Gebeliğin ilk hafları

5. Haftadayım kanama içinde olabilir dedi kan değerinde bir sorun görünmedi keseler de daha net değil belli belirsiz gördük . Ama kanama için çok korkuyorum ve çok telaşlıyım ilaçlarda kesmedi
ne ılacı kullanıyorsunuz?
benımde dun aksam ve bu sabah boyle lekelenme seklınde ıdrardan sonra oldu
sızın cokmu kanamanız var ?

ne ılacı kullanıyorsunuz?
benımde dun aksam ve bu sabah boyle lekelenme seklınde ıdrardan sonra oldu
sızın cokmu kanamanız var ?
Benim maalesef çok tüp bebekle hamile kaldım doktor rahatlatmaya çalıştı olabilir dedi ama insan rahatlamıyor yine de . Progestan alıyorum ağızdan 3*100 prolutex göbekten yapıyorum

Benim maalesef çok tüp bebekle hamile kaldım doktor rahatlatmaya çalıştı olabilir dedi ama insan rahatlamıyor yine de . Progestan alıyorum ağızdan 3*100 prolutex göbekten yapıyorum
İnşallah sorun olmaz canım sürekli düşünme bol bol dinlen

Kızlar bebegınızın kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz ben gıttım 6.1 günlükken doktor duyulmaz dıye bakmadı ıkı hafta sonra gel dedı

Kızlar bebegınızın kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz ben gıttım 6.1 günlükken doktor duyulmaz dıye bakmadı ıkı hafta sonra gel dedı
Merhabalar bebeği kaçıncı haftada gördünüz benim 5.5 6hafta gibi dedi ama bebek gözükmedi

Canım bana sormamıssın ama bildirim geldi yazmak istedim ben bebegi 7. Haftamı geçyordum öyle gördüm valla cok geç gördüm bebde
İnşallh bende görürüm canım teşekkür ederim cevap yazdığın için benim 1hafta gibi erken döllenme olmuş sanırım 5hafta olmam gerekirken 5.5 6hafta dedi dr ama daha öncesinde birliktelik olmamıştı benim nasıl oluyor anlamadım 12gün sonra birdaahaki randevum inşallh görürüm sağ salim kucağınıza alın inşalh sizde hayırlı olsun

Bana da bildirim geldi canim. Bende 8. Haftada gittiğimde gordum. 5- 6. Haftada zorlayarak kalp atışını çok az duyduk sayamadık bile. Kardesim doktor. O bana bebegi goremezsen korkma daha erken demisti o haftalar icin demişti.

Bana da bildirim geldi canim. Bende 8. Haftada gittiğimde gordum. 5- 6. Haftada zorlayarak kalp atışını çok az duyduk sayamadık bile. Kardesim doktor. O bana bebegi goremezsen korkma daha erken demisti o haftalar icin demişti.
Ay inşallh ya benim yolk saç denen kesede gözükmedi hala Dr da bişiy demedi ki sadece ultrason kağıdında gs+ yazıyor

Ay inşallh ya benim yolk saç denen kesede gözükmedi hala Dr da bişiy demedi ki sadece ultrason kağıdında gs+ yazıyor Eki Görüntüle 2663158
Baya bildiğin düzgün bir kese bu. Insallah duyarsın da canim. Terimleri hic anlamıyorum. Bende kese gorundu yolk sac a bişey demediydi. Sonraki 10 gün kalp atışı zorlayarak bir kaç kez duyuldu. Normal geldi bana senin durum.

Ay inşallh kuzum tüm anne adaylarına anne olmak isteyen herkes dualarımda rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın teşekkür ederim

Merhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
Ağrının şiddetine yerine göre değişebilir bence çok gecikmeden gidin doktora hayırlı olsun

Teşekkürler canım görürsün bencede ben sadece keseyi görmüstüm bide icnde bebek bile yoktu

Merhabalar kızlaaar lüütfen cevap verin bana cumartesi günü hamile olduğumu daha yeni öğrendim ilk beta 184 iki gün sonra 327 ondan da 2 gün sonra yani dün baktırdım 822 oldu hatta bunu dr istemedi ben dayanamayıp baktırdım. Dr çarşamba gel keseni görelim dedi ama çok heyecanlıyımmm tecrübeli arkadaşlar değerler nasıl yorumlarsa çok sevinirimmçok korkuyorum kimyasal dış gebelik düşük vs bişey olursa diye.çok tecrübesizim

Kızlar ben çok endişeliyim bebeği göremiycem DİE öyle aman aman belirtimde yok boş gebelik olurmu DİE korkuyorum forumlardan çıkamıyorum iyice psikopata bağladım ben offf

Bence artışın gayet iyi canım endişe etme alalhın izniyle bişiy olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…