arkadaşlar nıye uğraşıyorsunuz bu iğneler ve haplarla. Hepsinin bir yan etkisi var. Ben evlenınce eşim prezervatifle korunacak ilk çocuktan sonrada kordonlarımı bağlatıcağım en güzeli ve rahatı.
ben de aylık iğne vurulmuştum ekimde zira başta yan etkisi yok gibi geldi sevinmiştim.Ama şuan bütün dengemi altüst etti diyebilirim.1 hafta arayla 4 kere adet oldum dr iğneden dolayı dedi.dr bunu yeni evlilere kesinlikle önermiyoruz ,doğum yapmış olan bayanlara tavsiye ediyoruz dedi.vurulduğuma çok pişman oldum ama iş işten geçti
Ben de bu iğneleri düşünüyorum ama zaten adet düzensizliğim var. Doktora danışarak bunu yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz neresi var Anadolu yakasın? DOktor kontrolünde yapılıyordur diye düşünüyorum?
Ya bn 2 hafta öncee aylık iğne yaptırdım ilk defa dr dedikii hemen korumaya başlamaz 2.iğneden sonra korur dedii amaa nete baktım adetin ilk günü yaptırırsan anında korumayaa başlıomuşş... Bilgi verirseniz sevinirim.. Sizinkidee mi ikinci iğneden sonra korumaya başladı:S yoksaa dr mu bilmio:S
ya sizdee iğne yaptırdığınızdaa çok acıomu? yoksaa bndemi bölee olo:S kalçamın üzerinee oturamıorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?