canım benim adetim son 4 aydır hiç şaşmazdı zaten adetim bukadar gecikmezdi tam 22 gün geçti 11 gün geçtiğinde kan testi yaptırdım bişiy çıkmamıştı sonra evdeki testlerden yapmıştım bikaçgün geçince senin dediğin gibi çok silik çıkmıştı hayırlısı olsun cumartesi dr ghidiyoruz
arkadaşlar benımde regli gunumden 5 gun gectı ıkı gun once ıdrar testı yaptım tek cızgı cıktı ama o test bozuntu gıbı gelıyor 1 _ 2 dakıka sonuç vermedı baya bekledım sonra tekcızgı cıktı .. bırdaha yapmaya korkuyorum hala adet olmadım etrafımdakı herkezde 10 gun gecmesı lazım kandada cıkmıyor dedıler neyapıcam bılmıyorum
reglin 5 gün geçtiyse kanda çıkar idrar testi için 10 güne kadar çıkmayabilir deniyor bu arada kendini çok kaptırma benzer şekilde benim hiç şaşmayan reglim 5 gün şaştı idrarda çıkmadı diye kan testi yaptırdım ama sonuç negatifti öğrenince regl oldum zaten, tamamen psikolojikmiş kafama taktığım ay gecikiyor benim ama umarım sen hamişsindir
slm canım bende bugun adetıme 3 gun kala test yaptım senınkınden bıraz daha koyu cıktı oyle heyecenlıyımkı ama umıtlenmekte ıstemıyorum yarın bıdaha test yapıcam inşallah hayırlısıysa bu sefer oluraradıgın kişi geldi:teytey:
tahmini adetime 2-3gün kala test yaptım ilk 5 dk da silik cıktı şekil a
ertesi gün yine aynı silik cizgi ve sonraki gün (tahmini adetim)kan testi sonucu 398cıktı.yani bu silik oldugu sırada 200civarıymıs herhaldefisfisfis
slm canım bende bugun adetıme 3 gun kala test yaptım senınkınden bıraz daha koyu cıktı oyle heyecenlıyımkı ama umıtlenmekte ıstemıyorum yarın bıdaha test yapıcam inşallah hayırlısıysa bu sefer olur
hakkında hayırlısı olsun canım allah gonlune gore versın ben yarın yınetest yapıcambende inşallah bu aya hamiş kalırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?