Gebeliğin ilk hafları

Bende 7 haftasında gidicem artık ne yapayım daha doktora gıtmedım sağlık ocağına gıttım de

Bndede kasik agrisi oluyo ve baş dönmesi bnde kese icin gitmek istyorm ama çok zor görünüyo bu virusle cikmak

Merhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
Merhabalar yinede doktora giderseniz iyi olur ara sıra olan ağrılar normal fakat daha önce hiç yaşamadığım için ben bütün ağrıları normal sanmıştım. Hamileliğimde Rahimde iç kanama ve yumurtalık kistlerim oluşmuş aynı zamanda ağrım ondan çok oluyormuş. Korkutmak istemem ama gidin içiniz rahat etsin

Suan agrım kalmadı gunde bir kere oluyor oda az suruyor çok şükür sızede gecmıs olsun bu ağırlar olurken leke gelıyır muydu sızde yoksa sadece agrımı oluyordu

Merhaba arkadaşlar ben 4 haftalık hamileymişim dr alttan muane ile dün baktı ama hiçbişey göremedi sdce beyaz bir alan oluşmş rahmiinde, burada bi oluşum var dedi. beta hcg baktıramıyorm durumlardan dolayı dışarı çıkamıyorm. Ama dhaa önce kimyasal yaşamştm korkuyrom

Benimde ağrılarım çok var ani harekette canımdan can gidiyor . Ben 3 4 martta yumurtladim canım 6 gün sonra yerleşme kanamasını gördüm gecikmenin ikinci gününde yerleşmeden 5 gün sonra beta 964 çıktı. Keseyi gördük önceki gün. Şimdi ben kaç haftalık hamileyim kızlar sat 18 subatti

İnşallah korkacak birsey yoktur canım gıdınce mutlaka yaz sonucu

Doktor demedımı kaç haftalık olduğunu ben de pek anlamıyorum bu haftalık konusundan

sata göre 5+1 haftalık oluyorsun canım

Doktor demedımı kaç haftalık olduğunu ben de pek anlamıyorum bu haftalık konusundan
Yok canım o kadar tedirginim ki virüs yuzumden Dr alttan muane dedi onu bile kabul etmemişim keseyi gördü test istedi ben çıktım hemen

Suan agrım kalmadı gunde bir kere oluyor oda az suruyor çok şükür sızede gecmıs olsun bu ağırlar olurken leke gelıyır muydu sızde yoksa sadece agrımı oluyordu
Yok leke hiç gelmedi sadece ağrı ama kısa sürüyorsa endişe etmeyin

Arkadaşlar regl olucakmışm gibi belim ağrıyor bacaklarım uyuşuyor korkmalımıyım

Arrkadaşlar bugun yeniden doktora gittim keseyi göremedk haftaya perşembeye verdi randevuyu sat :25 şubat

Kızlar biz 5+5 reyiz. Anadolu yakasında oturan varsa ultrason kagidi veren güzel ilgilenen bi yer tavsiye edebilir mi

Benım test baya belli hemen çıktı yapınca sızede hayırlı olsun benımde tam ıkı kaşık ortasına gırıyor gibi ama sürekli degıl günde bir kaç kez

Hayırlı olsun size. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim sanırım yok silik şekilde çıkio bazen net e yakın bazen daha silik pek ümidim kalmadı. Kan veremiyorum malum virus var ev isrirahatindeyiz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…