C ceyda49 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2021 2 En iyi cevaplar 1 0 6 42 2 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyda49 #1 Merhaba arkadaşlar 9 haftalık gebeyim covit geçirdim 2 gün eklem ve baş ağrısı oldu benim gibi gebeliğin ilk 3 ayında covit geçirip bebeği sağlıklı olan var mı çok tedirginim bebeğim hasar gördü mü
Merhaba arkadaşlar 9 haftalık gebeyim covit geçirdim 2 gün eklem ve baş ağrısı oldu benim gibi gebeliğin ilk 3 ayında covit geçirip bebeği sağlıklı olan var mı çok tedirginim bebeğim hasar gördü mü
En iyi cevap C C ceyda49 2 Ağustos 2022 temmuzekim .!.: Kişiden kişiye değişir bu durum. Covid oldunuz diye bebek problemli olacak diye bir şey kesinlikle yok içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla...
temmuzekim .!.: Kişiden kişiye değişir bu durum. Covid oldunuz diye bebek problemli olacak diye bir şey kesinlikle yok içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla...
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 2 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyda49 #2 Kişiden kişiye değişir bu durum. Covid oldunuz diye bebek problemli olacak diye bir şey kesinlikle yok içiniz rahat olsun Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Kişiden kişiye değişir bu durum. Covid oldunuz diye bebek problemli olacak diye bir şey kesinlikle yok içiniz rahat olsun
C ceyda49 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2021 2 En iyi cevaplar 1 0 6 42 2 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi ceyda49 #3 temmuzekim .!.: Kişiden kişiye değişir bu durum. Covid oldunuz diye bebek problemli olacak diye bir şey kesinlikle yok içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla... Olumlu oy 0 Olumsuz oy En iyi cevap
temmuzekim .!.: Kişiden kişiye değişir bu durum. Covid oldunuz diye bebek problemli olacak diye bir şey kesinlikle yok içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla...