Endişelenme inşallah görürsün hayırlısıylaKızlar ben çok endişeliyim bebeği göremiycem DİE öyle aman aman belirtimde yok boş gebelik olurmu DİE korkuyorum forumlardan çıkamıyorum iyice psikopata bağladım benofff
Kuzum kanamam felan yok çok şükür halsizlik ara ara mide kalkması gibi okadar keseyi gördüğünde 5.5 6haftalkk gibi dedi aslında sata göre 5haftalıktım kese gözüktü 11gün sonra gitcem Dr şimdi gelde geçsin bu zamanEndişelenme inşallah görürsün hayırlısıyla☺ Bende görene kadar dış gebelik mi boş gebelik mi zehir ettim kendime 6 da içleri toplu iğne başı gibi görünüyordu ultrasonda 8 de de kalp atışlarını duyduk çok şükür belirti arama zaten bir belirti olmuyor ilk zamanlar . Benim kanamam çok oluyordu
Bana vsr gibi geldi silik gözüküyor ama 2.çizgi belli yarın sabah ilk idrarınla yap cnm daha net belli olur ben adetten 3gün önce çok netti 2çizgide ama benim erken döllenme olmuş sanırım döllenmeyle alakalı bişiy bu emin olmak için sabah ilk idrarla yap hem beta hcg değeri biraz daha yükselmiş olurAdete 1 gün kala bu sabah yaptım sizce varmı hamilelik silik çizgi gibi gördüm ama dünde kahverengi akıntı oldu anlayan varmı bu testten
Aslında kasık ağrıları göğüs hassasiyeti var diye 3 gün öncede yaptım çok hafifti çok zor ayırt ettim bugün biraz daha belirginleşmiş ve sabah ilk idrarla yaptım sanırım beta hcg idrar değeriyle alakalı varsa bile ben tekrar test yapayım umarım vardırBana vsr gibi geldi silik gözüküyor ama 2.çizgi belli yarın sabah ilk idrarınla yap cnm daha net belli olur ben adetten 3gün önce çok netti 2çizgide ama benim erken döllenme olmuş sanırım döllenmeyle alakalı bişiy bu emin olmak için sabah ilk idrarla yap hem beta hcg değeri biraz daha yükselmiş olur
İnşallh vardırAslında kasık ağrıları göğüs hassasiyeti var diye 3 gün öncede yaptım çok hafifti çok zor ayırt ettim bugün biraz daha belirginleşmiş ve sabah ilk idrarla yaptım sanırım beta hcg idrar değeriyle alakalı varsa bile ben tekrar test yapayım umarım vardır
Rabbim gönlüne göre versin umarım vardır yarın daha net belli olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAslında kasık ağrıları göğüs hassasiyeti var diye 3 gün öncede yaptım çok hafifti çok zor ayırt ettim bugün biraz daha belirginleşmiş ve sabah ilk idrarla yaptım sanırım beta hcg idrar değeriyle alakalı varsa bile ben tekrar test yapayım umarım vardır
İnşallah aminRabbim gönlüne göre versin umarım vardır yarın daha net belli olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınyarın ki testi de at buraya bakalım
Ayy hadi gözün aydın bence hamilesin yarın hemen kan testi yaptırBen tekrar bir test yaptım dayanamadım sabahı beklemeye böyle çıktı tekrar test yapmayıp doktora gidicem yarın inşallah vardır birşeyler
Amin ayyy çok duygusalım böyle haberleri duyunca gözlerim doluyorİnşallah vardır çok sağolun isteyen herkese nasip olsun inşallah
merhaba. bende bu ay hamile kaldım. salı günü randevum var. vajinal ultrason yapıcaklar. vajinal ulstrasonda mı gözükmedi senin. doktora gittiğimde 5hafta +2 gün olacak. acaba gözükür müİnşallh bende görürüm canım teşekkür ederim cevap yazdığın için benim 1hafta gibi erken döllenme olmuş sanırım 5hafta olmam gerekirken 5.5 6hafta dedi dr ama daha öncesinde birliktelik olmamıştı benim nasıl oluyor anlamadım 12gün sonra birdaahaki randevum inşallh görürüm sağ salim kucağınıza alın inşalh sizde hayırlı olsun
Ben Dr gittiğimde sata göre 5haftalıktı ama karından ultrasonla gördü keseyi 5.5 6haftalkk dedi bende anlamadım kese 1hafta önden gidiyor erken döllenme olabilirmiş ayrıca vajinal de kesin gözükür kese karından daha geç gözüküyor bide idrara sıkışık gittim öyle gözükmüştü 10gün sonra bebeği görmek için gitcem inşlh boş gebelik VS değildir insan korkuyor yamerhaba. bende bu ay hamile kaldım. salı günü randevum var. vajinal ultrason yapıcaklar. vajinal ulstrasonda mı gözükmedi senin. doktora gittiğimde 5hafta +2 gün olacak. acaba gözükür mü
Sizin vajinal olduğu için gözükür büyük ihtimalle hatta bazen bebek kalp atışlarını bile duyuyorlarmerhaba. bende bu ay hamile kaldım. salı günü randevum var. vajinal ultrason yapıcaklar. vajinal ulstrasonda mı gözükmedi senin. doktora gittiğimde 5hafta +2 gün olacak. acaba gözükür mü
teşekkür ederimsağ olun sizinde . aslında ben vajinal ultrasonda cok kararsızım hatta konu actım. arkadaslar yardımcı oldu ama hala kararsızım. bir an önve gözüksünde istiyorum ama vajinalda istemiyorum bakalım artıkSizin vajinal olduğu için gözükür büyük ihtimalle hatta bazen bebek kalp atışlarını bile duyuyorlar
Benim 5+2 de kese gorundu karindanmerhaba. bende bu ay hamile kaldım. salı günü randevum var. vajinal ultrason yapıcaklar. vajinal ulstrasonda mı gözükmedi senin. doktora gittiğimde 5hafta +2 gün olacak. acaba gözükür mü
hadi inşallah ama dokotlar sanırım son adet tarihinden hesaplıyor. son adet tarihime göre 5+2 olacagım. bende yumurtlama tarihime göre hesaplıyorum.tabi daha az cıkıyor :d betanız kaçtı pekiBenim 5+2 de kese gorundu karindan
Aynen son adet tarihine gore hesaplaniyorhadi inşallah ama dokotlar sanırım son adet tarihinden hesaplıyor. son adet tarihime göre 5+2 olacagım. bende yumurtlama tarihime göre hesaplıyorum.tabi daha az cıkıyor :d betanız kaçtı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?