Bende 7 haftasında gidicem artık ne yapayım daha doktora gıtmedım sağlık ocağına gıttım deEvet dun gittim emin olmak için keseyi gördük gittiğim hastane cok tedbirliydi canım eşimde çok pimpirikli bu zamanda kolay değil simdilik disarı cıkmıcam olmadı duruma göre 3 hafta sonra gıderim kalp atışı için bakıcam yani.
Yok canım aşırı değil şükür adet olucak gibi ama bugün azaldı şükürCanım ilk haftalar kaşık ağrısı normal adet sancısı gibiyse çok önemli değil fakat daha aşırı ise hemen doktora git bir an önce
Merhabalar yinede doktora giderseniz iyi olur ara sıra olan ağrılar normal fakat daha önce hiç yaşamadığım için ben bütün ağrıları normal sanmıştım. Hamileliğimde Rahimde iç kanama ve yumurtalık kistlerim oluşmuş aynı zamanda ağrım ondan çok oluyormuş. Korkutmak istemem ama gidin içiniz rahat etsinMerhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
Suan agrım kalmadı gunde bir kere oluyor oda az suruyor çok şükür sızede gecmıs olsun bu ağırlar olurken leke gelıyır muydu sızde yoksa sadece agrımı oluyorduMerhabalar yinede doktora giderseniz iyi olur ara sıra olan ağrılar normal fakat daha önce hiç yaşamadığım için ben bütün ağrıları normal sanmıştım. Hamileliğimde Rahimde iç kanama ve yumurtalık kistlerim oluşmuş aynı zamanda ağrım ondan çok oluyormuş. Korkutmak istemem ama gidin içiniz rahat etsin
İnşallah korkacak birsey yoktur canım gıdınce mutlaka yaz sonucuMerhaba arkadaşlar ben 4 haftalık hamileymişim dr alttan muane ile dün baktı ama hiçbişey göremedi sdce beyaz bir alan oluşmş rahmiinde, burada bi oluşum var dedi. beta hcg baktıramıyorm durumlardan dolayı dışarı çıkamıyorm. Ama dhaa önce kimyasal yaşamştm korkuyrom
Doktor demedımı kaç haftalık olduğunu ben de pek anlamıyorum bu haftalık konusundanBenimde ağrılarım çok var ani harekette canımdan can gidiyor . Ben 3 4 martta yumurtladim canım 6 gün sonra yerleşme kanamasını gördüm gecikmenin ikinci gününde yerleşmeden 5 gün sonra beta 964 çıktı. Keseyi gördük önceki gün. Şimdi ben kaç haftalık hamileyim kızlar sat 18 subatti
Benimde ağrılarım çok var ani harekette canımdan can gidiyor . Ben 3 4 martta yumurtladim canım 6 gün sonra yerleşme kanamasını gördüm gecikmenin ikinci gününde yerleşmeden 5 gün sonra beta 964 çıktı. Keseyi gördük önceki gün. Şimdi ben kaç haftalık hamileyim kızlar sat 18 subatti
Yok canım o kadar tedirginim ki virüs yuzumden Dr alttan muane dedi onu bile kabul etmemişim keseyi gördü test istedi ben çıktım hemenDoktor demedımı kaç haftalık olduğunu ben de pek anlamıyorum bu haftalık konusundan
Yok leke hiç gelmedi sadece ağrı ama kısa sürüyorsa endişe etmeyinSuan agrım kalmadı gunde bir kere oluyor oda az suruyor çok şükür sızede gecmıs olsun bu ağırlar olurken leke gelıyır muydu sızde yoksa sadece agrımı oluyordu
Hamılemısın pekiArkadaşlar regl olucakmışm gibi belim ağrıyor bacaklarım uyuşuyor korkmalımıyım
Kaç haftalıkmıs en son adet tarıhın nzmnArrkadaşlar bugun yeniden doktora gittim keseyi göremedk haftaya perşembeye verdi randevuyu sat :25 şubat
Benım test baya belli hemen çıktı yapınca sızede hayırlı olsunbenımde tam ıkı kaşık ortasına gırıyor gibi ama sürekli degıl günde bir kaç kez
25 subat son adet tarihim. 4 haftayi gecmis.Kaç haftalıkmıs en son adet tarıhın nzmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?