Gebeliğin ilk hafları

Kızlar ben çok endişeliyim bebeği göremiycem DİE öyle aman aman belirtimde yok boş gebelik olurmu DİE korkuyorum forumlardan çıkamıyorum iyice psikopata bağladım ben offf
Endişelenme inşallah görürsün hayırlısıyla Bende görene kadar dış gebelik mi boş gebelik mi zehir ettim kendime 6 da içleri toplu iğne başı gibi görünüyordu ultrasonda 8 de de kalp atışlarını duyduk çok şükür belirti arama zaten bir belirti olmuyor ilk zamanlar . Benim kanamam çok oluyordu

Adete 1 gün kala bu sabah yaptım sizce varmı hamilelik silik çizgi gibi gördüm ama dünde kahverengi akıntı oldu anlayan varmı bu testten

Eklentiler

• F48F9802-1AE7-4D46-A623-8D87D8C95E73.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 8B0AB70F-5313-43AB-BC87-7CAE951AE392.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 39
Kuzum kanamam felan yok çok şükür halsizlik ara ara mide kalkması gibi okadar keseyi gördüğünde 5.5 6haftalkk gibi dedi aslında sata göre 5haftalıktım kese gözüktü 11gün sonra gitcem Dr şimdi gelde geçsin bu zaman

Adete 1 gün kala bu sabah yaptım sizce varmı hamilelik silik çizgi gibi gördüm ama dünde kahverengi akıntı oldu anlayan varmı bu testten
Bana vsr gibi geldi silik gözüküyor ama 2.çizgi belli yarın sabah ilk idrarınla yap cnm daha net belli olur ben adetten 3gün önce çok netti 2çizgide ama benim erken döllenme olmuş sanırım döllenmeyle alakalı bişiy bu emin olmak için sabah ilk idrarla yap hem beta hcg değeri biraz daha yükselmiş olur

Aslında kasık ağrıları göğüs hassasiyeti var diye 3 gün öncede yaptım çok hafifti çok zor ayırt ettim bugün biraz daha belirginleşmiş ve sabah ilk idrarla yaptım sanırım beta hcg idrar değeriyle alakalı varsa bile ben tekrar test yapayım umarım vardır

İnşallh vardır

Rabbim gönlüne göre versin umarım vardır yarın daha net belli olur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yarın ki testi de at buraya bakalım

Ben tekrar bir test yaptım dayanamadım sabahı beklemeye böyle çıktı tekrar test yapmayıp doktora gidicem yarın inşallah vardır birşeyler

Eklentiler

• 2681C3C8-E0CB-478D-B789-C903EF8FFC99.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 34
Ben tekrar bir test yaptım dayanamadım sabahı beklemeye böyle çıktı tekrar test yapmayıp doktora gidicem yarın inşallah vardır birşeyler
Ayy hadi gözün aydın bence hamilesin yarın hemen kan testi yaptırya ne güzel şeyler

merhaba. bende bu ay hamile kaldım. salı günü randevum var. vajinal ultrason yapıcaklar. vajinal ulstrasonda mı gözükmedi senin. doktora gittiğimde 5hafta +2 gün olacak. acaba gözükür mü

merhaba. bende bu ay hamile kaldım. salı günü randevum var. vajinal ultrason yapıcaklar. vajinal ulstrasonda mı gözükmedi senin. doktora gittiğimde 5hafta +2 gün olacak. acaba gözükür mü
Ben Dr gittiğimde sata göre 5haftalıktı ama karından ultrasonla gördü keseyi 5.5 6haftalkk dedi bende anlamadım kese 1hafta önden gidiyor erken döllenme olabilirmiş ayrıca vajinal de kesin gözükür kese karından daha geç gözüküyor bide idrara sıkışık gittim öyle gözükmüştü 10gün sonra bebeği görmek için gitcem inşlh boş gebelik VS değildir insan korkuyor ya sağlıklı ilerlesin hamileliğiniz hayırlı olsun

Sizin vajinal olduğu için gözükür büyük ihtimalle hatta bazen bebek kalp atışlarını bile duyuyorlar

Sizin vajinal olduğu için gözükür büyük ihtimalle hatta bazen bebek kalp atışlarını bile duyuyorlar
teşekkür ederimsağ olun sizinde . aslında ben vajinal ultrasonda cok kararsızım hatta konu actım. arkadaslar yardımcı oldu ama hala kararsızım. bir an önve gözüksünde istiyorum ama vajinalda istemiyorum bakalım artık

Merhaba benim aşırı göğüs hassasiyeti vardı bugün daha az hassa sanki öyle hissediyorum bu normal mı acaba bulantı vs devam ediyor

hadi inşallah ama dokotlar sanırım son adet tarihinden hesaplıyor. son adet tarihime göre 5+2 olacagım. bende yumurtlama tarihime göre hesaplıyorum.tabi daha az cıkıyor :d betanız kaçtı peki
Aynen son adet tarihine gore hesaplaniyor benim son adete göre 5+2 ydi doktor 5 haftalık demişti. Ben en son baktirdigimda 770 çıkmıştı beta cuma günüydü kontrole salı gitmişti 4 gün sonra yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…