Gebeliğini erken öğrenenler

Guldemeti

Hanım hanımcık
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
160
50
48
Slm gebeliğini erken öğrenenler varmı. Dun adetime 5 gün vardı test yaptım ilk yarim saat tek çizgi vardı. Ve 1 saat sonra baktığımda çizgiler 2 tane olmuştu. Bu gün tekrar yaptım bu sefer ilk yarim saat tek cizgi vardı.40 dakka sonra çizgi iki tane olmuştu acik pembe bir çizgi daha eklenmişti. Adetime 4 gün var 2 gündür Mig de bulantısı sabahları, iki gündür de karnımda ağrılar var. Ve adetim de yada yaklaşınca hic ağrım olmazdı sessiz gelirdi adetim hic günü şaşmadı bu güne kadar 28 günde bir adet oluyorum.yardim edin bu durumu yasayanlar acil cevap ne olur lütfen.hamilemiyim? Altta foto attım tam gözükmüyor foto olduğu için ama bildiğin pembe yani

Bende bir hafta önce ögrendim adet tarihimden. Bence hamilesiniz

Canım ya bana umut oldun. Bu ayin 25 ne randevu bulabildim kadın doğuma o zamana kadar catliycam. Başka bir şey dusunemiyorumki
:)canim bir laboratuvara gidemez misin kan testi icin, yada saglik ocağına? Daha hızlı öğrenirdin. Adet günün geçsin daha da belli olur o çizgi. Ben o ince çizgiden sonraki gün kan da baktırdım değer cok düşüktü cunku inanılmaz yeniydi :) hayırlı olsun demek geliyor içimden sana:)

Canım ya bana umut oldun. Bu ayin 25 ne randevu bulabildim kadın doğuma o zamana kadar catliycam. Başka bir şey dusunemiyorumki
Umarım hamilesinizdir ama biraz sabırlı olun bende reglime 5 gün kala idrar testi yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptım negatif çıktı.sonrasında beklenen adet günüm 2 gün gecikince tekrar idrar testi yaptım ilk çizgi çıktı. 1 dk sonra 2.çizgi çok silik göründü.test de ilk 10 dk da çıkan sonuç sağlıklı oluyor.1 saat sonraki sonuç sağlıklı olmaz.yalniz benimde adet olmadan 1 hafta önce hamilelik belirtilerini yaşadım.mide bulantısı baş dönmesi şiddetli bel ağrısı ve kasik ağrısı yaşadım

Teşekkürler canım sagolasin

C

Canım bende adetime 5 gün varken yaptim aynen böyle çizgi çıktı sabahına hemen gidip beta hgc degerime baktirdim 13.43 çıktı doktor gebelik demem icin iki gün sonra tekrar kan testi yaptır bu değerin artıp artmadigina bakicam dedi sabah gidicem bakalım artmismi sende bi an önce kan testi yaptir

Tesekkur ederim canım allah razi olsun beni umutlandirdin çok sağol inşallah benimde öyledir. Hakkımızda hayırlısı canım.geçen ay yapmistim10 saat sonra bile tek çizgiydi. Bu farklı

Tesekkur ederim canım allah razi olsun beni umutlandirdin çok sağol inşallah benimde öyledir. Hakkımızda hayırlısı canım.geçen ay yapmistim10 saat sonra bile tek çizgiydi. Bu farklı
Bu da bu günkü test buda 1 saat sonra boyle oldu

Eklentiler

• P_20160121_125949.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 1.252
ben de adetime 5 gün varken öğrenmiştim. idrar testinde 5 dakika sonra pembe çizgi çıkmıştır aynı gün beta hcg yaptırdım 190 civarı çıkmıştı. 5 dakika sonra 1 saat sonra farkedermi ki, sonuçta ikinci çizgi çıkmış sizde

Bende anlayamadım canım bu ayin 25 ne randevu buldum kadın doğuma gidicem ama yerimde duramıyorum nasıl sabretcem bilmiyorum .

Bazıları diyo ki bendede saatler sonra çıktı ikinci çizgi kanda hamile cıkmış.bazilarida saatler sonra cıkmış ikinci çizgi ama sonuç kanda negatif cıkmış. Bazilarida idrarı fazla damlatirsan sonradan çıkar diyo. Ben adetimi ağrısız geçiriyorum. Öncesinden de ağrım olmaz kasıklarda ağrı var 4 gündür ayrıca sabah bulantı oluyor.sonucu 25 de öğrencem 3 gün var adetim e. Böyle şeyler yaşayanların yazmasını istiyorum 25 ne kadar dayanamiycam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…