Gebeliğimi çok geç fark ettim?

Her gebelik farklı bence bi tanıdığım da 6 aylık olduğu zaman öğrenmiş gebe olduğunu o her ay düzenli olarak kanama olmuş adet zannetmiş veya aynısıdır açık açık sormadım mide bulantı vs hiç bisi hissetmemiş gebelikte de ilk 4 5 aya kadar fiziksel olarak çok belli olmaz bence kilo aldım zannedecek kadar karında büyüme olur şuan 4 aylık hamile arkadaşım var karnı belli bile değil herkese farklı belirti olur inşallah bi problem.yasamadan sağ salim kucağınıza alırsınız ama nişanlıyım demissiniz inşallah sıkıntı yasamazsınız

5 ay nasıl fark etmediniz rengli donemlerinde hiç şüphe olmadı Allah kucağınıza almayida nasip etsin inşallah
Adetim zaten çok düzenli değil, üstüne az belirti de eklenince fark etmedik. Son 1 gündür psikolojik mi bilmiyorum ama sabahları hafif bulantı ve baş dönmesi yaşıyorum.

5 haftalık olmasın o emın misiniz? Yanı hem hormonal degısımler hem fiziksel degısım ve ayrıca 4. Aydan sonra bebekte hareketlilik belırgındır degısık bır durum. Neyse olumlu bakalım dogmadan once ögrenmıssınız en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…