Canım seninde saatler sonra mi çıktı merak ettimde. Benim ilk yarim saat tek çizgi idi sonra 1 saat sonra gittim gözüme takıldı iki çizgi vardı seninde böylemi oldu anlatirmisin canım nolurCanım bende adetime 5 gün varken yaptim aynen böyle çizgi çıktı sabahına hemen gidip beta hgc degerime baktirdim 13.43 çıktı doktor gebelik demem icin iki gün sonra tekrar kan testi yaptır bu değerin artıp artmadigina bakicam dedi sabah gidicem bakalım artmismi sende bi an önce kan testi yaptir
evet canım saatler sora değil ama bi 15 dakika sora falan belirdi.Oda gebeliğin yeni olmasından kaynaklı.Bugün doktora gittim değerlerim yükselmiş hamileyim.Sende bu kadar merakta bırakcağına kendini gitsene doktora :)Canım seninde saatler sonra mi çıktı merak ettimde. Benim ilk yarim saat tek çizgi idi sonra 1 saat sonra gittim gözüme takıldı iki çizgi vardı seninde böylemi oldu anlatirmisin canım nolur
Canım acile gittim. Kan testi yapılmadı kadın doğum dolu idi bakmadı. Sağlık ocagi kan testinde gebelik bakmıyormuş. Özel hastane bir test için 50 tl istedi artı kadın doğuma da ödeme yapmam lazimmis o gondercekmis teste 22 top na verecekmişim toplam 77 tl istiyor onuda ben yatırmadım.evet canım saatler sora değil ama bi 15 dakika sora falan belirdi.Oda gebeliğin yeni olmasından kaynaklı.Bugün doktora gittim değerlerim yükselmiş hamileyim.Sende bu kadar merakta bırakcağına kendini gitsene doktora :)
Canım acile gittim bu gün karnimda şancı var dedim. Kadın ağrı kesici yazdı yolladı kan testi yaparmisiniz dedim yapmadı.sağlık ocagimiz kan testinde gebeliğe bakmıyormuş özel hastanede 50 tl istedi orayada ben yatırmadım. En erken 25
Canım acile gittim. Kan testi yapılmadı kadın doğum dolu idi bakmadı. Sağlık ocagi kan testinde gebelik bakmıyormuş. Özel hastane bir test için 50 tl istedi artı kadın doğuma da ödeme yapmam lazimmis o gondercekmis teste 22 top na verecekmişim toplam 77 tl istiyor onuda ben yatırmadım.
Canım acile gittim bu gün karnimda şancı var dedim. Kadın ağrı kesici yazdı yolladı kan testi yaparmisiniz dedim yapmadı.sağlık ocagimiz kan testinde gebeliğe bakmıyormuş özel hastanede 50 tl istedi orayada ben yatırmadım. En erken 25
Canım acile gittim. Kan testi yapılmadı kadın doğum dolu idi bakmadı. Sağlık ocagi kan testinde gebelik bakmıyormuş. Özel hastane bir test için 50 tl istedi artı kadın doğuma da ödeme yapmam lazimmis o gondercekmis teste 22 top na verecekmişim toplam 77 tl istiyor onuda ben yatırmadım.
Aynen canım ya catliycam 5 tane hastane ile telefonda konuştum muayenesiz yapan var 50 tl istiyorlar yatırmadım ama catliycam yanicanım her özel hastane aynı fiyatlar değildir daha uygun bir hastane vardır. Bir de sadece gebelik testi yapıyor hastaneler muayene olmak zorunda değilsinki, olmadı akşam özel hastanenin aciline git beta hcg testi yaptır, meraktan yerinde duramayacaksın yoksa
Yapayimmi bilemiyorumki dedim yarin yapayımNaptın canım bu sabah ta yaptın mı idrarda test?
Merak ettim bende
Yapayimmi bilemiyorumki dedim yarin yapayım
En son yaptığım 4 saat sonra boyle oldu öncesinde bakmayı unuttum kizin dersiyle uğraşmaktan atıyorum foto
Bu soluk çizgiler gebelik olmadan çıkmıyor bi kan testi yaptırıp teyit etmen daha sağlıklı bence
Saatler sonra mi çıktı sonuçBende 5 gün önce böyle bi çizgiyle ogrenmistim
Canım seninde
Saatler sonra mi çıktı sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?