Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm

Yaa hayırlı olsun hesaplandığında 7 haftamı oluyor

Canım seninle aynı şeyleri yaşamışız sadece aramızda birkaç gün var bende değin gibi lekelenme gördüm inşallah ikimizde sağlıkla hamileyizdir bende beklemedeyim test yaparsan haber ver canım güzel haberler bizimle olsun

İnşallah sizden de güzel haberler bekliyoru. O kadar çok istiyorum ki gebe kalmayı. Salı günü bi doktora gidicem bakalım ne dıcek o zaman 20 gün geçmiş oluyor adetim. Yine burdan haberdar ederim Doktor'un söylediklerini. İnşallah sizde hamilelik haberini alırsınız

YOk canim suan cok az bi pembe akintim var galiba adet olucam ama adet olsaydi suan agridan ölüyo olurdum ama agrim yok arada bi kramp giriyor o kadar 6 gun gecikmeden sonra yerlesme kanamasi olurmu bilmiyorum
Dikkat et canım yinede test yaptınmı yapmadıysan bi yap için rahatlasın

İnşallah canım bende çok istiyorum ikimizde sağlıkla hamileyizdir inşallah

Siz ne zaman doktora gidiceksiniz ya da test yapıcaksınız nasıl bi yol izlemeyi düşünüyosunuz
Ben adet gecikmesinin 7. Gününde kan testi yaptırdım negatifti doktorumu aradım tarlusal yazdı ama 5-10 gün daha bekle eğer olmazsan test yaptır negatif çıkarsa kullan hala kullanmanı önermiyorum dedi bende beklemedeyim salıya kadr bekleyip salı kan vereceğim hala negatifse ilaç içeceğim artık

Bu beklemelerimizin sonucunu hayırla ve bebişle sonuçlansın inşallah

merhaba kizlar, umarim hepiniz guzel haberler alirsiniz. Benim de ovulasyon donemimde, 20 haziranda iliski yasadik. Normalde hep korunuruz ya da geri cekilme ile yapariz geri cekiulme olmadan korunmadan vs o sekilde bir iliski yasadik kocamla.
Normalde adet dongum cok duzenlidir hey ayin 5 i ya da 6 si hemen regl olurum.

adetime 5gun kala test yaptim silik cizgi cikti ondan sonraki gunler yaptim negatif cikti. Simdi 2 gun gecikme var yine test yaptim yine negatif cikti. Normalde regl den 1 hafta once falan goguslerim siser cok agriri henuz o belirtilerde yok. Acaba sebepsiz yere mi adet gecikiyor yoksa gebelik var ama henuz testte mi cikmiyor bilmiyorum. Gercekten garip bir surec.

Birkaç gün daha bekleyip kan testi verin 2 günlük gecikmeyi normal kabul ediyor dr umarım gönlünüzce olur

Arkadaşlar öncelikle merhaba benimde bir sorum olacak , regl im düzenlidir aslında ama (şuana kadar en fazla 4 gün sapma oldu o da mevsim geçişlerinde) şuan 7 günlük gecikme var (normalde 1 temmuzda olmam lazımdı)aslında şüphelenmeli miyim bilmiyorum eşimle dikkatte etmiştik ama ilk defa bu kadar gecikti döngüm. Regl olacak gibiyim ama olmuyorum. Hafif kasık ağrım ve bel ağrım var olacak gibi ama yok. Normalde adet olmadan önce göğüs hassasiyetim olurdu o da yok. Akıntı var sadece. Bugün sol kasığımda batar gibi ağrı başladı çok şiddetli değil ara ara . Şişkinlik ve hafif bulantım da var. Birkaç ay önce rutin kontrole de gitmiştim gayet her şey sağlıklıydı. Ondan test yaptım açıkçası testi dün yaptım . Öğlen yapabildim ama gün içinde çok idrara çıkmıştım . Artımed test aldım sonucu da attım ama bakar mısınız rica etsem kan vermeli miyim sizce. İlk defa test yaptım yardımınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_7316.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_7318.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 111
Canım ilk attığın fotoda silik bi çizgi var gb ama kaç dakika sonra çıktı kuruma çizgiside olabilir yarın ilk idrarla yap bakalım umarım vardır canım yada gidip kan verebilirsin ama yarın ilk idrarla tekrarla

İlk 5 dakikada çektim canım fotoğrafı. Yani bilmiyorum beklemedeyim daha gelecek gibi ama bakıyorum yok. Anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…