Gebeliği kaç Beta-Hcg ile öğrendiniz

Yarın adet olmazsam yaparım testi akşama doğru belki yada bir gün sonra kan veririm direk, korkuyorum kimyasal olursa düşük değer olursa diye rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaallah
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım. Sabah ilk idrarınla yaparsan daha net sonuc elde edebilirsin

İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım. Sabah ilk idrarınla yaparsan daha net sonuc elde edebilirsin
Amin canım inşaallah tamamdır o zaman ben en iyisi çarşamba ya kadar sabredeyim tabi adet olmazsam çarşamba ilk idrarla yaparım

Merhaba. Geçmiş olsun. Zormuş anne olmak. Ben de gecikmenin 8. Günü öğrendim. Değerimi bilmiyorum. Heyecandan sormayı unutmuşum. Keseyi de gördü vajinal ultrasonda. Ancak kesenin yerleşim yeri sol yumurtalığa yakınmış. Dış gebelik olma ihtimali var dedi doktorum. 18 nisan Perşembe günü tekrar gitcem. Sizde kesenin görünmüş müydü. İlk hamileliğim. Geçen ay başarısız tüp bebek denemem oldu. Adeti bekliyordum tekrar tedavi için.

ben kimyasal gebelik geçirdim bir defa onuda adet tarihimden 3 gün önce öğrenmiştim yine gebe olduğumu anlayıp oda 61 di bence gayet normal değerler önemli olan 5 ve 6. Hafta yı atlatmak sonrası zaten doktor kontrolüyle netleşicek. Bu arada tebrik ederim bebeğim sağlıkla al kucağına

Aminnn canımmm. Sen de inşallah. 2 günde 1 kan vericek misin.dediğin gibi önemli olan artış

3 kala 105 ile öğrendim

Ben de 2 günde 1 vermeyeceğim. Bi kere de yarın vereceğim sonra haftaya doktora giderim. En mantıklıso bu heralde :)
Bence kese görünene kadar vermelisin Allah korusun dış gebelik vb ihtimalli var artışta azalma veya aynı kalma olursa beklemeden doktora gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…