Gebeliğin ilk hafları

Hayır. 1. geri çekilme olmus
2. ertesi günü hapı almissin
3 . yumurtlaman değilmis
4. Testin negatif cıkmış
Yaniiiii :)) diğer belirtilere bakarak hamilelik olmaz rahat ol. Psikilojik olabilir , mevsimsel olabilir, hormonel olabilir gecikme nedenleri.

evet sürekli bunları söylüyorum ben de kendime ve elladan stresten geciktigini düşünüyorum

Aynisini banada yapti kan testi istemedi. 1 2 yildir duzenli gittiğim bir doktordu genel olarak memnundum ama beta istememesi sasirtti beni . Doktorunuz hakkinda bilginiz varmi
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Özel hastaneye gittim bu doktordan randevu alamayan çok insan vardı geçen sene. Ben de üç dört kişiye sorup gittim çok iyi doktor diyorlar. Keseyi gördüğü için istemediğini düşünüyorum. Perşembe tekrar kontrolüm var Rabbim nasip ederse kalp atışını duyacağız. Ama ben doktor değiştireceğim malum virüs olaylarından dolayı sadece kadın doğum olan bir hastaneye gideceğim.

9. Haftamdayim pek bir hamilelik belirtim yok. Yerleşme kanaması olmadı. Kusmadim hiç. Geçen haftalarda ağzımda tatsızlık mide bulantısı ve ilk baştan beri hafif kasık ağrılarım ve meme hassasiyetim vardı. Şu an 9. Haftada ağzımda tatsızlık nadir oluyor, meme hassasiyeti var ama dokunulmayacak kadar değil. 9.haftayi bitirmek üzereyim.

Selam kizlar 5+4te beta 13032 normalmi cokmu?

Bence biraz çok, çoğul gebelik olabilir. Ben 5+1'de gittiğimde doktorum 5000'in üstündeyse çoğul gebelik ihtimali olabilir demişti.
Bu degerle karindan gozukmedi vajinal bakinca görüldü rahimde bir kese var ama tupte de bisey gozukuyor dis gebelik olabilir dedi

Evet ikiz kalp atışlarını duymadık ama iki kese görünüyor canım benim de çok kanamam var doktora gittim olabilir dedi iğneye başladık hayırlısı olsun bir sorun çıkmaz inşallah . Senin durumunda karışıkmış Allah kolaylık versin canım inşallah biz de yavrularımızı alırız kucağımıza

InşaAllah ikimizde gebeligi saglikli ilerler

doktor kanama ıcın normal mı dedı ?
kacıncı haftadasınız?

doktor kanama ıcın normal mı dedı ?
kacıncı haftadasınız?
5. Haftadayım kanama içinde olabilir dedi kan değerinde bir sorun görünmedi keseler de daha net değil belli belirsiz gördük . Ama kanama için çok korkuyorum ve çok telaşlıyım ilaçlarda kesmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…