neye gore 3 hafta ,? Adetten 1 hafta onceye 3 hafta deniyor da?Merhabalar arkadaşlar gebeliğin 3. Haftasında olanlar doktora ne zaman gittiniz?? Ya da gideceksiniz??
Gebeliğin 3. Haftası gebeliği öğrenmek için çok erken bir süre. Öğrendiniz mi yani 3. Haftada gebeliginiz. Haftalar adet gününden itibaren sayılarak başlar.Merhabalar arkadaşlar gebeliğin 3. Haftasında olanlar doktora ne zaman gittiniz?? Ya da gideceksiniz??
Aynn canım adetten 1 hafta önce beta değerim 52.5 şuanneye gore 3 hafta ,? Adetten 1 hafta onceye 3 hafta deniyor da?
Evet öğrendim beta değerim 52.5 şuan hamileyim ama 22. Gtcem hast. Anca rendevu buldumGebeliğin 3. Haftası gebeliği öğrenmek için çok erken bir süre. Öğrendiniz mi yani 3. Haftada gebeliginiz. Haftalar adet gününden itibaren sayılarak başlar.
Teşekkür ederim 14 Şubat son adet tarihim beta değerimde 52.5 22. Hast. Gtcem tekrar3. Haftada olduğunuzu sanmıyorum. Son adet tarihinizin ilk gününden itibaren hesaplayın.
5. Haftada giderseniz kese gözükür. Ondan önce gitmek isterseniz de gidilebilir, sizin seçiminiz.
erken yumurtlamissin 2 3 gun kadar anlasilan:) şöyle dıyım eger adetın gectıkten 1 hafta sonra gıderseen yanı 5 haftalıkken kese gorursun daha erken de gorunur de garantı olması ıcın. 6.Haftada yolk sac gorursun (5+1--5+6) bebıs ve kalp atısı ıcın 7. hafta uygun (6+1--6+6). Ben 6+6 da gıtmıstım:) daha gec de alabılırsın 8. Hafta ıcı mısal. Kan ı 48 saatte tekrarla artısını gorsun doktor.Aynn canım adetten 1 hafta önce beta değerim 52.5 şuan
Çok teşekkür ederim bilgiler için vlla çok heyecanlıyım bn bildiğim ne var onuda unuttumerken yumurtlamissin 2 3 gun kadar anlasilan:) şöyle dıyım eger adetın gectıkten 1 hafta sonra gıderseen yanı 5 haftalıkken kese gorursun daha erken de gorunur de garantı olması ıcın. 6.Haftada yolk sac gorursun bebıs ve kalp atısı ıcın 7. hafta uygun daha gec de alabılırsın kalp atısını tabı kı. Kan ı 48 saatte tekrarla artısını gorsun doktor.
rıca ederım msjımı duzenlemıstım netlık acısından. Ben de unuturum 2. Cocuga kadar belkı deÇok teşekkür ederim bilgiler için vlla çok heyecanlıyım bn bildiğim ne var onuda unuttum
allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın hayırlısıyla saglııkla ılerlesın ınsallah guzek haberlerınınyaz buraya gıdınceKesinlikle unutrsunuz vlla bu benm 3. Gebeliğim yaşayan çocuğum yok o yüzden telaşlıyım hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum ... Tekrar teşekkür ederim size..
allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın hayırlısıyla saglııkla ılerlesın ınsallah guzek haberlerınınyaz buraya
Ayy inşallah dua et canm olur tabi yazarımallahım kımsenın kucagını bos bırakmasın hayırlısıyla saglııkla ılerlesın ınsallah guzek haberlerınınyaz buraya gıdınce
Yaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldumİlk çocuğumda adetime 1 hafta kala kaset testle öğrenmiştim. Kan testi yaptırdığımda da gebelik çıkmıştı. Erken döllenme falan değil normaldi. Şuan da 11 haftalık hamileyim 2 aylıkken öğrendim
Teşekkür ederim amin inşallahYaaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok mutlu oldum
İlk çocuğumda adetime 1 hafta kala kaset testle öğrenmiştim. Kan testi yaptırdığımda da gebelik çıkmıştı. Erken döllenme falan değil normaldi. Şuan da 11 haftalık hamileyim 2 aylıkken öğrendim
Amin inşallah. 8 haftalık olmuş hastaneye gidene kadar gittiğimizde de kalp atılını duyduk direk. Kızımda 6 haftalıktı kalp atışını gösterdi ama cihaz bozuk sesi çıkmıyo demişti ve özel bir hastanedeydik. Yine 8. Haftada başka bir hastanede duymuştuk kalp atışını.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım.. kalp atışını kaçıncı haftada duydun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?