Bence değer takip edilme seviyesinde korkmayin
Hayırlısı olsun deyin benceÖyle mi diyorsunuz inşAllah bir şey olmaz da başka bir şey istemiyorum
Benim bilgim o değer 2.5 altinda en normali ama 4 5 in üzerinde ilaca başlıyorlar .Her doktor farklı söylüyor bu konu da bende 25 mg ilaç başladım bugun benim de 2,39 çıkmış doktor 2 nin altında olması gerektiğini söyledi ama diğer doktor normal demişti . Artık insan ne yapacağını şaşırıyor
Benim hamilelikten önce yoktu. İlk defa böyle bir şey oldu. Ama beklemeli miyim bilmiyorum..Bende tedaviyle hamile kaldım tedaviden önce bana ilaç vermişlerdi ben tedavi esnasında bıraktım sonra kanamam oldu 5.haftada doktor ilaca tekrar başlattı.
Kaçıncı haftanız acaba ?Her doktor farklı söylüyor bu konu da bende 25 mg ilaç başladım bugun benim de 2,39 çıkmış doktor 2 nin altında olması gerektiğini söyledi ama diğer doktor normal demişti . Artık insan ne yapacağını şaşırıyor
8Kaçıncı haftanız acaba ?
Doktor bana da zaten 2 ayı doldurunca bir daha test yaparız eğer yüksekse ona göre başlarız dedi. Şuan 5.haftamdayım. Sizinki normal bir durumdur o zaman şuan.
Test sonucunun yanında da beklenen değerin en yüksek 4,2 olduğu. Ama bilmiyorum doçent doktor sonuçta . Tsh yüksek olması erken Doğum ve bebekte zeka geriliği yapıyormuş Benimde erken doğumum olduğu için tedbir amaçlı ilaca başlatmış olabilirBenim bilgim o değer 2.5 altinda en normali ama 4 5 in üzerinde ilaca başlıyorlar .
Evet belki erken doğum riskinden dolayı olabilir. Çünkü değeriniz çok yüksek degilTest sonucunun yanında da beklenen değerin en yüksek 4,2 olduğu. Ama bilmiyorum doçent doktor sonuçta . Tsh yüksek olması erken Doğum ve bebekte zeka geriliği yapıyormuş Benimde erken doğumum olduğu için tedbir amaçlı ilaca başlatmış olabilir
Canım bende 6 haftalık hamileyken 13.04 cikti yani o kadar düşünme ilac hemen düşürüyor ben 1 hafta içtiğimde düşmeye başladı 8 haftalık hamileyken 5 düştü sonra 2.3 düştü simdi 1 bucuk seyrediyor 26 haftalık hamileyim sukur bebegımiz de de bir sıkıntı yokMerhabalar tam kan tahlili yaptırdım ve tiroidim 3.21 çıktı. Gebeliğimin 5.haftasını doldurdum doktora gösterdiğimde ise "iş k zamanlar böyle yüksek olabiliyor. 1 ay sonra bakalım" dedi. Ama ben korkuyorum bebeğimin geliştiği bu dönemde ona etki eder mi bu durum? Genellikle 2.ayda tiroid tedavisine başlıyor insanlar ama benim durumumda olan var mı acaba yoksa doktorumu değiştircem.
Hala ilaç kullanıyor musunuz ?Canım bende 6 haftalık hamileyken 13.04 cikti yani o kadar düşünme ilac hemen düşürüyor ben 1 hafta içtiğimde düşmeye başladı 8 haftalık hamileyken 5 düştü sonra 2.3 düştü simdi 1 bucuk seyrediyor 26 haftalık hamileyim sukur bebegımiz de de bir sıkıntı yok
Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah :)Canım bende 6 haftalık hamileyken 13.04 cikti yani o kadar düşünme ilac hemen düşürüyor ben 1 hafta içtiğimde düşmeye başladı 8 haftalık hamileyken 5 düştü sonra 2.3 düştü simdi 1 bucuk seyrediyor 26 haftalık hamileyim sukur bebegımiz de de bir sıkıntı yok
Amin hepimizin inslalah hayırlıcaRabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?