Gebeliği kaç Beta-Hcg ile öğrendiniz

Öyle mi diyorsunuz, stres olmasın diye vermesem mi diyodum
Kesinlikle verin çünkü kese görünene kadar dış gebelik ihtimali de var. Dış gebelikte hcgye 1 kez baktiriyorlar 10 güne kese görülür diye düşünüyorlar tüp patlama noktasına geliyri

Çok geçmiş olsun inş sağlıkla ilerler. Bende kese gözükmemişti çünkü beta değerim çok düşüktü. Benimde ilk hamileliğimdi . Eğer dış gebelik olsa bile kendinizi üzüp hırpalamayın. İlaçla tedavisi mümkün ve kolay. Ve sonrasında yeniden hamile kalabiliyoruz. Ama dua ediyorum inş dış değildir

Kesinlikle verin çünkü kese görünene kadar dış gebelik ihtimali de var. Dış gebelikte hcgye 1 kez baktiriyorlar 10 güne kese görülür diye düşünüyorlar tüp patlama noktasına geliyri
Tamamdır öyle yapayım cok tesekkürler

Kızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?
İlk değer önemli değil iki güne bir yükseliş önemli sorunuza gelince ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendim

Adetten bir hafta önce 3 haftalıkken 503 değerle öğrendim fakat dış gebelik oldu sonlandırıldı

Sizce benimki pozitifmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20230515_231629_e-Nabz.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 531
Değerinizin çok yüksek olması dış gebelikle alakalı mı
Hayır zaten çok yüksek de değilmiş. Hatta artışı az olduğu için ilk şüphelendiler. 1015 geldiğinde de kese tüpte göründü

Merhaba. Bugün kontrol vardı.sış gebelik değil. Geçen hafta hcg değerim 1760 mış. Bugün kan vermedim. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok teşekkür ediyorum güzel duanız için. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişimizi.

Cok sevindim adınıza, Rabbim hepimizin kucağına almasını nasiğ etsin sağlıkla

Ayy şükürler olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah

kızlar gebelık var mi

Eklentiler

• D8C480AC-56DA-40ED-9DA1-F6A9D0DAD350.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 336
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…