gebeliğin 3 ayında progestan kullanan var mı?

mehaba arkadaşlar ben de 9+2 haftalık hamileyim 16 gündür günde 4 kez progestan kullanıyorum dün gittim düşük tehdidi başlamış dedi ve de bir iğne verdi çok şükür kanamam yok ama kati süretle yataktan kalkma ilaca devam salı tekrar gel dedi ama ben çok endişeliyim

canım benim geçmiş olsun...benimde düşük tehlikem vardı.şükür şimdi iyiyim...endişelenme..en iyi ilaç istirahat..ben sürekli yattm..bir tuvalete ve yemeğe kalktım...sende yat dinlen..daha çok sol tarafa yat...allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım ben de yatıyorum başka da yapacak bişeyim yok yatıyorum kucağımda bilgisayar ve bolca dua ediyorum

Merhabalar..bende ilk kez kullandığım yumurta geliştirici iğneler ve çatlatma iğnesi ile o ay hamile kaldım..fakat dr um bu tip tedavilerde yumurta istenilen büyüklüğe erişse bile kalitesi hakkında bilgimiz olmuyo dedi.ve eğer kalitesiz bir yumurta döllendiyse düşük riskin çok fazla olur dedi ve bana 3 gün arayla vurulduğum proluton adlı iğneyi verdi..şu an yaklaşık 11 haftalığım..şükürki kontrollerde herşey normal gidiyor.inşallah bu süreci sağlıkla atlatırız ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

Uyar.: Uy­ku ha­li ris­ki ne­de­niy­le, ge­ceya­tar­ken alın­ma­sı öne­ril­me­li­dir. Pro­ges­te­ron ge­be­lik­te fe­tal ano­ma­li­le­rene­den ola­bi­le­ce­ği için kul­la­nıl­ma­ma­lı­dır. Sa­de­ce lü­te­al faz yet­mez­li­ği­nebağ­lı abor­tus­la­rın ön­len­me­sin­de kul­la­nıl­ma­lı­dır. Em­zi­ren an­ne­le­rin pro­ges­tinkul­lan­ma­ma­sı öne­ril­mek­te­dir.

şimdi ben bunu internette progestanın uyarı kısmında okudum kafam karıştı bende kullanıyorum 5 haftalığım sorun olmasın bilmiyorumkismile

bende 1.5 ay kullandım doktor hiçbir zararı yok dedi. şükür faydasını gördüm düşük tehlikesi geçti. sırt üstü yatmaya dikkat edeceksin bol bol dinleneceksin.geçmiş olsun inş atlatırsın bu dönemleri moralini bozmamaya çalış.

ben 1 düşük yaşadığım için, ikinci hamileliğimde 3 ay progestan kullandım. sonra 5. ayda rahimde perde olduğu anlaşıldı ve 5. ayda tekrar progestana başladım. doğuma gideceğim güne kadar içtim. çok şükür bebeğim sağ salim doğdu, hiçbir yan etkisini de görmedim. dr. un veriyorsa hiç endişelenme rahatca kullan. inşallah sizde bebeklerinizi sağ salim alırsınız kucağııza.

12+5 hamişim.Ahh kızlar ahh valla bende kötü bi durum yaşamıtım.1 hafta önce kanama geçirdim ama öle böle değil su gibi bebeğim gitti diye bağğıra bağıra hastaneye kaldırdılar beni.hemen ultrasona aldılar bebiş iyiydi şükür. 2 tane serum 2 tanede iğne yedim o gece hastanede kaldım ve ertesi gün doktorum hemen kapsül progestana başlayalım dedi.hiçbir düşük tehlikem yoktu birden kanamam oldu bunun nedeni stres arkadaşlar hiçbişeyi kafaya takmayın bunu bilir bunu sölerim herşeyi boşverin gitsin eşinizlede konuşun ailevi bi durum sorunda varsa size asla yansıtmasın.neysee 1 kutum bitecek işte 3 hafta kullanacakmışım. hiçbir yan etkisi yok hapın cnm sadece bol bol dinleneceksin ılık suyla duş alacaksın. hapları tam saatinde içeceksin.ve gün içinde bol su içeceksin.bana doktor ayağa kalkabilirsin dedi ama o kanama yer yapmıştır kalkıyorum yemek falan yapıyorum ama hemez geçip odama uzanıyorum tekrar 4-4,5 aya kadar böle yapmayı düşünüyorum.allah inş. bian önce sağlıklı eli ayağı düzgün kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter allah kucağımıza sağlıklı bi şekilde versin inş.:ecrin_bebek:

ben 6. haftalık hamileyim. 4 haftalıktan beri kullanıyorum ama bu ilaç bende aşırı baş dönmesi yapıyor. günde 3 le başlamıştık sonra 2 ye düşürdük. doktorum rapor vermişti bu hafta bitti pazts işe gittim ama öğleye doğru resmen bayılcaktım baş dönmesinden ayağa kalkamadım aile hekimine gittim bu ilaçtan olduğunu söyledi bu hafta için de istirahat verdi. az önce doktorumu aradım kanamam falan yok sadece sancım vardı (o da azaldı artık) akşamları 1 e düşürdü şimdi de. zaten bulantım çok bi de baş dönmesi hasta gibiyim( günde 1 çok az geldi bana bu şekilde kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…