Sizinle aynı haftadayız dün dr kontrolüm vardı doktor ishal yada kabızlık sorunun yaşayabilirsin çok normal hormonların yükseldiği için olur dedi canımMerhabalar 5 haftalık gebeyim.12 gündür ishalim. Çalıştığım yer itibariyle henüz doktora gidemedim. Normalde adet olmadan önce de ishal olan biriyim. Bu yüzden ilk başlarda çok kafaya takmadım ama olacak gibi değil. Gebeliğin başlangıcında buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Sizce niye olur? Yarın kontrolüm var endişelenmeye başladım.
Anladım canım peki başka herhangi bir belirtin var mı hamileliğin nasıl gidiyor :)Sizinle aynı haftadayız dün dr kontrolüm vardı doktor ishal yada kabızlık sorunun yaşayabilirsin çok normal hormonların yükseldiği için olur dedi canım
Benımde vardı yumurta ve patates haslaması yiyin kızartmalardan uzak durunMerhabalar 5 haftalık gebeyim.12 gündür ishalim. Çalıştığım yer itibariyle henüz doktora gidemedim. Normalde adet olmadan önce de ishal olan biriyim. Bu yüzden ilk başlarda çok kafaya takmadım ama olacak gibi değil. Gebeliğin başlangıcında buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Sizce niye olur? Yarın kontrolüm var endişelenmeye başladım.
Ben hamilelikten önce kullanmaya başladım folik asiti Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Sonradan bir etki yapmamıştır sanırım :)Bazı folik asitlerde yapıyor hayırlı olsun bu arada
Ne güzel sizinki geçmiş darısı başıma teşekkür ederim.Benımde vardı yumurta ve patates haslaması yiyin kızartmalardan uzak durun
Bıldıgım kadarıyla ishal hamılelıkte tehlikeli çok şükür geçti
Özler miyim bilmiyorum artıkHormonlar değişirken olabiliyor, bu günlere sevin sonra başlicak kabızlık özlüyo insan :)
Ne güzel inşallah benim ki de geçerBende şimdi 2 aylığım 2 hafta önce başladı ama geçti şükür
Sonrası kabızlık maalesefNe güzel sizinki geçmiş darısı başıma teşekkür ederim.
. Geçer canım panik yapma rahat olNe güzel inşallah benim ki de geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?