Merhaba bende 9.hafta icerisinde olan anne adaylarindan biriyim. Bulanti ilk 4 haftada ara ara sabah uyandigimda yasadim ama suan yok denecek kadar az..inanilmaz derecede burun tikanikligi yasiyorum kasik agrilarim oluyor zaman zaman karnim buyumeye basladi ama gaz sorunundan kaynakli bir siskinlik de olabilir. Yarn kontrolum var merak ettiklerimi bende yarn ogrenecegim herkese kolayliklar diliyorum :)
Senin adina sevindim cunku bulanti hakikaten cok zor bu surecte bunu yasayanlaruin Allah yardimcisi Olsun bulanti da olmadigin a gore dogru ve saglam beslenme vakti :)
kızlar bende çok şükür hamilelik semptomları çok olmuyor ama çok nadiren midem kalkacak gibi oluyo ama geçiyo birde gece yatarken şişkinlik sorunu yaşıyorum gece uykularım bölünüyor. karnım çıktımı yoksa benim kendi göbeğim mi çıktı anlamadım :) ama normalmi bu haftada karnın büyümesi erken değilmi
Aslinda butun bu belirtiler kisiden kisiye degisiyor ve bu yuzden net olarak bisey soylemek tam da mumkun degil..ayni sekilde vucudumdaki bu degisimin ne oldugunu bende cozemedim erken oldugunu soyleyenlerde var ama artik kuculme sansi yok ve bu yuzden buyumeye basladigini dusunuyorum cunku kotlarimi giydikten sonra oturamiyorum daraltio ve baski olusturuyor
bende gaz diyordum kendime demekki aslına bakarsan çıkmaya başlamış ha :) bende pantolonlarımın düğmelerini kapatamıyorum kapatınca patlıcak gibi oluyorum :) işyerinde falan hep uzun bluzlar giyiyorumki düğmenin açık olduğu belli olmasın diye :)
bende aynı dertten muzdaribim kendimi çok şiş hissediyoum şimdiden göbeğim çıktı ki hiç göbeğim yoktu benım. sanırım şu iç karın dış karın meselesiyle alakalıymış