Öyle mi diyorsunuz, stres olmasın diye vermesem mi diyodumBence kese görünene kadar vermelisin Allah korusun dış gebelik vb ihtimalli var artışta azalma veya aynı kalma olursa beklemeden doktora gidersin
Kesinlikle verin çünkü kese görünene kadar dış gebelik ihtimali de var. Dış gebelikte hcgye 1 kez baktiriyorlar 10 güne kese görülür diye düşünüyorlar tüp patlama noktasına geliyriÖyle mi diyorsunuz, stres olmasın diye vermesem mi diyodum
Çok geçmiş olsun inş sağlıkla ilerler. Bende kese gözükmemişti çünkü beta değerim çok düşüktü. Benimde ilk hamileliğimdi . Eğer dış gebelik olsa bile kendinizi üzüp hırpalamayın. İlaçla tedavisi mümkün ve kolay. Ve sonrasında yeniden hamile kalabiliyoruz. Ama dua ediyorum inş dış değildirMerhaba. Geçmiş olsun. Zormuş anne olmak. Ben de gecikmenin 8. Günü öğrendim. Değerimi bilmiyorum. Heyecandan sormayı unutmuşum. Keseyi de gördü vajinal ultrasonda. Ancak kesenin yerleşim yeri sol yumurtalığa yakınmış. Dış gebelik olma ihtimali var dedi doktorum. 18 nisan Perşembe günü tekrar gitcem. Sizde kesenin görünmüş müydü. İlk hamileliğim. Geçen ay başarısız tüp bebek denemem oldu. Adeti bekliyordum tekrar tedavi için.
Tamamdır öyle yapayım cok tesekkürlerKesinlikle verin çünkü kese görünene kadar dış gebelik ihtimali de var. Dış gebelikte hcgye 1 kez baktiriyorlar 10 güne kese görülür diye düşünüyorlar tüp patlama noktasına geliyri
İlk değer önemli değil iki güne bir yükseliş önemli sorunuza gelince ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendimKızlar selam, adete 1 gün kala Beta-hcg 61 ile gebeliğimi öğrendim. Acaba az mı dedim anlamadım. Sizce?Siz kaç gün kala kaçla öğrendiniz?
Cok tesekkür ederimm cevabınız içinİlk değer önemli değil iki güne bir yükseliş önemli sorunuza gelince ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendim
3 veya 2 gün vardıAdete kaç gün kala 72 sizin
Şuan 24 haftaligiz ben bu şekilde öğrendim, sizin de aile geçmişinizde ikiz varsa bir ihtimaldir diye söylemek istedimAslında çok etken değil mi ikiz olduğunu düşünmek için
Değerinizin çok yüksek olması dış gebelikle alakalı mıAdetten bir hafta önce 3 haftalıkken 503 değerle öğrendim fakat dış gebelik oldu sonlandırıldı
Canım teste göre pozitif :) tebrik ederim. Ama cok yeni. Adete kaç gün varSizce benimki pozitifmi ?
Hayır zaten çok yüksek de değilmiş. Hatta artışı az olduğu için ilk şüphelendiler. 1015 geldiğinde de kese tüpte göründüDeğerinizin çok yüksek olması dış gebelikle alakalı mı
Merhaba. Bugün kontrol vardı.sış gebelik değil. Geçen hafta hcg değerim 1760 mış. Bugün kan vermedim. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok teşekkür ediyorum güzel duanız için. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişimizi.Çok geçmiş olsun inş sağlıkla ilerler. Bende kese gözükmemişti çünkü beta değerim çok düşüktü. Benimde ilk hamileliğimdi . Eğer dış gebelik olsa bile kendinizi üzüp hırpalamayın. İlaçla tedavisi mümkün ve kolay. Ve sonrasında yeniden hamile kalabiliyoruz. Ama dua ediyorum inş dış değildir
Cok sevindim adınıza, Rabbim hepimizin kucağına almasını nasiğ etsin sağlıklaMerhaba. Bugün kontrol vardı.sış gebelik değil. Geçen hafta hcg değerim 1760 mış. Bugün kan vermedim. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok teşekkür ediyorum güzel duanız için. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişimizi.
Ayy şükürler olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllahMerhaba. Bugün kontrol vardı.sış gebelik değil. Geçen hafta hcg değerim 1760 mış. Bugün kan vermedim. 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var. Çok teşekkür ediyorum güzel duanız için. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişimizi.
Tebrik ederimm var gibi :) ama cok yenikızlar gebelık var mi
muhtemelen 2/3 haftalik gibi :) kan verdim bekliyorum :)))Tebrik ederimm var gibi :) ama cok yeni
Güzel haberinizi bizimle de paylaşın :)muhtemelen 2/3 haftalik gibi :) kan verdim bekliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?