Gebeliğinde Ferplex Fol ilacını kullanan varmııı?

ecrnkubra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
45
0
36
İstanbul
arkadaslar doktor bu şurubu yazdı ama içemiyorum ya geri cıkartmamak için zor tutuyorum kendimi... bundan kullanan varmı bebeğime bi yan etkisi olmaz dimi....

ben kullandım yaklaşık 6 paket içtim düşün artık :) bebeğe bi zararı olsa dr yazmaz canım demir ve kan ilacı o .. bende aksine çok rahat içiyodum hap kullanmıştım başta onu içemedim çıkarıyodum ama bu ilacı rahat içtim .. bana hiçbir yan etkisi de olmadı .. genelde kan ilaçları kabızlık yapar bulantı yapar onlar olmadı bende

ben kullandım yaklaşık 6 paket içtim düşün artık :) bebeğe bi zararı olsa dr yazmaz canım demir ve kan ilacı o .. bende aksine çok rahat içiyodum hap kullanmıştım başta onu içemedim çıkarıyodum ama bu ilacı rahat içtim .. bana hiçbir yan etkisi de olmadı .. genelde kan ilaçları kabızlık yapar bulantı yapar onlar olmadı bende

cvbın için saol canım :) bndede kansızlık hat safhadaymış ama zar zor içicem artık :(

canım bende kan haplarını içemediğim için bundan kullanıyorum çok kansızım günde 2 tane içiyodum yükselmedi kan değerim şimdi günde 3 tane içiyorum ben reçel yada çikolata ile içiyorum önüme alıyorum reçeli bi bardak da su ilacı içip hemen ardından diğerlerini ancak böyle olunca tadını almıyorum ama bebeklerimiz için katlanıyoruz bide doktorum doğum sırasında kan aramamak için içmek zorundasın sıkıntı yaşamayalım dedi birazda korkudan içiyorum

Back
X