E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ANNEMKIZIYOR
-
hayırlı geceler sanada canım a.s.iyi geceler canlar...
canım bence kan testi yaptır.benimde lekelerim oldu.hamileyim.bazılarının daha çok oluyo bu lekeler.üstüne görme diyolar ya.bi git dra yaaa:teselli:
bak ben dra gitmiştim bi kız vardı bekleyenler arasında sohbet ettik.bana dediki hamileyim ama kanamam var dedi.nasıl anladın dedim test yaptım çıktı adet oldum sandım lekeler bitmeyince dra geldim dedi.benden önce girdi çıkınca sordum bana hamile olduğunu ve hatta bebeğin kalbinin bile attığını söyledi... yani bilemiyorum canım inşallah buna benzer bir durumdur.yani adet olmana pek güvenme.test nasıl pozitif çıktı.başka markayla dene belki onda da çıkarsa dra bi git
Arkadaşlar benimde günüm 1-2 gün geçmişti.Adet oldum ama iki gün sürdü, açık kahverengive miktarı çok az.Sonra kesildi.Arkası gelmeyince şüphelendim ve evde kendim test yaptım.Tesstte dediğiniz gibi silik bir ikinci çizgi çıktı.Şaşırdım ve hemen dr gittim.Dr silikde olsa ikinci çizgi hamilesindir dedi.Ultrasonla baktı hamilelik kesesini gördü.Ama kalp atışını duyamadı.Normal çünkü erken dedi.Yaklaşık bir hafta sonrada kalp atışını duymuştuk.Şimdi 33 haftalık hamileyim bir kızım olacak inşallah.Rabbim isteyen herkeze versin.silikde olsa eğer çizgi çıkmişsa ve adet bile olsanız rengi,miktarı farklıysa bence ihmal etmeden hemen dr gidin arkadaşlar.Hamile olabilirsiniz. ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur.Bilmeden ilaç filan kullanırsanız olumsuz olabilir.:1hug:
sumeyya ben doktora gittim bu sabah testlerim pozitifi cikti ultrasonda göremedi daha cok erken persembe gel bi dedi ama ultrason icin asagidan kontrol yapiyor kanama gördü eger kanama artarsa ve sancin olursa hemen hastaneye gidiyosun dedi hatta hastaneye vermem gereken mektubuda verdi benimde sinriim bozuldu yatmam lazim simdi yat yat daraldim ama is yapmiyorum artik bu lekelenmeleri herkes normaldir diye karsiliyor ama yinede dokotra gidin normal olup olmadigini o söylesin banada dua edin
sumeyya ben doktora gittim bu sabah testlerim pozitifi cikti ultrasonda göremedi daha cok erken persembe gel bi dedi ama ultrason icin asagidan kontrol yapiyor kanama gördü eger kanama artarsa ve sancin olursa hemen hastaneye gidiyosun dedi hatta hastaneye vermem gereken mektubuda verdi benimde sinriim bozuldu yatmam lazim simdi yat yat daraldim ama is yapmiyorum artik bu lekelenmeleri herkes normaldir diye karsiliyor ama yinede dokotra gidin normal olup olmadigini o söylesin banada dua edin
walla canım benimde çok silikti hatta testi yaptım bi baktım negatif diye attım bi kenara ertesi gün dikkatlice tekrar baktım varla yok arası bi çizgi var okadar silikti yani akşamına kan testi yaptırdım 4 haftalıkmış.
walla ben reglimin ilk günü yapmıştım gelmeyince gerçi içime doğmuştu hamile olduğum kasıklarımda ağrı vardı ama regli ağrısından farklıydı hissetmiştim yani kısa kısa 5-10 sn giriyo sonra duruyodu.bende normalde ağrı başladımı devam eder akabinde de reglim gelirdi zaten.belimde ağrımıştı baş ama değişik bi ağrıydı sanki biri belimin üstüne çıkmışda aşağı doğru bastırıyo gibi bi ağrıydı.bebek 4 haftalık olduğu için reglinin ilk günü yaptığım testte çıktı çok erkense çıkmayabiliyo da
sumeyya hadi sen test yaptirmadinmi daha ne alemdesin görüsemedikte. Ben birazdan doktora gidicem bu 4. kan testim olacak bu gunde ultrasonda görpnmezse ne olur bilmiyorum cunki burda ptesi her yer tatil uc gun doktoruma gidemem bi sorun oldumu hastaneye tasin hadicuma cuma cannim sikliyor ya
canım adet düzensizliğin varmıydı.benim 2.çizgim sadece ışığa tutunca belli oluyodu onun dışında normal bakınca görünmüyordu ama hamişim oğluşum kocaman oldu inş en kısa zamanda allahım isteyen herkese bebek nasip eder sağlıkla kal.
Canım bende test yaptığımda ikinci çizgi çok silik çıkmıştı kan testi yaptırdığım 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim o ay geç yumurtlamışım adetim geçtikten 4 gün sonra yapmıştım testi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?