Gebeliğini erken öğrenenler

Canım seninde saatler sonra mi çıktı merak ettimde. Benim ilk yarim saat tek çizgi idi sonra 1 saat sonra gittim gözüme takıldı iki çizgi vardı seninde böylemi oldu anlatirmisin canım nolur

25'ini beklemek istemiyorsanız bi kan testi yaptırın, aşağı yukarı 1 saatte alırsınız sonucu.

Canım seninde saatler sonra mi çıktı merak ettimde. Benim ilk yarim saat tek çizgi idi sonra 1 saat sonra gittim gözüme takıldı iki çizgi vardı seninde böylemi oldu anlatirmisin canım nolur
evet canım saatler sora değil ama bi 15 dakika sora falan belirdi.Oda gebeliğin yeni olmasından kaynaklı.Bugün doktora gittim değerlerim yükselmiş hamileyim.Sende bu kadar merakta bırakcağına kendini gitsene doktora :)

Canım acile gittim bu gün karnimda şancı var dedim. Kadın ağrı kesici yazdı yolladı kan testi yaparmisiniz dedim yapmadı.sağlık ocagimiz kan testinde gebeliğe bakmıyormuş özel hastanede 50 tl istedi orayada ben yatırmadım. En erken 25
Canım acile gittim. Kan testi yapılmadı kadın doğum dolu idi bakmadı. Sağlık ocagi kan testinde gebelik bakmıyormuş. Özel hastane bir test için 50 tl istedi artı kadın doğuma da ödeme yapmam lazimmis o gondercekmis teste 22 top na verecekmişim toplam 77 tl istiyor onuda ben yatırmadım.

canım her özel hastane aynı fiyatlar değildir daha uygun bir hastane vardır. Bir de sadece gebelik testi yapıyor hastaneler muayene olmak zorunda değilsinki, olmadı akşam özel hastanenin aciline git beta hcg testi yaptır, meraktan yerinde duramayacaksın yoksa

Naptın canım bu sabah ta yaptın mı idrarda test?
Merak ettim bende

Aynen canım ya catliycam 5 tane hastane ile telefonda konuştum muayenesiz yapan var 50 tl istiyorlar yatırmadım ama catliycam yani

En son yaptığım 4 saat sonra boyle oldu öncesinde bakmayı unuttum kizin dersiyle uğraşmaktan atıyorum foto

Eklentiler

• P_20160121_125949.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 781
Bende şüpheli kaldım dün 4 gün kala test yaptım soluk çıktı bu ay Korunmadik biz
28 aralıkta regl oldum 14 ocakta leke geldi kahverengi 1 gun surdu. Guldemeti senin t belli bak benim soluk bende pazar tekrar edicem

Eklentiler

• 2016-01-21 09.49.21.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 745
Bu soluk çizgiler gebelik olmadan çıkmıyor bi kan testi yaptırıp teyit etmen daha sağlıklı bence

Bu soluk çizgiler gebelik olmadan çıkmıyor bi kan testi yaptırıp teyit etmen daha sağlıklı bence

Canım anca pazar test yapabilirim kızım 6.5 aylik evde yanlızim eşim işte pazar nobetci eczaneden test alacak yapıcam gene çıkarsa kana gidicem hayırlısı hakkımızda ama arkadasin baya belli ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…