gebeliği geç belli olan arkadaşlar yardımmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ANNEMKIZIYOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben 10 oldu idrar testi yaptım çıkmadı olmadı 2 hafta öncesinden kan testi yaptım yine çıkmadı psikolojik desem yok kafama takmıym çünkü daha yeni evliyim tam 12 gün geçti napacamı bilmiyom çıldırmak üzereyim

canımm bekle birazdaha belkii geç döllenme olabilir benim tam bir ay geçmiştii dr adet sökücü verdi sonra adet gördüm hayırlısı olsunn canımm yenii evlisin adet düzenin ondanda şaşabilir :sm_confused:

bu ayki adetime bir hafta kaldı bakalım bu ay tuturabildimmi hakkımda hayırlısı belirtilerdende hiç anlamamkii

Cnm Sikinti Yapma Benimde öyle çikmişti. B-hcg Hormonu önce Kanda Sonra Idrarda Görülüyor. Için Rahat Olsun Pozitiftir Ooo

canım slm önce bayadır görüşemedik.. demek yine aynı sorun oldu ... canım benim öle bi sorunum olmadı ama sen emin olmak için biras daha bekle ve yine aynısı olursa kan testi yaptır.. inşallah allahım gönlüne göre verir canım .öptüm.

slm kızlar bende test yaptım adetimde gecikmişti ikinci çizgi silik çıktı ama kan testim negatifti 3 gün sonrada adet oldum zaten o testlere pek güven olmuyor

evt yaaa benmde bi ay hele üst üste 3 kez o silik çizgi çıktı ve 9 gün gecikmeden sonra adetm geldi bende buraya yazmıştım arkadaşlar hamişsin bile dediler okadar heyecanlandm ama kimsenn suçu yok he yanlış anlamayın canlarım...ben bile öyle sandm hatta o silik çzgileri ben görmek istiyorum diemi gördüm acaba deyip arkadaşımada gösterdm oda gördü amaa sonuç hüsran bu ayda adetim 8 gün geçti arada gelip giden adet sancım var birde göğüslerim acımıyorda sadece şiş...idrar testi yaptım 3-4 kez hepsi nagatifti bende geç döllenme olabilirmi die düşündm çünkü bu gecen ay adetim ağustos 2 idi ben düzenli d.kontrol hapo içtim 10 gün bıraktm(bulantı olmuştu) ara kanama geldii bide o 5-6 gün gittiii eşimle bu arada bişeyde olmadıııı ve yumurtlama tarihimde şaştıı tabiii kalabileceğim ilişkilerimin 2 haftadır var sanırım olsada erkendirr yada adet gelicek kısmett beklemedeymm

slm ben hnz yeni üyeyim.. ve aynen hamileliğimi ikinci ayında öğrendim şimdi 10 haftalık

bende d.kontrol hapı kullandım yeni bıraktım 3ay olmaz deniliyo böyle bi durumda bakalım bekleyip görücez şu anda adetim 14. gününü bekliyorum sabırsılıkla :))))

bende d.kontrol hapı kullandım yeni bıraktım 3ay olmaz deniliyo böyle bi durumda bakalım bekleyip görücez şu anda adetim 14. gününü bekliyorum sabırsılıkla :))))
a.s.tam yumurtlama dönemin büyük bir ihtimal.canım çalışma zamanı hep söylenen 12.14.16.18.20 bu günler yumurtlama günü diyee gebeliğin yüksek ihtimalle tuttugu günler

canlarım ben doğum kontrol hapını sadece 10 gün içtim onun dışında hiç doğum kontrol hapı kullanmadım kiii 10 tanecik haplada ne olur bilemiyorum :uhm:

asya kız nedir senin bu adet sorunların tatlım en iyisi artık biraz bebiş konusundan uzaklaş yazılarını hep takip ediyorum ve git gide adet sorununun ortaya çıktığını görüyorum kendini biraz rahat bırak en azından adetin bir düzene girsin inan yazılarını okudukça çok üzülüyorum dilerim en kısa zamanda hamiş olursun arkadaşım sende bizlerde inşallahhhhh

evt cnm yaa adetlerim iyice dengesi bozuldu birde ben sanki adetlerim çok normalmiş gibi ben kendimde doğum kontrol hapı içip bıraktım oda dengemi bozdu bırakınca 5 gün siyah adet gelmişti çok korkmuştum....acaba o gelen ara kanamamı bozdu düzeni yaa anlayamadımm

inşallah en kısa zamanda düzene binerde sende bu stresten kurtulursun ne diyim arkadaşım Allah yardımcın yardımcımız olsun

kesin sonuç kan tahlilinde çıkıyor. bence acaba demektense hemen yaptır kanda b-hcg hemen çıkar canım

kizlar ben de clear blue dijitale cok guveniyorum. 3 gun kala bile %90 yaziyor. bu ay 3 gun kala yaptim not pregnant yaziyor malesef. yani hamile degilim. erken demeyin cunku cok guvenilir bir test ama umarim yanilmiaismdir. simdi adetimi bekliyorum. priogestan kullanmistim bu ay. o sebeple gecikecegini tahmin ediyorum.

clear blue tek kullanımlık mı
fiyatı ne kadar acaba kibele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…