Ahh canım 2 gündür kan vermek istiyorum bi türlü fırsat olmuyor bugün öğleden sonra fırsat buldum kan vermeye gittim öğleden sonra kan almıyorlarmış yarın gideceğim artık tabi fırsatım olursaa…Kız asıl sen hamilesin bence nasıl duruyorsun öğrenmedengüzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım dua et bana birbirimize dua edelimKız asıl sen hamilesin bence nasıl duruyorsun öğrenmedengüzel haberlerini bekliyoruz
Test alsanaAhh canım 2 gündür kan vermek istiyorum bi türlü fırsat olmuyor bugün öğleden sonra fırsat buldum kan vermeye gittim öğleden sonra kan almıyorlarmış yarın gideceğim artık tabi fırsatım olursaa…
Canım kan ver en doğrusu ama hamilesin benceKızlar napıcam ya çok umutluyum da umutsuzum da çok karışık şeyler hissediyorum.:/ kan vermeye korkuyorum negatif çıkıcak diye bugün de silik çıkması beni nedense çok umutlandırdı
Testte çıkmadı yaptımTest alsana
Canım seninde baya olmuş geç döllenme felan da olabilir sende kan ver bende vereyim inşallah güzel sonuçlar alırız yaAhh canım 2 gündür kan vermek istiyorum bi türlü fırsat olmuyor bugün öğleden sonra fırsat buldum kan vermeye gittim öğleden sonra kan almıyorlarmış yarın gideceğim artık tabi fırsatım olursaa…
İnşallahhh inşallah canım benim güzel haberler alalım hep beraber inşallahCanım kan ver en doğrusu ama hamilesin bence
İnşallah canım bende istiyorum olmasını ama sende var bence umudunu hiç yitirmeCanım seninde baya olmuş geç döllenme felan da olabilir sende kan ver bende vereyim inşallah güzel sonuçlar alırız ya
Malesef hamile değilim doktora gittim tarlusal verdi hamilelik göremiyorum dediCanım bi gelişne varmı durumun nedir umarım hamilesindir
Tarlusal verdi doktor galiba yok hamilelik göremiyorum doktor dedi ultrason da yumurtalarım büyümeyip catlamadıgı için adet olamamışımSon durumun nedir canım
Geçmiş olsun canım kan değerin kaç çıktı ve gecikmenin kaçıncı günündesin canımTarlusal verdi doktor galiba yok hamilelik göremiyorum doktor dedi ultrason da yumurtalarım büyümeyip catlamadıgı için adet olamamışım
Ağrıların olmuş muydu belirtilerin nasıldıTarlusal verdi doktor galiba yok hamilelik göremiyorum doktor dedi ultrason da yumurtalarım büyümeyip catlamadıgı için adet olamamışım
Testte çıkmadı yap
5 in altında çıktı değer bugünde tarlusal kullandıgım için kanama gelmeye başladıGeçmiş olsun canım kan değerin kaç çıktı ve gecikmenin kaçıncı günündesin canım
Sagol canım evet öğrendiğimde 7 haftalikti şimdi 8 olduk siz test flan yaptinizmi varmi gebelikYaa hayırlı olsun hesaplandığında 7 haftamı oluyor
Kız asıl sen hamilesin bence nasıl duruyorsun öğrenmedengüzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun bebeğiniz geç döllenme olmuş dediniz bebeginiz kizmi erkekmi bellimidoktorum son adet tarihimi 23 ocak olarak güncelledi geç döllenme olmuş
kızHayırlı olsun bebeğiniz geç döllenme olmuş dediniz bebeginiz kizmi erkekmi bellimi
Canım erken daha adet gecikmeni bekleMerhabalar adetime 7 gün varken erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı ama gebeliğin tüm belirtilerini yaşıyorum şuan 4 gün var adetime . Testin yanılma ihtimali var mı
Canım gebelik varmi test flan yaptinmiCanım seninle aynı şeyleri yaşamışız sadece aramızda birkaç gün var bende değin gibi lekelenme gördüm inşallah ikimizde sağlıkla hamileyizdir bende beklemedeyim test yaparsan haber ver canım güzel haberler bizimle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?