Arkadaşlar, gebeliğin son iki ayında hiç kilo almayan veya en fazla iki kilo alan var mı? Bunu nasıl başardınız? Ben gayet sağlıklı besleniyorum; ama kilo almaktan korkuyorum.Her gün et, süt, meyve, ceviz, sebze yiyor; 3-4 litre su içiyor ve 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum. 30+3'teyim ve 7-7,5 kilo aldım. Toplamda 10 kilo ile hamileliğimi tamamlamam lazım.Lütfen son aylarda nasıl kilo alınmayacağını yazın.
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş canım bende 16 kilo aldım malesef doğumda 10gitti 6 hala dsuruyuo odaki diyet yaptım şekerden dolayı sağlıkla al kucağına inş
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş canım bende 16 kilo aldım malesef doğumda 10gitti 6 hala dsuruyuo odaki diyet yaptım şekerden dolayı sağlıkla al kucağına inş
Suan 34+4 haftalik oldum. Doguma 6 hafta kadar var tabi erken gelmezse kizim. Hamileligime 73 kiloYla basladim ve suan 75,3 kilodayim. Doguma kadar daha nekadar alirim bilmiyorum ama doktorumun söylemesi hamilelikten sonra 73 den az olursun cünkü vermisim. Bunu nasil yaptim bilmiyorum. Ama sanirim hamilelige biraz kilolu basladigim icin bebek depolarimdan aldi
Bebegimin kendisi gayet saglikli allaha sükür yani kilosu boyu yerinde.
Bence kendinizi cok kasmayin. Ama su var: ben tatliya cikolataya cok düskün biriyim ama hamile kaldigim günden beri yemek istemiyor canim. Daha cok meyve canim istemisti. Belkide ondan kaynaklidir.
Allahim saglikli sihhatli kucaklarimiza almayi nasip etsin. Hic dert etmeyin kilo falan verilir. Saglik olsun yeter