- Konu Sahibi istiridyeyim_incimsin
-
canım korkmaaaaa bazan erken görünür bazen geç bu olan şeyy sana gittinde dr mu dedi5+2 olduunu yoksa isternetten mi baktın? son adet tarihin ney senin?
KIZLAR... BEN 6+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM TESTLERE GÖR... 5+2 GÜNLÜK İKEN KESE GÖRÜNMEDİ KAN DEĞERİM 1685 ÇIKTI TUTUYORDU DEĞERLERİM.. AMA KESE GÖRÜNMEDİ USG DE.. O ZAMANDIR DR.A GİDEMEDİM VE BİRAZ ENDİŞELİYİM.. TERS OLAN BİŞEYMİ VAR ACABA DİYE.. AĞRIM SIZIM YOK.. BULANTIM BİLE YOK... RAHATIM İYİM AMA ENDİŞELİYİM.. NOLUR BANA BİRAZ BİLGİ VERİN... BUNA İHTİYACIM VAR:çok üzgünüm:
KIZLAR... BEN 6+3 GÜNLÜK HAMİLEYİM TESTLERE GÖR... 5+2 GÜNLÜK İKEN KESE GÖRÜNMEDİ KAN DEĞERİM 1685 ÇIKTI TUTUYORDU DEĞERLERİM.. AMA KESE GÖRÜNMEDİ USG DE.. O ZAMANDIR DR.A GİDEMEDİM VE BİRAZ ENDİŞELİYİM.. TERS OLAN BİŞEYMİ VAR ACABA DİYE.. AĞRIM SIZIM YOK.. BULANTIM BİLE YOK... RAHATIM İYİM AMA ENDİŞELİYİM.. NOLUR BANA BİRAZ BİLGİ VERİN... BUNA İHTİYACIM VAR:çok üzgünüm:
istiridye sürekli kan değerleri değişiyor zaten. benim 4 hafta 4 günlükten göründü.ama kandeğerim çok yüksekti benim ondan olabilirmi?14908,02 üzülme bence sorun etcek birşey yok .en kısa zamanda görüncek bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?