- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 23
- 31
ne zarifsin cok teşekkür ederim hala cıkmadı 2.5 saat olduGüzel haberinizi bizimle de paylaşın :)
Geç saat olduğu için olabilir :)ne zarifsin cok teşekkür ederim hala cıkmadı 2.5 saat oldu:)
doktor süphelerin dogru kadın doguma git dedi değerimde 1600’müş :)Geç saat olduğu için olabilir :)
doktor süphelerin dogru kadın doguma git dedi değerimde 1600’müş :)Güzel haberinizi bizimle de paylaşın :)
Çok teşekkür ediyorum. İnşallahAyy şükürler olsun çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
Merhaba. Kaç haftalık dedi doktor. Hayırlı olsundoktor süphelerin dogru kadın doguma git dedi değerimde 1600’müş :)
Çok teşekkür ediyorum. Amin inşallahCok sevindim adınıza, Rabbim hepimizin kucağına almasını nasiğ etsin sağlıkla
onu söylemedi ben kan verdim. evet hamile gözüküyorsun kadın doguma git degerın 1600 dedi bu hafta ögrenicem ama cok kucuk sanirim 2/3 haftaliktirMerhaba. Kaç haftalık dedi doktor. Hayırlı olsun
Duzensiz adet görüyordum bu yüzden Yumurtlama takibi yapıyordum yumurtlamadan tam 14 gün sonra çıktı bu değerAdetinize kaç gün vardı
Hayırlı olsunonu söylemedi ben kan verdim. evet hamile gözüküyorsun kadın doguma git degerın 1600 dedi bu hafta ögrenicem ama cok kucuk sanirim 2/3 haftaliktir
*Bel ağrısı yazmak istedim.Benim de 10 gündür kasık ağrısı, beş ağrısı ve sürekli mide bulantısı var. Doktor 5 haftalık olman lazım dedi. Bu haftada sürekli bit ağrısı normal mi? Yaşayan var mı?
*Bel ağrısı yazmak istedim.
Teşekkür ederim.Hepimizin belirtileri farklı oluyor. Bel ağrısı da yaşayan var, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
canım merhaba. ben de adete 6 gün kala 42 ile öğrendim . adet günümde randevum var 3 Haziran . seninki katlandı mi ve adete kaç gün önceden 47 çıktı ??47 ile öğrendim canım önemli olan artışının iyi olması
Adet tarihim düzensizdi benim canım o yüzden ovulasyon testi kullanıyordum yumurtlama gördüm yumurtlamadan 14 gün sonra çıktı tahminen 1 2 gün öncesi. Değerim düzenli yükseldi 47 çıktı 2 gün sonra verdim 196 çıktı. Şimdi ise 33 haftalik olduk bile şükür. Değerinin düşük olması önemli değil bence. Duzenli şekilde yükselmesi önemli.canım merhaba. ben de adete 6 gün kala 42 ile öğrendim . adet günümde randevum var 3 Haziran . seninki katlandı mi ve adete kaç gün önceden 47 çıktı ??
Merhaba benimde adete 1 gün kala 25 çıktı ilk hamileliğimde adete 1gun kala 470 çıkmıştı dolayısıyla biraz endişelendim bir dusugum var arada inşallah bende de bir problem olmazİlk değer önemli değil iki güne bir yükseliş önemli sorunuza gelince ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendim
Sıkıntı etmeyin takip edin hakkınızda hayırlısıMerhaba benimde adete 1 gün kala 25 çıktı ilk hamileliğimde adete 1gun kala 470 çıkmıştı dolayısıyla biraz endişelendim bir dusugum var arada inşallah bende de bir problem olmaz
Evet. Ben adet günü 200 le öğrendim. 1 hafta öncesi 500 çok yüksek ve dış gebelikte rakam aşırı şekilde yükseliyorDeğerinizin çok yüksek olması dış gebelikle alakalı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?