Gebeligin ilk haftalarinda makat tarafina vuran zonklama acil cok korkuyorum

bahtsizdomates

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
488
148
103
38
Bugun ilk sol kasik tarafimda agri yasadim sonra makat taragina vuran rahatsiz edici zonklama oluyor kasigimdaki agri gecti ama zonklama geçti internetten arastirdim dusuk belirtisi diyor korkuyorum kanamam yok ama cok korkuyorum sizinde ilk haftalar boyle oldu mu?

Bugun ilk sol kasik tarafimda agri yasadim sonra makat taragina vuran rahatsiz edici zonklama oluyor kasigimdaki agri gecti ama zonklama geçti internetten arastirdim dusuk belirtisi diyor korkuyorum kanamam yok ama cok korkuyorum sizinde ilk haftalar boyle oldu mu?
Bende düşük yaptım canım ama öyle zonklama yaşamadım hiç

Bağırsak hareketleri yavaşladığı ve embriyo rahme tutunurken basınc yaptıgı için kalın bagırsagınızın son kısmı olan rektum ve anüs bölgesine yansımış olabilir. Sulu gıdalar tüketmeye calışın ayrıca bu stresli oldugunuzu da gösterir

Back
X