gebeliği geç belli olan arkadaşlar yardımmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ANNEMKIZIYOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
summeyacim insallah iyi haberlerini aliriz seninde burda pteside tatil oldugu icin ben haftaya carsamba gidicem doktor aumarim bu surede fena bisi olup hastaneye gitmem. Son kan tahlilimde 3850 olmus degerim bi yerde okumustum 5000 olmadan ultrasonda görünmüyomus diye benimde gec döllenme yada minnos bisey iyi dusunelim iyi olsun

benin adetim de genelde gecikirdi 4. günümde idrar testi negatif çıktı 7. günümde ultrasanda doktor gözükmüyor dedi ama kan testinde 52.48 çıktı 9. günüm hala adet olmadım kan testi sınırda ama doktor düşük ihtimali yüksek ya da dış gebelik dedi SİZCE GEÇ DÖLLENME OLDUĞU İÇİN ULTRASONDA GÖZÜKMEMİŞ OLABİLİR Mİ lütfn bilgilendirin

ebrar 43 ayni senin durumundayim benim surekli kan testim yapildigi icin yukseldi ama bu yukselmede yaniltici olabiyliyomus 2,5 aylikken dis gebelik oldugu anlasilip amelyiat oldugunu yazan arkadastan sonra benim sinirim iyice bozuldu oglumda hic acele etmezdim fazlada kurcalamazdim sorunsuz bi hamilelik ve dogum yasadim sukurler olsun su anda bi sikintim yok ama acele ettigimden bi turlu göremedik keseyi pozitif olup bende gec döllendigimi dusunuyorum insallah ic kanama ile hastane acile gitmem her an sinirlerim cok bozuk umarim seninde gec döllenmedir.Ama agrin veya kanaman olursa hemen doktoruna git yada acile cok tehlikeli bi durummus .

cok sağol meltemcim ben de bana bilgi veren yok diye üzülüyodum. Benim adetim normalde bazen gecikirdi 4-5 gün veya 1 hafta belki yumurtlama yine geciktiyse diye düşünüyom ,ama olabilir mi böyle bişey bilmiyom doktor da hiç bilgi vermedi geç döllenmedir bebek daha küçüktür gibi..... sadece düşük ihtimali yüksek ya da dış gebelik ihtimali dedi Nasipse ctesi tekrar gidecez ultrasona bakılır yine kan testi istenir herlde Sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim bir olumsuzlukla karşılaştırmasın (amin) .......... ama 1 hafta 10 günlük döllenmiş zigot sizce görünür mü benim hiç bilgim yok da

benim 5 haftalık olana kadar idrar da çıkmadı.ilk kansa bhcg ile öğrendim.inş hamişsindir

ebrar43 canim bende kafaya taktim esimde ne bakiyosun diyo ama siteleri inceliyorum sonucta su regl olunacak gunden sonraki en fazla gecikme 12 gun hesaplayin. 12 gun sonra yumurta rahime iniyo ama kucukse görünemiyo ultrasonda ancak 7. haftanin sonuna kadarda görünmüyosa yada kan tahlillerinde anormal artis yada dusus varsa dis gebelik kesindir deniyo yapilacak tek sey beklemek sanirim ben hesap yaptim en son gittigimde 12. gunun icindeymisim belki ertesi gun baksa görecek bende bu kadar endiseli gunler gecirmicem ama herseyin hayirlisi insallah gec döllenmedir ama oglumda dusunuyorum reglim 5 gun gecince doktora gitmisim ve ultrasonda görmüstü demekki bu sefer bi hafta fark atmis ayrica spiral kullananlarda böyle birsey olabiliyormus bende evveli ay spirali cikarttirmistim belki yumurta tarihim bi hafta kaymis olabilir diyorum. Hep iyi dusunuyorum ama bu bi kac gun nasil gecer bilmiyorum her an ic kanama gecirecek gibi yasamak ne kötü gerci hic birseye garantimiz yokki hayatta her an ölüm bizle ama nedense biz hep allah gecinden verisn deriz ya neyse daha fazla yazmiyim sinirlerim bozuluyo.Bu arada esim doguda kadinlar napiyo pkidiyo onada bi haber buldum kadin 17 haftalik doktora gidiyo normal kontrole ve dis gebelikten ölmek üzereyken kurtariliyo pes yani bu kadarida .cunki bazen yumurta karin boslugunada kacip ordada buyuyebiliyomus. Ne kötü aslinda ilk 3 ay tum gebeler icin tehlikle var allah yanimizda olsun ben kendime dua ederkne sizlerede ediyorum .

