Benımde 22 şubattı suan görmeme gerek yok demi25 subat son adet tarihim. 4 haftayi gecmis.
Benımde 22 şubattı suan görmeme gerek yok demi
evet benm sag kasigim da agiriyoKizlar kasik agriniz varmi bende kasik agrisi mevcut
tek degilim demekki bneimde: solkasik ve belagrisi varevet benm sag kasigim da agiriyo
siz kan verdnzmitek degilim demekki bneimde: solkasik ve belagrisi var
adetim gecikti 5gunsonr beta 200cikti haftaya çarşamba geldedi yine carsmabayi bekliyorumsiz kan verdnzmi
benim daha hic beta bakilmadiadetim gecikti 5gunsonr beta 200cikti haftaya çarşamba geldedi yine carsmabayi bekliyorum
Aynı bende öyle şuan gıdemıyorm da dış gebelik falan olmasından korkuyorum hayırlsı olsunbilmiyorum kan da vermiyorum. korkuyorm umarm sagliklidir
amin bende nedense çok kprkuyom ılkyabenim daha hic beta bakilmadi
kimyasal gebelik gecirdim 2 ay once. oyuzden cok korkuyorm. mubarek 3 aylardayz allah yardimcimiz olsun
Bende yaAynı bende öyle şuan gıdemıyorm da dış gebelik falan olmasından korkuyorum hayırlsı olsun
ınşallah cnmallah korusun kizlar bence bu kara gunlerde bi umut olucak bebeklerimiz
benim karin ve kasık agrilarim vr sadecekizlar mide bulantilariniz basladimi? ben 2 gundur yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum
Bende de başladı o sabahları gün içinde yarın kontrole gıdıcem mecbur korkuyorum dış gebelık falan olur dıye gün ıcınde sancılanıyom ama hastaneye gıtmekten de korkuyorum ınşallah vurıs falan kapmadan gelırımkizlar mide bulantilariniz basladimi? ben 2 gundur yemek yedikten sonra mide bulantisi yasiyorum
haber et canim ben de persembe gidicemBende de başladı o sabahları gün içinde yarın kontrole gıdıcem mecbur korkuyorum dış gebelık falan olur dıye gün ıcınde sancılanıyom ama hastaneye gıtmekten de korkuyorum ınşallah vurıs falan kapmadan gelırım
Kese var kalp atışı hala yokmuş bır haftay belli olur dedıhaber et canim ben de persembe gidicem
super haber insallah bende goreblirim keseyi. yalniz bugun ben adet olcakmisim gbi sanci cekiyrlumKese var kalp atışı hala yokmuş bır haftay belli olur dedı
O bendende oluyor bıçak saplanır gibi kese büyüyor normal dedısuper haber insallah bende goreblirim keseyi. yalniz bugun ben adet olcakmisim gbi sanci cekiyrlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?