Gebeliğinde bebeğini kaybetme korkusu yaşayan var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lova
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
648
ben 27+5 haftalık hamileyim daha öncede 2 tane düşük yaşadım.Biri biyokimyasaldı diğeri de kese gelişmiyor diye kürtaj oldum.
Bilmiyorum o kayıpları yaşadığım için mi ama sürekli bebeğimi kaybetme korkusu yaşıyorum.Karnım ağrısa ödüm kopuyo bi şey mi oldu diye.10 dk kıpırdamasa hayata küsüp o günü zehir ediyorum kendime.Paranoyak oldum iyice.
Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda diye merak ettim .

cok normal benımde ilk bebeğimi 22 haftalıkken aldılar normal doğum yaptım özurluydu bebeğim.şuan da ıkıncısıne hamıleyım 35+4 gunluğum ama bu haftaya gelene kadar gel bana sor yanı her gıdışımde bırşey varmı dıyordum doktora ılk hamıle kaldıgımda sureklı ağladım bırşey olursa dıye .ödüm kopuyordu 1saat hareket etmese başlıyordum ağlamaya bırşeymı oldu dıye annelık pıskolojısı ama gebelık haftan ılerledıkce ınankı bunlar pek kalmıyor.zamanla atıyorsun bunu yada doğumun yaklaştıkca artık ona yoğunlaşıyorsun yınede aklından cıkmasada bende şimdi doğum nasıl olacak dıye korkuyrum bırşey olmasın kızıma dıye.ama gıdenıde hıç unutmuyorum senın haftanda ilerlemış aslında en başında atman alızmdı korkuyu .benım dıger bebeğimde cok buyuktu hatta gordum fotografını hala gıtmez gözümün onunden bu bebeğime hamıle kalana kadar her yerde cocuk resımlerı goruyordum.kızıma benzetıyordum.rabbım kımseye yaşatmasın.

Canım Allah bi daha yaşatmasın ikimizede.Seninki büyükmüş bide.Rabbim bu bebeklerimizi bağışlasın bize. benim haftam ilerledikçe geçmiyor daha çok tedirgin oluyorum sanki

Canım Allah bi daha yaşatmasın ikimizede.Seninki büyükmüş bide.Rabbim bu bebeklerimizi bağışlasın bize. benim haftam ilerledikçe geçmiyor daha çok tedirgin oluyorum sanki

kımseye yaşatmasın daldan duşenın halınden daldan duşen anlarmış derler.olma aklına kotu şeyler getırme.ınanırmısın bende bu foruma gelınce attım şubat annelerınde arkadaşlarım var onlarla konuşa konuşa bebeğimin heyecanı sardı benı.karnımızdakı bebişlerıde uzmenın anlamı yok onları hıssetmenın tarıfıde yok..zaten gebelık haftan ilerledıkce cok rahat bır şekılde hareketlerı bellı olacak ve sureklı hareket halınde olacağı için içini naısl rahatlatıyor.ınanırmısın ben boyle tedırgın olayım nıye oynamadı dıye elımı karnıma goturuyorum o an tekmesını atıyor hissedıyor bebişim.senın doğum ne zaman canım?

nisanda canım kısmet olursa.Bebeğimin hareketlerini hissetmek gerçekten paha biçilemez bi şey. Rabbim bize bağışlasın onları Allaha emanetler

birde şu var hani demişsin ya şubat annelrinin topiğine takıldıktan sonra atlattım ben.Ben de nisan annelerine üyeyim ama düşünsene onda bile diyorumki ya bebeğime bi şey olurda aralarından ayrılmak zorunda kalırsam bunu bile düşünüyorum ya o derece saçmalıyorum bazen

KENDINI rahat bırak az bebişine dal azıcık onunla oyna haftan ilerledıkce hareketler cıklaşacak o zamn onunla oynamaktan aklına bırşey gelmez.ve bebkler hıssederlermış onu üzme bence hemen aklına o gelsın ve hemen onunla konuş.kendını o kadar yıpratma cok şukur bız şuan hamıleyız.duşun benım bebeğim alındığında yanıma bır akrabam geldı adam kaç yaşında karısıda 70 fılan var oğullarının senelrden berı cocukalrı olmuyor.keşke bızımkıde olsa ölse dedı.öldu derız dedı.ama oyle bır umut b ıle yook dedı.kısacası halımıze şükretmek laızm .

