gebeliği geç belli olan arkadaşlar yardımmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ANNEMKIZIYOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler canlar...
canım bence kan testi yaptır.benimde lekelerim oldu.hamileyim.bazılarının daha çok oluyo bu lekeler.üstüne görme diyolar ya.bi git dra yaaa:teselli:
hayırlı geceler sanada canım a.s.
Canım uzun süren lekeler oldu ama adet kanıda geldı yanı 2gün :çok üzgünüm:
bakalım önümüzdeki ay belli olur

bak ben dra gitmiştim bi kız vardı bekleyenler arasında sohbet ettik.bana dediki hamileyim ama kanamam var dedi.nasıl anladın dedim test yaptım çıktı adet oldum sandım lekeler bitmeyince dra geldim dedi.benden önce girdi çıkınca sordum bana hamile olduğunu ve hatta bebeğin kalbinin bile attığını söyledi... yani bilemiyorum canım inşallah buna benzer bir durumdur.yani adet olmana pek güvenme.test nasıl pozitif çıktı.başka markayla dene belki onda da çıkarsa dra bi git

Canım çok sağol paylaşımın için .Evet böyl eolanlar oluyor ama diyorumki o kadar nadir olanlardan banamı denk gelicek diye.Ama bu hafta allah izin ederse 2-3 gün sonra test yapıcam tekrar çıkarsa ozaman mutlaka yaptırırım kanda tahlil
arkadaşlaar anlattım işin garip tarafı göğüs sızlamalarım avrdı adet olmadan önce 1 hafta sürdü.adetım dün bitti bugün göğüslerim yanları adet olucak gibi acımaya başladı.
Hayırlı allahtan
canım bunlar sanaa.s.

Arkadaşlar benimde günüm 1-2 gün geçmişti.Adet oldum ama iki gün sürdü, açık kahverengive miktarı çok az.Sonra kesildi.Arkası gelmeyince şüphelendim ve evde kendim test yaptım.Tesstte dediğiniz gibi silik bir ikinci çizgi çıktı.Şaşırdım ve hemen dr gittim.Dr silikde olsa ikinci çizgi hamilesindir dedi.Ultrasonla baktı hamilelik kesesini gördü.Ama kalp atışını duyamadı.Normal çünkü erken dedi.Yaklaşık bir hafta sonrada kalp atışını duymuştuk.Şimdi 33 haftalık hamileyim bir kızım olacak inşallah.Rabbim isteyen herkeze versin. silikde olsa eğer çizgi çıkmişsa ve adet bile olsanız rengi,miktarı farklıysa bence ihmal etmeden hemen dr gidin arkadaşlar.Hamile olabilirsiniz. ne kadar erken öğrenirseniz o kadar iyi olur.Bilmeden ilaç filan kullanırsanız olumsuz olabilir.:1hug:

teşekkürler canım ben aette olmadım zaten buara işim çok birkaç gün sonra dr gitcem testlerle hiç uğraşmıycam süprizzzzz

sumeyya ben doktora gittim bu sabah testlerim pozitifi cikti ultrasonda göremedi daha cok erken persembe gel bi dedi ama ultrason icin asagidan kontrol yapiyor kanama gördü eger kanama artarsa ve sancin olursa hemen hastaneye gidiyosun dedi hatta hastaneye vermem gereken mektubuda verdi benimde sinriim bozuldu yatmam lazim simdi yat yat daraldim ama is yapmiyorum artik bu lekelenmeleri herkes normaldir diye karsiliyor ama yinede dokotra gidin normal olup olmadigini o söylesin banada dua edin

canım allah tamamnına erdirsin kendine çok dikkat et hadi hayırlısı

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşşallah .rabim gönlüne göre versin:1hug:

walla canım benimde çok silikti hatta testi yaptım bi baktım negatif diye attım bi kenara ertesi gün dikkatlice tekrar baktım varla yok arası bi çizgi var okadar silikti yani akşamına kan testi yaptırdım 4 haftalıkmış.

canım çok teşekkürler sen kaç gün geçince yapmıştın testi

walla ben reglimin ilk günü yapmıştım gelmeyince gerçi içime doğmuştu hamile olduğum kasıklarımda ağrı vardı ama regli ağrısından farklıydı hissetmiştim yani kısa kısa 5-10 sn giriyo sonra duruyodu.bende normalde ağrı başladımı devam eder akabinde de reglim gelirdi zaten.belimde ağrımıştı baş ama değişik bi ağrıydı sanki biri belimin üstüne çıkmışda aşağı doğru bastırıyo gibi bi ağrıydı.bebek 4 haftalık olduğu için reglinin ilk günü yaptığım testte çıktı çok erkense çıkmayabiliyo da

canm çok sağol inşallah allah hayırlısıyla kucağna almayı nasip eder

merhaba arkadaşlar.bn aranıza yeni katıldım.sizinbilgilerinize çok ihtiyacım var.adetimden 4 gün geçti çok umutlanmıştım ama 5.gün adetoldum.benim günlerim hiç sekmezdi.acaba ne olabiir sizce... lütfen yardım edin.

summeya nick degismisin neyse yazayim dedim bu gunde doktora gittim kan testi gene cikti ama ultrasonda yok tabi dis gebelik panik olduk yada bebek yavas buyuyor iki sekilde kafayi yedirmelik bana yarin gene gidip kan vericem bakalim bu gunku kana da bakip kontrol edilecek allahtan karin agrim yok ama sinirim cok bozuk

canım adet düzensizliğin varmıydı.benim 2.çizgim sadece ışığa tutunca belli oluyodu onun dışında normal bakınca görünmüyordu ama hamişim oğluşum kocaman oldu inş en kısa zamanda allahım isteyen herkese bebek nasip eder sağlıkla kal.

Canım bende test yaptığımda ikinci çizgi çok silik çıkmıştı kan testi yaptırdığım 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim o ay geç yumurtlamışım adetim geçtikten 4 gün sonra yapmıştım testi.........

sumeyya hadi sen test yaptirmadinmi daha ne alemdesin görüsemedikte. Ben birazdan doktora gidicem bu 4. kan testim olacak bu gunde ultrasonda görpnmezse ne olur bilmiyorum cunki burda ptesi her yer tatil uc gun doktoruma gidemem bi sorun oldumu hastaneye tasin hadi cuma cuma cannim sikliyor ya

canım sıkma canını ya hayırlısı olsun belki bebek geç gözükür inşallah kötü bişiy yoktur ben cumartesi dr gidiyorum randevü aldık aslında bakarsan hamilelik beklemiyorum stresten böyle gecikti heralde aman hayırlısı canım öptüm seni

canım benim adetim son 4 aydır hiç şaşmazdı zaten adetim bukadar gecikmezdi tam 22 gün geçti 11 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım bişiy çıkmamıştı sonra evdeki testlerden yapmıştım bikaçgün geçince senin dediğin gibi çok silik çıkmıştı hayırlısı olsun cumartesi dr ghidiyoruz

allah bağışalasın canım inşşallah bendede geç yumurtlama olmuştur hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…