İnşallah canım hamileyim dir inşallahBende bir hafta önce ögrendim adet tarihimden. Bence hamilesiniz
Hem bende çizgi daha da inceydi kıl gibi :)İnşallah canım hamileyim dir inşallah
Canım ya bana umut oldun. Bu ayin 25 ne randevu bulabildim kadın doğuma o zamana kadar catliycam. Başka bir şey dusunemiyorumkiHem bende çizgi daha da inceydi kıl gibi :)
:)canim bir laboratuvara gidemez misin kan testi icin, yada saglik ocağına? Daha hızlı öğrenirdin. Adet günün geçsin daha da belli olur o çizgi. Ben o ince çizgiden sonraki gün kan da baktırdım değer cok düşüktü cunku inanılmaz yeniydi :) hayırlı olsun demek geliyor içimden sana:)Canım ya bana umut oldun. Bu ayin 25 ne randevu bulabildim kadın doğuma o zamana kadar catliycam. Başka bir şey dusunemiyorumki
Umarım hamilesinizdir ama biraz sabırlı olun bende reglime 5 gün kala idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptım negatif çıktı.sonrasında beklenen adet günüm 2 gün gecikince tekrar idrar testi yaptım ilk çizgi çıktı. 1 dk sonra 2.çizgi çok silik göründü.test de ilk 10 dk da çıkan sonuç sağlıklı oluyor.1 saat sonraki sonuç sağlıklı olmaz.yalniz benimde adet olmadan 1 hafta önce hamilelik belirtilerini yaşadım.mide bulantısı baş dönmesi şiddetli bel ağrısı ve kasik ağrısı yaşadımCanım ya bana umut oldun. Bu ayin 25 ne randevu bulabildim kadın doğuma o zamana kadar catliycam. Başka bir şey dusunemiyorumki
Teşekkürler canım sagolasinUmarım hamilesinizdir ama biraz sabırlı olun bende reglime 5 gün kala idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptım negatif çıktı.sonrasında beklenen adet günüm 2 gün gecikince tekrar idrar testi yaptım ilk çizgi çıktı. 1 dk sonra 2.çizgi çok silik göründü.test de ilk 10 dk da çıkan sonuç sağlıklı oluyor.1 saat sonraki sonuç sağlıklı olmaz.yalniz benimde adet olmadan 1 hafta önce hamilelik belirtilerini yaşadım.mide bulantısı baş dönmesi şiddetli bel ağrısı ve kasik ağrısı yaşadım
:)canim bir laboratuvara gidemez misin kan testi icin, yada saglik ocağına? Daha hızlı öğrenirdin. Adet günün geçsin daha da belli olur o çizgi. Ben o ince çizgiden sonraki gün kan da baktırdım değer cok düşüktü cunku inanılmaz yeniydi :) hayırlı olsun demek geliyor içimden sana:)[/QUO
Çok teşekkürler canım sağlık ocaginda yapmiyorlarmis orada idrar yapılıyormuş oda ben test alcam görür cem öyle yapiyorlarmis gerek yok onu evde kendim yapıyorum isteseler yaparlar ama yapmiyorlarmis.
Tesekkur ederim canım allah razi olsun beni umutlandirdin çok sağol inşallah benimde öyledir. Hakkımızda hayırlısı canım.geçen ay yapmistim10 saat sonra bile tek çizgiydi. Bu farklıCanım bende adetime 5 gün varken yaptim aynen böyle çizgi çıktı sabahına hemen gidip beta hgc degerime baktirdim 13.43 çıktı doktor gebelik demem icin iki gün sonra tekrar kan testi yaptır bu değerin artıp artmadigina bakicam dedi sabah gidicem bakalım artmismi sende bi an önce kan testi yaptir
Bu da bu günkü test buda 1 saat sonra boyle olduTesekkur ederim canım allah razi olsun beni umutlandirdin çok sağol inşallah benimde öyledir. Hakkımızda hayırlısı canım.geçen ay yapmistim10 saat sonra bile tek çizgiydi. Bu farklı
Bu da bu günkü test buda 1 saat sonra boyle oldu
Evet canım önce negatifti sonra baktım ikinci çizgi çıktı ve 3 tane test yaptım hepsi de öyle oldu.bir saat sonra falanT çıkmış işte basbaya.
1 saat sonra böyle oldu derken ilkten negatifmiydi
Bende anlayamadım canım bu ayin 25 ne randevu buldum kadın doğuma gidicem ama yerimde duramıyorum nasıl sabretcem bilmiyorum .ben de adetime 5 gün varken öğrenmiştim. idrar testinde 5 dakika sonra pembe çizgi çıkmıştır aynı gün beta hcg yaptırdım 190 civarı çıkmıştı. 5 dakika sonra 1 saat sonra farkedermi ki, sonuçta ikinci çizgi çıkmış sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?