gebeliğinde kanda pihtilaşma sıkıntısı olanlar

aysglgl

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
41
6
13
Arkadaşlar ben trombofili paneli baktirmak istiyorum kromozomlarada bakiliyormuß ama düşük sayisi yeterli degil en az üç düşük sonrasi bakiliyormuş bu sıralar özel hastanede baktiramam pahali oldugunu duydum ayrica böyle birsey olup olmadiginida bilmiyorum varmi bu sorunu yaşayan tek yada iki düşük sonrasi egitim araştirmada baktiran varmi

3 dusuk sonrasi bakiliyor evet. 400 tl gibi biseydi test de sanirim. Gecmis olsun.

Benim eltimde vardi. Ama o ozele gidiyordu.tup bebek oldugu icin ve oncesinde 2 dusuk oldugu icin baya bi incelemeden gecmisti. Fiyati ne kadar bilmiyorum ama 9 ay kan sulandirici igne vurdu kendine.

Arastirma hastanelerinde ucretsiz bakiliyor canim... Senin uc dusuk yaptiginin ispatini istemiyorlar yani benden istememislerdi.. Git uc dusuk yaptim de baktir bence... Defalarca ayni uzuntuyu yasamamizi beklemeleri bu uygulamanin sacmaligi... Git uc dusugum var de salla tarihlerini ve haftalarini yaptir derim ben...

Iste bende bunu düşünüyorum çünkü herkes öyle diyormuş düşük sonrasi cok yiprandim çok beklemiştim tabi daha çok bekleyenler vardir ama yasayan bilir allahtan gelene yapacak birsey yok hayiirlisi tabi ama böyle birseyide atlamak elinden geleni yapmamak olur

canım bende mart ayında 10 haftalık bebegımı dusurdum
trombofılı panelı testı yaptırdım ozelde 200 mılyondu.
ılk dusugumdu doktor tavsıye ettı hattaa bana bu testı yaptır dıye 3 u bekleme dedı.
ve kan pıhtılasması cıktı.
4 tup kan alındı ve ankaraya gıttı 15 20 gun sonrada testın sonucu geldı.
dr hamıle kalınca ıgne ve aspırıne baslıycam dedı sımdılk folık asıt ve bebek aspırını ıc dedı
4 ay korundum uc ayda korunmyuorm bakalım ınsalah bu ay hamıle kalırım...

Siz öylemi dediniz daha önce anlatabilirmisiniz sakincasi yoksa randrvuyu aldim gitcem ama ne dicegimi bilmiyorum doktora

Bu yil yaptirdin dimi cok pahali degilmis

Bu yil yaptirdin dimi cok pahali degilmis
evet canım mart ayında dusuk yaptım dusukten 15 gun sonra gel dedı bu testı yapalım dedı doktorum.
ılk gebelıgımdı benımkı
cok pahalı degıl ama acıbadem gıbı bılındık hastaneler pahalıdır.
bende memleketımde ıyı olan ozel hastaheneye gıttım ve ucret de dedgıım gıbı.
sımdıdıe aspırın ve folık asıt ıcıyorum hala degılım hamıle..

Benim hamile kalmamda zor zaten hormonlar icin tedavi görüyorum.gebelik olustugunda yolk sac normalden büyük dedi doktor içe kanadi mecbur aldilar kalp atişini duymadim ama hamileligin basinda vücudumda kirmizi turunci hafif morarma tarzi lekeler olmuştu

Canim bende haziranda alindi bebiş bende çok istiyorum insallah allah hayirlisini nasip eder bide ben hic kkorunmadim

hormon bozuklugun yanında kan pıhtılasman mı var?

bana doktor dedı 4 ay korun dıye
Canim bende haziranda alindi bebiş bende çok istiyorum insallah allah hayirlisini nasip eder bide ben hic kkorunmadim
kurtaj oldugu ıcın rahım yara olur dedı o yaranın ustunede bebek olmaz dedı..
hamıleleık sendromlarını vucut atsın dedı...

hormon bozuklugun yanında kan pıhtılasman mı var?
KAn pihtilasmasi var diye bisr yok hamilelikte vücutta benek benek kirmiziliklar olunca bide yolk sac normalden büyük olunca düşük yapinca insan deli gibi arastiriyo ya netten bende olabilecegini düşünüyorum aklimda kalacagina baktirmak istiyorum

Bend
bana doktor dedı 4 ay korun dıye

kurtaj oldugu ıcın rahım yara olur dedı o yaranın ustunede bebek olmaz dedı..
hamıleleık sendromlarını vucut atsın dedı...
Hipofiz adenomu var hormonda o y7zden yüksek süt hormonu o hormon düşmeden kalamiyorum onunla ilgili ilac kullaninca kalmistim zaten daha önce

aklında kalmasın bence hemen bı doktora gıt ben dusuk yaptım hazıran ayında ve trombofılı panelı testı yaptırıp onlemımı sımdıden almak ıstıyorum de..

Kesinlikle oyle bir an once git arastirma hastanesinde tahlilini yaptir.. Zaten esinden ve senden iki tup kan alacaklar o kadar... Hayirlisi olsun.. Allah birdaha boyle acilarla sinamasin seni insallah birsn evvel kavus bebegine..

aklında kalmasın bence hemen bı doktora gıt ben dusuk yaptım hazıran ayında ve trombofılı panelı testı yaptırıp onlemımı sımdıden almak ıstıyorum de..
Evet haklisin öyle yapicam bakalim on gün sonraya randevu verdiler

Benim 1 düşükten sonra üniversite hastanesinde bakıldı canım pıhtılaşma bozukluğu cikti genlerimde ama simdi 12+4 günlük hamileyim hematolojiye gittim kadın dogum doktorumu da değiştirdim benim mutasyonumun heyrtozigot olduğu için iğne gerek duymadılar sadece coraspine iciyorum şükür bir sorun yok Busefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…