gebeliğim sonlancak

utku2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
15
0
36
Ankara
arkadaşlar merhaba 14. haftalık hamileyim suyum az olduğu için gebeliğim sonlandırılacak. şunu sormak istiyorum bana normal doğum mu yaptırarark çocuğu alırlar yoksa genel anestezi ile mi çok korkuyorum . ilk çocuğum 9 yaşında sezeryanla doğurdum. suni sancı verip çocuğu doğurtturuyolar diye duymuştum .cevap lütfen....

sakın aldırma bebegını sakın benımde suyum azalmıştı hemde baya bı ızmırdekı profosördr yasamaz olur alalım dedı ınat ettım aldırmadım bol bol su ıçtım dınlendım ve bebegımı sagsalım kucagıma aldım

canım benimde oğluma hamileyken 16.haftada suyun bitmiş demişlerdi.ama aldırmadım ve bekledim.bol bol su içtim dinlendim derken bu seferde çok abartmışım .doğuma kadar normalden 2 kat suyum oldu hep.nst de kalp atışı alamıyodu hemşire.bi o tarafa kayıyodu bi diğer tarafa.suyu çok olunca sürekli hareket halindeydi.
sana tavsiyem başka bi doktora daha git.ve bekle biraz .inşallah düzelir.senin için dua etcem :16:

sakın aldırma arkadaşım benmde suyum az kalmıştı doktor bebeği falan alalım demedi hastaneye aldı serum taktı sonra bol bol su iç dedi o günden sonr en az günde 2,5 lt su içtim sende başka bi doktora git derim inş. sağlıklıkca kucağına alırsın bebişinii...

yarın kontrolüm var yarın belli olacak. doktor diyo ki suyun az, ama çocuk yaşıyo kalp atışlarını duyuyorum bu çocuğu nasıl aldırıyım ya çıldırcam ya. şöyle düşünüyorum suyu bitene kadar bekliyim diyorum zaten su bitince çocuk ölürmüş sizce ne yapıyım

Allah korusun. Arkadaşların tavsiyelerine uyup bol bol su için ve başka doktora mutlaka görünün. Riskli gebelikler konusunda bir çok uzman var.
Bebek karnınızda ölürse sizi zehirleyebilir. İnşallah böyle birşey olmaz. Dualarım sizinle.

Allah korusun. Arkadaşların tavsiyelerine uyup bol bol su için ve başka doktora mutlaka görünün. Riskli gebelikler konusunda bir çok uzman var.
Bebek karnınızda ölürse sizi zehirleyebilir. İnşallah böyle birşey olmaz. Dualarım sizinle.

bebek anne karnında ölürse iki hafta gibi bir sürede zehirlemeye başlıyormuş.

bu arada çok teşekkür ederim ilginize

merak ettim sizi.ne yaptınız kontrole gittiniz mi sıvı alımı işe yaradımı bizi bilgilendirirseniz sevinirim.inşallah düzelmişsinizdir

bol sıvı, bol su alımı yapınız ve bir başka doktora daha gözükünüz.geçmiş olsun. umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize.

aradan bi kaç gün geçmiş ama inş aldırmamışsındır bebeqini bence sakın öle bi hata yapma doktorların herzaman dediqini yapmamak lazım başka doktora git benmkilerinde birinin
suyu azdı amniyosentez falan istedi yaptırdık sonra bol su içmemi söledi doktor şimdi çok ii 33 haftamdayım yani yaşıosa kalbi atıosa sakın derim haftada bir kontrole git suyuna baktır ama başka doktor olsun sonra çok pişman olursun.

Bu bazi doktorlar canimidir nedir anlamadim tip ilerledi kardesim artik suya ilave dahi yapiliyor ,su azaldi diye
kalbi atan cana kiymaya calisan doktorun hipgrat yeminine son vermek lazim ...

Kalbi karninda durana kadar bebeinin öldürülmesine müsade etme ,ruh verilmis anne karnindaki bir bebegin cektigi
aciyi veryadi biz duymaya biliriz fakat ha dogduktan sonra o bebegi canli canli parcalamisiin yada ana karninda
ruh verilen bebege kiymisiin arada hic bir fark yok ...

Gecmis olsun Rahman evlatlarimiza saglikli hayirli uzun ömürler nasip etsin (amin)

hepinize çook teşekkr ederim.saatler geçmiyo. saat14:30 randevum var size sonucu yazarım. sağlıcakla kalın

Bu bazi doktorlar canimidir nedir anlamadim tip ilerledi kardesim artik suya ilave dahi yapiliyor ,su azaldi diye
kalbi atan cana kiymaya calisan doktorun hipgrat yeminine son vermek lazim ...

Kalbi karninda durana kadar bebeinin öldürülmesine müsade etme ,ruh verilmis anne karnindaki bir bebegin cektigi
aciyi veryadi biz duymaya biliriz fakat ha dogduktan sonra o bebegi canli canli parcalamisiin yada ana karninda
ruh verilen bebege kiymisiin arada hic bir fark yok ...

Gecmis olsun Rahman evlatlarimiza saglikli hayirli uzun ömürler nasip etsin (amin)

kesınlıkle arkadasa katılııyorum benımde hamılelıgımde bebegımın kanıyla ılgılı bı sorun vardı yanı kan grubumuz aynı olmadıgı ıcın son haftalarda kanım bebegı zehırleme gıbı bıseyden suphelenmıslerdı doktor dedı kı hemen mudale ederız anne karnında bebegın kanını bıle degıstırıyoruz yeterkı kalbı atsın son dakıkaya kadar herseyı yaparız demıstı
hemen suyu azaldı dıye alınırmı senı ısteseler 9 ay hastanede yatırılar ellerınden gelenı yaparlar
gercekten bazı doktorlar ısın kolayına kacıyor umursamıyor tabı onun canı yanmıyor kı o ısını yapıyor aklınca nasıl olsa bıdaha yapar cocuk mantıgıyla yaklsasıyor halbukı o senın ıcın dunyaynın en degerlı varlıgı hıcbırı bırbırının yerını tutarmı
sende emınım elınden gelenı yapıyorsun ınsallah Allahım yardımcın ollurda bı sorun cıkmaz

Muayeneden geldim arkadaşlar. sonuç olumsuz yarın bebeğim alınacak. doktor yüzde 3 şansın var seni tehlikeye atamam dedi. enfeksyon kapabilirmişim çok tehlikeliymiş. çoook üzgünüm...

Back
X