Gebeliği kaç Beta-Hcg ile öğrendiniz

Benim de 10 gündür kasık ağrısı, beş ağrısı ve sürekli mide bulantısı var. Doktor 5 haftalık olman lazım dedi. Bu haftada sürekli bit ağrısı normal mi? Yaşayan var mı?

Benim de 10 gündür kasık ağrısı, beş ağrısı ve sürekli mide bulantısı var. Doktor 5 haftalık olman lazım dedi. Bu haftada sürekli bit ağrısı normal mi? Yaşayan var mı?
*Bel ağrısı yazmak istedim.

canım merhaba. ben de adete 6 gün kala 42 ile öğrendim . adet günümde randevum var 3 Haziran . seninki katlandı mi ve adete kaç gün önceden 47 çıktı ??
Adet tarihim düzensizdi benim canım o yüzden ovulasyon testi kullanıyordum yumurtlama gördüm yumurtlamadan 14 gün sonra çıktı tahminen 1 2 gün öncesi. Değerim düzenli yükseldi 47 çıktı 2 gün sonra verdim 196 çıktı. Şimdi ise 33 haftalik olduk bile şükür. Değerinin düşük olması önemli değil bence. Duzenli şekilde yükselmesi önemli.

İlk değer önemli değil iki güne bir yükseliş önemli sorunuza gelince ben adetin dördüncü günü 34 le öğrendim
Merhaba benimde adete 1 gün kala 25 çıktı ilk hamileliğimde adete 1gun kala 470 çıkmıştı dolayısıyla biraz endişelendim bir dusugum var arada inşallah bende de bir problem olmaz

Merhaba benimde adete 1 gün kala 25 çıktı ilk hamileliğimde adete 1gun kala 470 çıkmıştı dolayısıyla biraz endişelendim bir dusugum var arada inşallah bende de bir problem olmaz
Sıkıntı etmeyin takip edin hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…