merhabalar

bende nisan annesi olucam Allah izin verirse... 27.haftamıza girdik bugün aynı duyguları bende yaşıyorum.. özellikle son 3 haftadır.. küçük bir üşütme sonucu rahmimi zedelemişim kasılmalarımdan dolayı şimdi o yüzden istirahatteyim.. heran bebeğime ya birşey olursa, erken doğar da küvezde yaşam mücadelesi verirse diye çok korkuyorum... onun kıpırdamaları, oynarken bana verdiği mutluluk paha biçilemez... rabbim yavrularımıza sağ sağlim dünyaya gelmek nasip etsin...

çok haklısın asiye tabikide binlerce kez şükürler olsun. ama onlardan bizi mahrumda bırakmasın İNŞALLAH

AMİNNNNNNNN canım. çok geçmiş olsun bu aarada

cnm ya bende aynı durumdayım kafayı yemek üzereyim sanki hep bebeğime bişey olacakmış gibi geliyor hareket etmesin biraz ağlamaya başlıyorum yaptığım her harekette sanki ona bişey olacakmış gibi geliyo biraz önce göbek deliğimle oynadım daha doğrusu pislenmiş temizliyim dedim ama şimdi bişey oldu kesin deyip kafama taktım durmadan onu düşünüyorum

inan yalnız değilsin canım. ayakkabımı bağlarken bile bi şey oldu diye dr a gittiğim oldu benim o derece yani.ALLAH sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

benimde doğumum nisanın sonunda kızlar,26 haftalık hamileyim şu an,benim kız çok hareketli bende tam tersi bu kadar hareketli olmasından tırsıyorum,bazen ahanda doğuyor diye bağırcakmışım gibi geliyor
çok hareketli olmasının,vurmasının falan heralde bir zararı yoktur,ama işte evham yapıyorum kendimce

CANIM dıkkat et kendıne özen goster ve korkma bebeğine sımsıkı sarıl annesı onun senın destegıne ıhtıyacı var.(kendıne çokkk dıkkat et ama)rabbım bebişinı korusun.

çok haklısın asiye tabikide binlerce kez şükürler olsun. ama onlardan bizi mahrumda bırakmasın İNŞALLAH

amin işh..dokuzuncu ayıma gırdım:) bugun doktorum şubatın sonu dedı doğum için ama ne zaman geleceğıde bellı olmaz.

canım korkmana gerek yok sıvı onu cok ıyı koruyor.aynısını bende yaptım ama nasıl korkuyorum dokunsan ağlayacağım kı eşimi gorduğumde ağlarım genelde.ama doktora gıttım baktım doktor kanıma bastırıyo edıyo sıkıyo hareket etsın dıye dedım bırşey olursa olmaz merak etme dedı.tabı bız boyle bırşey yapmayalım doktor nede olsa.ama ben ara sıra vurmuyorum tabıkı bır yere tıklatır gıbı yapıyorum benım cımcıme hemen oraya gecıyor tekmelıyor.yada kumandayı koyorum hemen başlıyor tekmelemeye.bu arada göbek deliğinle bebeğinin hıç bır alakası yok.kordon oraya bağlı degıl.gebelık haftan kucuk galıba henuz içi dolduğuna gore .yakında zaten dışarda olacak hemde kocaman:)

aa ne guzel bebeğin hareketlerı o bebeğin sağlıklı olduğuna işaretmış.sen oynamamasından kork bence.::)

ne güzel motive edici şeyler söylemişsin insanın içi rahatlıyor:)) kızım için elimden geldiğince moralimi yüksek tutucam... hem bol bol da yatarak, keyif yaparak zaman geçiriyoruz kızımla artık çok teşekkür ederim

seni çok iyi anlıyorum çünkü bende de öyle bir yaramaz tekmeler atıyor içimde :))) karnım bir sağa bir sola gidiyor kıpırdanmaya başladığında kızım

ama karnımda özellikle midemin üstünde gerilmeler oluyor bu da karnımı çok acıtıyor sanki yırtılcakmış gibi oluyor!!! sende de böyle oldumu hiç??

o bu haftalarda olurmuş cnm. vücut kendini doğuma hazırladığı için

:))) ne güzel:))) sakın unutma hamıleyken anne sık sık gulerse bebkte doğunca rahat olur ve gulermış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…