İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım. Sabah ilk idrarınla yaparsan daha net sonuc elde edebilirsinYarın adet olmazsam yaparım testi akşama doğru belki yada bir gün sonra kan veririm direk, korkuyorum kimyasal olursa düşük değer olursa diye rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaallah
Amin canım inşaallahİnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım. Sabah ilk idrarınla yaparsan daha net sonuc elde edebilirsin
Tamamdır bizimle de paylaşın sonucyAmin canım inşaallahtamamdır o zaman ben en iyisi çarşamba ya kadar sabredeyim tabi adet olmazsam çarşamba ilk idrarla yaparım
Merhaba. Geçmiş olsun. Zormuş anne olmak. Ben de gecikmenin 8. Günü öğrendim. Değerimi bilmiyorum. Heyecandan sormayı unutmuşum. Keseyi de gördü vajinal ultrasonda. Ancak kesenin yerleşim yeri sol yumurtalığa yakınmış. Dış gebelik olma ihtimali var dedi doktorum. 18 nisan Perşembe günü tekrar gitcem. Sizde kesenin görünmüş müydü. İlk hamileliğim. Geçen ay başarısız tüp bebek denemem oldu. Adeti bekliyordum tekrar tedavi için.Hayırlı olsun bende gecikmemin 5. Günü 52 ile öğrendim. Düzenli beta takibi sonucu dış gebelik olduğu ortaya çıktı. Evet stres yaratıyor ama düzenli takip önemli sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için. Genel olarak herkesin sağlıklı ilerlediği için genel kanı yaptırmamak ama siz yine de takibinizi yapın. Zaten bir haftaya bebeği görürsünüz
Canım dayanamayıp bu gün kan testi verdim adetime 2 gün vardı hcg 62 benimdeKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?
Ayyyyyy resmen aynıyızzzCanım dayanamayıp bu gün kan testi verdim adetime 2 gün vardı hcg 62 benimde
Aminnn canımmm. Sen de inşallah. 2 günde 1 kan vericek misin.dediğin gibi önemli olan artışben kimyasal gebelik geçirdim bir defa onuda adet tarihimden 3 gün önce öğrenmiştim yine gebe olduğumu anlayıp oda 61 dibence gayet normal değerler önemli olan 5 ve 6. Hafta yı atlatmak sonrası zaten doktor kontrolüyle netleşicek. Bu arada tebrik ederim bebeğim sağlıkla al kucağına
Ailede ikiz geçmişi varmı bende adetime 3 gün kala öğrenmiştim sanırım ikizlere hamileyimCanım dayanamayıp bu gün kan testi verdim adetime 2 gün vardı hcg 62 benimde
72 ile öğrendim yüksek değeriniz o yüzden sordumAilede ikiz geçmişi varmı bende adetime 3 gün kala öğrenmiştim sanırım ikizlere hamileyim
Adete kaç gün kala 72 sizin72 ile öğrendim yüksek değeriniz o yüzden sordum
5 gün gecikme sonrası 522,88 ile öğrendim .Kızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?
47 ile öğrendim canım önemli olan artışının iyi olmasıKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?
Bana benzer oluyo sanki tesekküler5 gün gecikme sonrası 522,88 ile öğrendim .
Adetinize kaç gün vardı47 ile öğrendim canım önemli olan artışının iyi olması
Hayır kuzum ben kadın doğum doktoruna randevu aldım beklemedeyim şu anAminnn canımmm. Sen de inşallah. 2 günde 1 kan vericek misin.dediğin gibi önemli olan artış
Aslında çok etken değil mi ikiz olduğunu düşünmek için72 ile öğrendim yüksek değeriniz o yüzden sordum
Ben de 2 günde 1 vermeyeceğim. Bi kere de yarın vereceğim sonra haftaya doktora giderim. En mantıklıso bu heralde :)Hayır kuzum ben kadın doğum doktoruna randevu aldım beklemedeyim şu an
Bence kese görünene kadar vermelisin Allah korusun dış gebelik vb ihtimalli var artışta azalma veya aynı kalma olursa beklemeden doktora gidersinBen de 2 günde 1 vermeyeceğim. Bi kere de yarın vereceğim sonra haftaya doktora giderim. En mantıklıso bu heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?