Gebeliğini geç öğrenenler yardımmm

Söylediklerine göre yüzde elli ihtimal var beklemen lazım zaten varsa çıkar stres yapma geç döllenme olur hamile kalındığında da ıslaklık artar diye biliyorum
Bir de normal olan en geç 35 gün derler bir önceki reglinden say 35 gün içinde gelmezse o zaman şüphelenmek gerekir pozitif çıkarsa bana cevap yazabilirsin

Kızlar herkese merhaba inşallah hepimiz güzel sonuçlar alınır öncelikle bir şey sormak istiyorum sonradan kanda pozitif gören oldu mu ben cumartesi günü 2 test yaptım 2 side çok silik çıktı bugün yaptım bugünde bariz belli çıktı.Kan verdim kan sonucum 0.73 negatif çıktı sonradan pozitife döner mi acaba tekrardan kan vermeli miyim bilmiyorum
En üstte 2 tanesi 3 gün önce yaptım en alttakini de bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_4133.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 208
  • IMG_4138.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_4183.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 234
Döngünün 44. Günündeyim hala bekliyorum

Canım yarın yeni bir test al ve testini tekrarla eğer sonuç yine pozitifse başka bir hastanede tekrar kan ver labaratuar kaynaklı bi sorun olabilir veya testlerde sıkıntı olabilir başka bi hastanede yaptır canım inşallah vardır adetin geciktimi peki

Adetim 3 aydır düzensiz o yüzden bilmiyorum hatta 3 aydır adetim sadece leke şeklinde geliyor .evet yarın tekrar test yapayım çıkarsa yekrar kan veririm ama bu kadar belli çizgi nasıl yalancı pozitif olabiliyor çok şaşırdım yani.önceden çok gölgeli çıkardı kanda negatif çıkardı hiç böyle belirgin çizgi görmedim o yüzden umudum vardı hayal kırıklığı yaşadım bira..:/

Umudunu yitirme yarın tekrar kan ver ama başka bi hastanede sonucu yaz buraya umarım vardırr

Umudunu yitirme yarın tekrar kan ver ama başka bi hastanede sonucu yaz buraya umarım vardırr
Canım ben bugün yine test yaptım yine çift çizgi çıktı kaset de yaptım o da hafif gölgeli çıktı yeni sabah ilk idrarla yapamadım o yüzden silik çıkabilir mi düne göre

Eklentiler

• 455BA6E9-13AD-435F-9BBB-52F180444935.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 217
  • IMG_4197.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG_4213.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 154
  • dff1b328-4ad3-49e5-b630-2fa956bced8d.webp
    75,5 KB · Görüntüleme: 147
  • 262ca498-0745-4402-88c3-126395ed1ced.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 196
Kızlar napıcam ya çok umutluyum da umutsuzum da çok karışık şeyler hissediyorum.:/ kan vermeye korkuyorum negatif çıkıcak diye bugün de silik çıkması beni nedense çok umutlandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…