Gebeliğinin ilk 4 ayının içinde olan anne adayları pişşştt...

oh oh maşallah arkadaşlar baya ilerledik desenize bendende ilk 6 cüz yani1,2,3,4,5,6 okundu. ha gayret arkadaşlar bitiriyoruz İNŞALLAH

eceelifsu ALLAH kabul etsin inşaallah canım. ikimiz de yaklaşık aynı haftada ve günlerdeyiz, ya bebişin hareketlerini hissedebiliyor musun

amin cümlemizinkini inşallah.ya benim ilk gebeliğim,o yüzden pek anlayamıyorum,arada pıt diye bişey hisseder gibi oluyorum,arkası yok,bana öyle geliyor galiba,c.ertesi randevum var,bebişi,hareketlerini görsemde rahatlasam..sen hissediyormusum?

canım benimki ikinci,ilk evladım vefat etti. o yüzden acaba diyorum bebeğime birşey mi hareketlerini hissedemeyince ama ben de aynı senin gibi hissediyorum. bazn nabız atması gibi birşey hissediyorum sanırım bu normal henüz erken diyolar çünkü. inşaallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşuruz evlatlarımıza.
bu arada 26 bitti arkadaşlar

tamam 28-29 bende o zaman kızlar
ama ben çalışıyorum
çok hızlı okuyamam ona göre
haber veririm bitince

KOZMATİKcim bende aldığım 5cüzü bitirdim..
RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun,hepimizin sağlıkla, hayırla o minik yüreklere kavuşmamızı nasip etsin İNŞALLAH

hepsinin okunmuş olmaıs lazım.. bagışlayalım duasını falan yapalım..

Allah'ın izniyle 30. cüz de bitti. Rabbim kabul eder inşaALLAH eksiklerimizi affeyler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…