Gebeliğinin ilk 4 ayının içinde olan anne adayları pişşştt...

tmm o zaman ilk 5 cüzü ben alıyorum...
pamukşekerim de günlük fatihalarımızı aldı...
başka eşlik etmek isteyen?

11-12-13-14-15 te benim olsun o zaman...Yalnız şu kadar zamanda biticek diye bi süre var mı kızlar..Benim 5haftam kaldı İNŞALLAH bi sorun olmazsa,doğumuma kadar okurum...Bu arada doğuma gideceğim zaman sizleri haberdar ederim beni de dualarınızda unutmazsınız dimiiii:26:

maşallah ne güzel bak bitirmişsin, az kalmış.. aman doğum gelmeden cüzleri bitir belki o zamana kadar hatmimizde biter ,unutma hatırlat bize dua edelim inşallah...

slm kızlar,bende 21 ve 22 yi alayım,grip olmuşum birde çalışıyorum,çok yoruluyorum,okuyabilirim inşallah,okuyunca haber veririm...

Hayırlı sabahlaar evt arkadaşlar ne kadar çabuk bitirirsek o kadr çabuk bir hatime daha başlarız inş ben önümüzdeki hafta bitiririm inş::)

Hayırlı sabahlaar evt arkadaşlar ne kadar çabuk bitirirsek o kadr çabuk bir hatime daha başlarız inş ben önümüzdeki hafta bitiririm inş::)

canım ben de sizlere katılmak istiyorum. yalnız birkaç gün sonra alayım ben cüzümü. bir de benim ramazandan yarım kalan bir hatimim var. niyetle de başlamadm. öyle allah rızası için demiştim. 12 cüz okudum devamını getirememiştim. bu hatim bittikten sonra seninle yine irtibata geçelim, ben bu okuduğumu bağışlayayım sizler de üzerine alıp devam edebilirsiniz. bu da oluyor diye biliyorum çünkü.
şimdiden allah kabul etsin

Sevgili anne adayları Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder evlatlarmızı.. Hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eyler bizlere... Bende Yusuf süresini okuyorum... Yavaş okuduğum için 30. cüzü ben alayım.. bitirince haber veririm kalan cüzlerden okurum olur mu? Fazla alıp da okuyamazsam olmaz.. Güzel düşüncenizden dolayıda teşekkürler :)

arkadaşlar 25. cüz bitti. Rabbim inşaallah kabul eyler. diğerlerini de bir hafta içinde bitirmeye çalışacağım inş. bu arada arkadaşlar dua ederken birbirimize de dua etmeyi unutmayalım. haydi ALLAH A EMANET OLUN

eceelifsu ALLAH kabul etsin inşaallah canım. ikimiz de yaklaşık aynı haftada ve günlerdeyiz, ya bebişin hareketlerini hissedebiliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…