arkadaşlar benımde regli gunumden 5 gun gectı ıkı gun once ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı ama o test bozuntu gıbı gelıyor 1 _ 2 dakıka sonuç vermedı baya bekledım sonra tekcızgı cıktı .. bırdaha yapmaya korkuyorum hala adet olmadım etrafımdakı herkezde 10 gun gecmesı lazım kandada cıkmıyor dedıler neyapıcam bılmıyorum

cnm noldu. bızı bılgılendır merak ettımm.

reglin 5 gün geçtiyse kanda çıkar idrar testi için 10 güne kadar çıkmayabilir deniyor bu arada kendini çok kaptırma benzer şekilde benim hiç şaşmayan reglim 5 gün şaştı idrarda çıkmadı diye kan testi yaptırdım ama sonuç negatifti öğrenince regl oldum zaten, tamamen psikolojikmiş kafama taktığım ay gecikiyor benim ama umarım sen hamişsindir

peki meltem sen ne zaman doktora gideceksin.O zaman ultrasona mı gireceksin, ben ctesi gideceğim inşallah...senin daha önce heralde bilgilendir oldu mu? Bu arada senin kaç gün gecikti,benim12.günüm
senle yazışdıkca bende her an kendimi dinliyom ağrım var mı diye...inşallah kötü bişey olmaz hepimiz için,Neyse TEVEKKELTÜ ALELLAH diyoruz değil mi meltemcim Hadi Hayırlı Haberlerini Bekliyorum

bende oyuzden korkuyorum zaten buzamana kadar ya yoksa dıye bekledım halada beklıyorum ...ama hala regl olucak gıbı degılım aşırı mıde bulantım ve kasıklarımda agrı,sık ıdrara cıkma gogus uclarımda karıncalanma hıssı uyku halı var ve aşırı su ıcıyorum agzım kuruyor beklıyım bıraz daha dıyorum ama ıcım ıcımıde yıyor arkadaşlar ..neyapıyım sızce

Son düzenleme:
blue girl 10 gectiyse git kan testi yaptir kesin bilgin olsun canim cunki yazdigin belirtiler psikolojik olarak oluyo. Zaten belirtilere bakma benim ikinci hamileligim hic mide bulantisi bilmiyorum ben.Ama kafam biseye bozulsun direk mideme vurur bi ara hic ortada yokken sinirlerim bozuktu surekli icime atiyodum biseyleri psikolojik surekli mide bulantisi banyoya kosuyodum arkamdan hamile diye söylenti cikartmislardi :))))))
ebrar 43 yarin bu saatlerde doktordayim canim insallah ikimizde normal hamileyizdirde beraber gun sayariz burda. Zaten bi ara öyle korku gecirdimki bundan sonra ne derlerse cok dogal karsilicam

Benimde Ikinci Cizgim Silikti Ama Kan Testinde Sonuç Pozitifti Canim Ikinci Cizgi Silik Bile Ciksa Sonuc Pozitif Oluyo Cünkü Eger Hamilelik Yoksa O Ikinci Cizgi Silik Bile Cikmiyo Ama Tabikide Idrar Testinin Yanliş Oldugu Zamanlarda Oluyo Sen Içini Ferah Tut Insallah Hamişsindir Vede Bence öyle Hayirlisi Olsun

blue girl sen mutlaka kan testi yaptır bence en azından için rahatlar üstelik hiç regl olcak gibi belirtinde yokmuş bizide bilgilendir olurmu umarım sonuç pozitif çıkar iyi hbrlerini bekliyoruz

benimde ikinci çizgi o kadar siliktiki ışığa tutunca görüyorduk sonra kanda kesin sonuç çıktı

slm canım bende bugun adetıme 3 gun kala test yaptım senınkınden bıraz daha koyu cıktı oyle heyecenlıyımkı ama umıtlenmekte ıstemıyorum yarın bıdaha test yapıcam inşallah hayırlısıysa bu sefer olur

canım benimde ilk testimde biraz silikti ikincisinde daha iyi anlaşılmıştı.ama bence en yakın zamanda bir dr a git orada herşey daha iyi anlaşılıyor...umarım güzel haberler duyazrız..

canım sen ozaman kesin hamilesinnnnn hadi hayırlısı bakalımmmm haberlerini ver bizede a.s.

bende inşallah bu aya hamiş kalırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…