Merhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
bugun benimde diger gunlere gore fazlaydi bel agrisiyla beraber kasik agrisi. hastalancakmisim gbi agriyo.Kizlar benimde karin agrim ve kasik agrım devam ediyor carsamba kontrole gitcm cok korkuyorum
aynen heks knagelmiyorsa sikinti yokdiyir rahim genisledigi icinmis ama buagrilara doktor ilac verirmi acababugun benimde diger gunlere gore fazlaydi bel agrisiyla beraber kasik agrisi. hastalancakmisim gbi agriyo.
Gıttım bugün canım kese olusmus işte haftaya kalp atışına bakacak ama ara ara gırıyorCanım benim de bu şekilde ağrılarım vardı. Adetimden 5 gün geçtiğinde idrar tahlili yaptım. Pozitif çıktı. Sen de çok dikkat et. Ağır şeyler kaldırma, ağır iş yapma. Kollarını havaya kaldırma çok. Emin olana kadar dikkat et.
Canım kese büyüyor normal dedı bıçak saplanır gibi ağrı olması oyle dedı doktorKizlar benimde karin agrim ve kasik agrım devam ediyor carsamba kontrole gitcm cok korkuyorum
ınşallah sağlıklıdır bende cok endiseliyimCanım kese büyüyor normal dedı bıçak saplanır gibi ağrı olması oyle dedı doktor
Sizde de böyle halsızlık hiç birsey yapmama ıstegı ver mıgde bulantısı varmı ben böyleyim ve çok sınır oluyorum bu halımeınşallah sağlıklıdır bende cok endiseliyim
bende surkeli uyku basdonemssi var surekli uyuyorum cok halsizmSizde de böyle halsızlık hiç birsey yapmama ıstegı ver mıgde bulantısı varmı ben böyleyim ve çok sınır oluyorum bu halıme
ben ozellikle yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum. halsizligim yok ama dun az bisey is yaptim burnumdan fitil fitil geldi nasil bi bel ve kasik agrisi cektm anlatamam. bugun korkudan oturdum hepSizde de böyle halsızlık hiç birsey yapmama ıstegı ver mıgde bulantısı varmı ben böyleyim ve çok sınır oluyorum bu halıme
Yok ya benım tam tersi hiç kalkasım yok sürekli oturtup uyuyasım var yedıgım yemekten bile tat alamıyorum birde bu hamıleyken tansiyon düşüşü ve cıkısını nasıl anlarızben ozellikle yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum. halsizligim yok ama dun az bisey is yaptim burnumdan fitil fitil geldi nasil bi bel ve kasik agrisi cektm anlatamam. bugun korkudan oturdum hep
Kızlar hafif hafif kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi cok hafif geliyor bazen gidiyor 10 15 saniye sonra bu hamilelikte normal mi
Canım o bende de oluyor hatta bıcak saplanır gibi bende sordum doktora normal dedı..Kızlar hafif hafif kasık ağrım oluyor adet ağrısı gibi cok hafif geliyor bazen gidiyor 10 15 saniye sonra bu hamilelikte normal mi
Bende yeni hamileyim. Kasık agrım var. Doktorum bunun normal oldugunu söyledi endise etme canım eger cok yogun değilse regl sancısı gibi ara ara oluyorsaMerhaba hanımlar bu ay adetım gecıktı test yaptım pozıtıf cıktı ama henüz doktora gıtmedım ve sancılarım var kasıgımda bu normal mi aynı durumu yaşıyan varmı
Oh iyi rahatladım sanki dyorum adet olcam öyle cok değişikCanım o bende de oluyor hatta bıcak saplanır gibi bende sordum doktora normal dedı..
Şuan aynı bende oyleyım tek degılmısım sabahları artık kusmaktan içim dilimi cıkıyor bende 6 haftama görecem çok erken başladı sanırım bende ne ıyı gelır bılmıyorm6.hafta içine girdim mide bulantilari başladı hemde ne başlama..şuan midemde bulgur kazanı kayniyor sanki
Allah rızası için ne iyi gelir bulantiya bi deyi verin..
dr ilaç verdi ama 1 saat sonra etki ediyor oda 15-20 dk sürüyor..
3 gün 3 ay gibi geldi..
Oysa düşük ile sonlanan ilk gebeligim akabinde bu bulantilari dahi ozleyecegim diyordum..
fenalardayim
Canım gıttım doktora sorun yok dedı hastaya salı kalp atışı için gideceğimBende yeni hamileyim. Kasık agrım var. Doktorum bunun normal oldugunu söyledi endise etme canım eger cok yogun değilse regl sancısı gibi ara ara oluyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?