aynı senın durumunda teyzem vardı kızlık zarı esnektı ve hamıle kaldı norml dogum yaptı..dogum anında zaten bebek cıkması ıcın orası ıyıce acılıyo ve acılıncada zar mar kalmıyo ...yanı doktorun mudahale etmeısne gerek bıle kalmıyoya kızlar nette de araştırdım net bişey bulamadım,şimdi benim kızlık zarım esnek ve yırtılmadı,normal doğumda kenarlarını doktor mu kesecek,yoksa bebiş itince çatlayacak mı kenarları,bebişin çıkmasını engeller mi,etrafında böyle bi olaya tanık olan var mı,benim ki ilişki sırasında yatağı kirletmez hiç,çünkü küçük bi kapısı var gibi,o sırada genişiyo,sonra küçülüyo ama doğumda nasıl olacak bilmiyom
Bençok zor nefes alıyorum kızlar çok yoğun çarpıntım var pasiflora ile rahatlıyorum ayaklarım davul gibişişti geceleri ne tarafa yatacağımı şaşırdım hep sola yatmıyorum sağada yatıyorum dr yeterki sırt üstü yatma dedi kasıklarımda belimnde çok ağrı var dizlerim taşımıyor artık doğumdan da çok korkuyorum hep dua ediyorum
Benim son 1 günümama bebişin gelmeye hiç niyeti yok 36 dan sonra yavas yavas zorlanmaya basladım ama son 1 2 hafta ayaklarım ellerim tanınmaz halde ayaklarımı yere zor zar basıyorum o kadar canmı acıtıyor karnımın üstü kaburgalarım sürekli batma halinde,kendimi taşıyamıyorum artık 27 kilo aldım ve hala da almaya devam ediyorum hiç bir doğum belirtiside yok malesef artık doğurayım 38 den sonrası o 2 hafta çok zor geçti kızlar Allah hepimize yardımcı olsun
senin cok az kalmis doguma ALLAH yardimcin olsun benimde zamanim baya yaklasti ama tik yok ne sanci ne belirti sanki hic dogum etmicekmisim gibi :))sükürki rahat geciyor son zamanlarim
Bençok zor nefes alıyorum kızlar çok yoğun çarpıntım var pasiflora ile rahatlıyorum ayaklarım davul gibişişti geceleri ne tarafa yatacağımı şaşırdım hep sola yatmıyorum sağada yatıyorum dr yeterki sırt üstü yatma dedi kasıklarımda belimnde çok ağrı var dizlerim taşımıyor artık doğumdan da çok korkuyorum hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?