Yapmayın kalbi pıt pıt atan bir canlıya kıymayınİlk çocuğum bir buçuk yaşına yeni geliyo ben 8hafta 3gunluk hamile olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı doğumum çok zor geçmişti sezeryan olmuştum çok yıprandım bütün doğum ve hamilelik lohusalık büyütme döneminde ailemden uzakta evliyim tek başına aynı sürecin üstesinden gelmek beni çok korkutuyor şuan tekrar aynı şeyleri iki kat olarak yansıyacak olmak bunu düşünmek bile beni çok yıpratıyor ve bir karar vermek zorundayım hızlı bı şekilde 10haftalığa kadar aldırmak mümkünmüş bı seçim yapmam gerekiyor çocuklara adanmış bı hayat mı kafam allak bullakkorunmak honusundaki hatamızın farkındayım şuan bu durumun içinden nasıl çıkacağım konusuyla baş edemiyorum yardımcı olun lütfen
Yani söylenecek çok şey var ama karar sizin ben geçen hafta kürtaj oldum kalbi durduğu için ve 4 senedir doktor doktor gezdim onun kalbi atsın diye varlığını bileyim de herşeyimi önüme koydum rabbim olabildiğini gösterdi tabiki aldırmanı istemem bu dünya da onun nefesini sen keseceksin öbür dünyanı da yakacaksın sakın yapma nefsine hakim ol Allah onun gücünü sana verir ve yıllar sonra keşke deme o bi melekİlk çocuğum bir buçuk yaşına yeni geliyo ben 8hafta 3gunluk hamile olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı doğumum çok zor geçmişti sezeryan olmuştum çok yıprandım bütün doğum ve hamilelik lohusalık büyütme döneminde ailemden uzakta evliyim tek başına aynı sürecin üstesinden gelmek beni çok korkutuyor şuan tekrar aynı şeyleri iki kat olarak yansıyacak olmak bunu düşünmek bile beni çok yıpratıyor ve bir karar vermek zorundayım hızlı bı şekilde 10haftalığa kadar aldırmak mümkünmüş bı seçim yapmam gerekiyor çocuklara adanmış bı hayat mı kafam allak bullakkorunmak honusundaki hatamızın farkındayım şuan bu durumun içinden nasıl çıkacağım konusuyla baş edemiyorum yardımcı olun lütfen
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim, aldırırsam dediğiniz gibi demek var ömür boyu bide aldirmazda doğurursam her zorlanmamda ve psikolojim gerildiğinde zaten istemiyodum neden başıma iş açtım diye dövünebilirim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık ,zoor bı kararburadaki insanların yardımcı olabileceği bi konu olduğunu düşünmüyorum , o bebeği taşıyacak olan sizsiniz doğurup bakacak olan da sizsiniz. Gerçekten ne istediğinize karar verin. Bence kadınlar bebeklerini aldırdıklarında bile onları bi ömür içlerinde taşıyorlar unutmuyorlar. Zor bir karar. İyice düşünün derim
Ablamın 1 kızı var 6 yaşında oldu tek çocuktu ama büyütürken 2 çocuk olsa daha kolay büyütürdü. Tek çocuk oyun arkadaşı olarak hep anneyi istiyor evdeyken asla rahat vermiyor sürekli anneyle beraber saklambaç oynayalım resim yapalım vs. Ama yaşı yakın 2 çocuk olduğunda ikisi oynuyorlar anne kendine daha çok ayıracak vakit bulabiliyor.İlk çocuğum bir buçuk yaşına yeni geliyo ben 8hafta 3gunluk hamile olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı doğumum çok zor geçmişti sezeryan olmuştum çok yıprandım bütün doğum ve hamilelik lohusalık büyütme döneminde ailemden uzakta evliyim tek başına aynı sürecin üstesinden gelmek beni çok korkutuyor şuan tekrar aynı şeyleri iki kat olarak yansıyacak olmak bunu düşünmek bile beni çok yıpratıyor ve bir karar vermek zorundayım hızlı bı şekilde 10haftalığa kadar aldırmak mümkünmüş bı seçim yapmam gerekiyor çocuklara adanmış bı hayat mı kafam allak bullakkorunmak honusundaki hatamızın farkındayım şuan bu durumun içinden nasıl çıkacağım konusuyla baş edemiyorum yardımcı olun lütfen
Şuan kaç yaşında buyuğü zor dönemleri atlattinizmiMerhaba birinci bebeğim 6 aylıkken öğrendim ikinciyi.aralarinda 15 ay var.ben de sizin gibi çok korktum.ailemden uzakta bi başıma....
İkisi de sezaryen doğum..
COk şükür ikinciyi de kucağıma aldım,zorlu geçen ayların sonunda şu an ikisini beraber parka çıkarıyorum.sabah uyanir uyanmaz gözleri birbirini arıyor .bana gittikca daha az sarıyorlar
Siz de sabredin,Kendinizi mutlu eden aktiviteler yapmaya çalışın,bir süre zorluktan sonra çok güzel günler geleceğine inanın,ki zaten elhamdülillah bizle olduklari heran cok kiymatli
Demem o ki yalniz değil siniz.
Allah yardımcınız olsun
Canim 2.sezeryandan sonra ne kadar sürede gecti ağriların.cevaplarsan cok sevinirim.cok zor durumdayim.24 gun oldu 2.sezeryan olali hala sag tarafimda gecmeyen agri ve yanma var.3 cocugum var ve onlara bakamiyorum pskolojik olarakta fizyolojik olarakta çokmuş durumdayimMerhaba birinci bebeğim 6 aylıkken öğrendim ikinciyi.aralarinda 15 ay var.ben de sizin gibi çok korktum.ailemden uzakta bi başıma....
İkisi de sezaryen doğum..
COk şükür ikinciyi de kucağıma aldım,zorlu geçen ayların sonunda şu an ikisini beraber parka çıkarıyorum.sabah uyanir uyanmaz gözleri birbirini arıyor .bana gittikca daha az sarıyorlar
Siz de sabredin,Kendinizi mutlu eden aktiviteler yapmaya çalışın,bir süre zorluktan sonra çok güzel günler geleceğine inanın,ki zaten elhamdülillah bizle olduklari heran cok kiymatli
Demem o ki yalniz değil siniz.
Allah yardımcınız olsun
Arada iki sene varsa ha bir çocuk ha iki çocuk ne farkediyor?İlk çocuğum bir buçuk yaşına yeni geliyo ben 8hafta 3gunluk hamile olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı doğumum çok zor geçmişti sezeryan olmuştum çok yıprandım bütün doğum ve hamilelik lohusalık büyütme döneminde ailemden uzakta evliyim tek başına aynı sürecin üstesinden gelmek beni çok korkutuyor şuan tekrar aynı şeyleri iki kat olarak yansıyacak olmak bunu düşünmek bile beni çok yıpratıyor ve bir karar vermek zorundayım hızlı bı şekilde 10haftalığa kadar aldırmak mümkünmüş bı seçim yapmam gerekiyor çocuklara adanmış bı hayat mı kafam allak bullakkorunmak honusundaki hatamızın farkındayım şuan bu durumun içinden nasıl çıkacağım konusuyla baş edemiyorum yardımcı olun lütfen
Çatır çatır sevişmişler korunma filan umurlarında olmamış ondan vermiş Allahyapmayın, allah ın neden verdiğini bilemezsiniz. belki şifa olacaktır belki bereket belki en büyük dayanağınız olacaktır. kapımıza gelen bir misafiri bile geri çeviremiyoruz.
akıl vermek bize düşmez ama yazıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?