- 15 Ocak 2014
- 360
- 266
- 103
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Canım yakınız seninle ben Sultanbeyli de saygı ya gidiyorum şükran türk e mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim internetten araştırıp bulmuştum iyikide bulmuşum randevuları cok hastası cok fazla hatta hiç randevu saatimde giremedim muayneye ama beklemeye değer inan :)özel hastane ve iyi bir doktor arıyorum yakın çevremde Samandıra da oturuyorum
Adet tarihin en azından bi hafta geçsin öyle git doktora derim canım ama bu süredede hamile oldugunu düşünerek dikkatli hareket et umarım gönlüne göre olur :)kızlar ben hamile olduğumu öğrenmekle öğrenememek arasında kaldım herkes hamilesin diyo ama doktordan duymadan tatmin olmıcamdünkasıklarım ağrıdı çok şiddetli acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve hcg değerimde 9.32 çıktı. hamile olabilirsin kadın doğum uzmanına git hemen dedi enfeksiyon için de ilaç vermedi hamile olabilirim diye :/ şimdi ben hamilemiyim sevineyim mi yoksa değilim net bişe söylemedi üzüleyim mi karmaşık duygular içindeyim ://
Canim esimiz kuzeninin esi sukran hanimda dogum yapti. O da memnun fakat normal dogum icin ugrasmiyorlar ve Sultanbeyli ye gitmek istemiyorum. :*Canım yakınız seninle ben Sultanbeyli de saygı ya gidiyorum şükran türk e mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim internetten araştırıp bulmuştum iyikide bulmuşum randevuları cok hastası cok fazla hatta hiç randevu saatimde giremedim muayneye ama beklemeye değer inan :)
Sen nerdesin canım
Şükran hanım normal doğumdan yana canım o yüzden tercih ettim ama sen bilirsin tabikide :) birde via hospital a gidebilirsin oradaki doktorlarıda çok övüyolar açıkcası ama bilemiyorum tabi :)Canim esimiz kuzeninin esi sukran hanimda dogum yapti. O da memnun fakat normal dogum icin ugrasmiyorlar ve Sultanbeyli ye gitmek istemiyorum. :*
Normalde adet tarihim yarın canım yarın gidicem ama galiba en azından değer yükselmiş mi ona baktırırım 2 günde 2 katına çıkıyomuş ya yarın 2 gün olacak test yaptıralı değer yükselirse içim rahatlar biraz dahaAdet tarihin en azından bi hafta geçsin öyle git doktora derim canım ama bu süredede hamile oldugunu düşünerek dikkatli hareket et umarım gönlüne göre olur :)
Yaaa bende hamile olmak istiyorumNormalde adet tarihim yarın canım yarın gidicem ama galiba en azından değer yükselmiş mi ona baktırırım 2 günde 2 katına çıkıyomuş ya yarın 2 gün olacak test yaptıralı değer yükselirse içim rahatlar biraz daha
İnşallah canım neden olmasın ki :) Allah gönlüne göre versin inşallah ama sana tavsiyem kasma kendini yumurtlama zamanına dikkat et ama ilişki amacın sadece bebek olmasın o zaman inan oluyo :)Yaaa bende hamile olmak istiyorum
Benim genelde öyle oluyor bebek için :))İnşallah canım neden olmasın ki :) Allah gönlüne göre versin inşallah ama sana tavsiyem kasma kendini yumurtlama zamanına dikkat et ama ilişki amacın sadece bebek olmasın o zaman inan oluyo :)
Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahselam kızalr bende 3 haftalı khamileyim pzartesi öğrendim kanda beta 1024.52 çıktı ve pazartesi keseyi görücem inşallah:) olmaz dedığım ustune düşmediğim ay oldu 13. ayımızda tutturduk umarım benımle kalır sağlıklıdır.
amin cnm inşallah :)Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
ooo maşallah cnm adet tarihinden sonra bayaa beklemişsin :)Bende hamileyim 6 haftalık bebeğim...
İnşallah canım :)selam kızalr bende 3 haftalı khamileyim pzartesi öğrendim kanda beta 1024.52 çıktı ve pazartesi keseyi görücem inşallah:) olmaz dedığım ustune düşmediğim ay oldu 13. ayımızda tutturduk umarım benımle kalır sağlıklıdır.
selam kızalr bende 3 haftalı khamileyim pzartesi öğrendim kanda beta 1024.52 çıktı ve pazartesi keseyi görücem inşallah:) olmaz dedığım ustune düşmediğim ay oldu 13. ayımızda tutturduk umarım benımle kalır sağlıklıdır.
aaa ne guzel cnm hadi hayirli olsun kac gun gecikmeyle yaptirdin testimerhabaaaa :)) ben de acaba varmıdır yokmudur die dieee bugün kan testi yaptrdımve sonuç 2066
Merhaba.ben de yaklaşık sekiz dokuz gün sonra ikili test için gidicem.doktor ense kalınlığına bakıyor ve kan istiyor.sonucu beş altı gün sonra cikiyor!muş.ben de ozele gidiyorum ama test ücretini bilmiyorummerhaba kızlar. aranızda ikili test yaptıran var mı? benim iki hafta sonrasına randevum var. nerede ne kadara yaptırdınız süreç nasıl , ayyy çok heyecanlıyım .napıyoruz şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?