gebeliğin ilk haftalarında grip

Flower2

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
774
494
648
Sevgili temmuz anneleri ilk 3 ayda grip geçirip parol minoset kullanan var mı..bebeğinizi etkiledi mi?..6 haftalık gebeyim kalp atısını duyma konusunda endişelerim var..tecrübelerinizi paylaşırmısınız..

brokoliyi haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yemeni tavsiye ederim.. geçen sene senin haftalarında bende grip olmustum doktorum bana parasetamollu ilaç verdi ama gunde 1 içeceksin demişti.. bu ilacı içince hemen uykum geliyordu uyutuyordu benı ne hıkmetse.
eğer endişen varsa bi doktora gitsen daha iyi olur tabiki..

Bende grip oldum hala ıyılesemedım.doktorum mınoset verdi ama mınoset agrı kesici ateş düşürücü.ağrım ve atesım olmadığı için sadece bir tane ıcmıstım bol ıhlamurla atlatmaya çalışıyorum.

Bende grip oldum nasil atlaticam bilmiyorum midem bulntisindan sadece kraker yiyebiliyorum...allahim ins gecer hemen rabbim sifa versin sizlere

Kizlar bende ayni durumdayim ilac alamiyoruz malum gunde bir dis sarimsak antibiyotik yerine gecer icebilirsiniz ve kuru sogan gribin dusmani onu oneriyo doktorlar deneyin derim benim agir bi bulantim yok henuz yiyebiliyorum sogan yedim simdi sabah sabah haslanmis yumurtamla :D

valla bende hem hamile hem gripliyim sabah ezcaneden çay aldım ıhlamur ve nane limon çalışıyorum . o yüzden çok dinlenme şansım yok ama dün gece sıcak suya ayaklarımı koyup battaniyeye sarıldım birde mercimek corbası içtim bu gün anca toparladım

Back
X