Gebeliğimi çok geç fark ettim?

21centurysucks

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2020
55
27
3
Merhabalar, şu an 5 aylık hamileyim. Çocuk istiyorduk fakat hamilelik planlamamıştık. Nişanlımla bu sonbahar evleneceğiz, Hamilelik planlamadığımız için şok olduk :)
Geçen hafta gebelik testi yaptık, pozitif çıktı. Dün de hastaneye gittik, doktor 5 aylık hamilesiniz dedi. Beni şaşırtan şey bu kadar geç haberdar olmam. Belirtilerim az, bu yüzden geç fark etmiş olabileceğimi söyledi doktor. Ve bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ben hala korkuyorum. Çünkü bu kadar geç fark etmemiz pek normal değil, bu konuda deneyimi olanlar var mı?

Neyse ki farketmişsiniz, önemli olan o bence:)
Doktor bir sorun yok diyorsa öyledir, endişelenmeyin.

nasıl olur ya adetiniz hiç gecikmedi mi bulantınız Olmadı mı karnınız büyümedimi çok şaşırdım

5 ay nasıl fark etmediniz rengli donemlerinde hiç şüphe olmadı Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah

Cinsiyeti falan da ogrendiniz yani bildiğimiz 5 aylık değil mi .
Sağlık sorunu yoksa güzel sağlıkla. Kucaginiza alin

Benimde aklımdan geçen ilk şey adet te mi gelmiş ki üstüne görme olayını adet gibi yaşayanlarda varmış çünküü
Evet gebeliği boyunca adet olanlar varmış ama adette de biraz farklılıklar oluyormuş Hadi farklılık olmadı halsizlik olur bulantı olur tiksinme olur koku hassasiyeti olur hiçbiri şüphelendirmedimi acaba

Evet gebeliği boyunca adet olanlar varmış ama adette de biraz farklılıklar oluyormuş Hadi farklılık olmadı halsizlik olur bulantı olur tiksinme olur koku hassasiyeti olur hiçbiri şüphelendirmedimi acaba
Evet ya çok ilginç kadınlar gerçekten dipsiz bir kuyu ve herkesin hamileliği farklı. Biz plan yapıyoruz olmuyo başkaları da hamile olduğundan habersiz.. Allahın takdiri

Evet ya çok ilginç kadınlar gerçekten dipsiz bir kuyu ve herkesin hamileliği farklı. Biz plan yapıyoruz olmuyo başkaları da hamile olduğundan habersiz.. Allahın takdiri
Evet vallahi Öyle 4 senedir korunma bilmem 2 tüp bebek denemem oldu 3'ü deneyeceğim veren Allah bir şekilde veriyor

5 ay nasıl fark etmediniz rengli donemlerinde hiç şüphe olmadı Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Adetim zaten çok düzenli değil, üstüne az belirti de eklenince fark etmedik. Son 1 gündür psikolojik mi bilmiyorum ama sabahları hafif bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum.

Adetim zaten çok düzenli değil, üstüne az belirti de eklenince fark etmedik. Son 1 gündür psikolojik mi bilmiyorum ama sabahları hafif bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum.
hayırlı olsun canım sağ salim kucağınıza da alırsınız inşallah gerçekten ilk defa duyduğum için şaşırdım

Kadın doğumda çalıştığım zamanlar rastlamıştım böylesine. 6 aylık hamile bir bayan gelmişti ne göbeği vardı ne belirtisi. İçimde bişeyler oynuyor sanki şikayetile gelmişti her ay da adet oluyormuş üstelik... Son derece normal değil ama bebek sağlıklı diyorsa sıkıntı yoktur. TLC de böyle bir program var hamile olduğunu bilmeden doğuranlar bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…