- 20 Temmuz 2016
- 223
- 76
- 18
- 37
- Konu Sahibi karabela06
-
13 kilo artıdayım :) saat 12yi geçtiğine göre 38+6 oldum :) 173 boy 60 kilo geelik başlangıcı 73 kilo şu an için :) senin haftanda hamile olduğuma inanmıyolardı insanlar iç karın genişliğim sebebiyle :)) sağlıkla geçir zamanını sağlıkla doğur insallah :) yiğenimizin cinsiyeti belli oldu mu :))Kızlar kilolar ne alemde
Kızlar kilolar ne alemde
1 ay boyunca şekeri, hamurişini ve ekmeği azalt.. meyveleri sütle birlikte tüket farkı göreceksin.. 24-28 haftalıkken 1 kilo bile almadım bu sayede.. tabi aldıklarıma sayıyorum :)))) 68le hamile kaldım 81 kiloyum şuan inşallah daha fazla almadan yada 2-3 kilo daha fazlamla serüvenimi tamamlarım :)ühühühühühühüh 12 kilo aldım.. asıl şimdi daha fazla alınıyormuş ne yapcam bilmiyorum
42 kilo ile başladım şu an 23+5 im 51 kilo oldumKızlar kilolar ne alemde
9 ay içinde en fazla 13 kilo normaldir bunun dışında iyi değil. İki kişi yerine yiyorum niyetiyle yemeyin asla, çok büyük bir saçmalık. Sağlıklı beslenin fazla da kilo almazsınız.Kızlar kilolar ne alemde
Katiliyorum doktorumda bana ayni seyi soylemisti 12-15 kg arasi normal daha fazlasi herseyi zorlastirir dogum, hareket tabiiki herseyfen yiyebilirsin ama iki kisilik yeme fikri cok sacma demisti. Benim karnim 40.haftaya gore kucuk mesela ama 13 kg aldim ve oglumda 3200 kg falan cok sukur son 1 hafta bebegin kafasini kanala sokmasini bekliyoruz en olmadi persembe belkide sezeryana alicak beni ama gorenler sen daha dogurmassin cok hareketlisin diyolar :) kilo alin yemek yiyin ama abartmayin benim fikrimce :) bol bol yuruyun hep bu oneriliyo. Hatali bisey yadiysam duzelt9 ay içinde en fazla 13 kilo normaldir bunun dışında iyi değil. İki kişi yerine yiyorum niyetiyle yemeyin asla, çok büyük bir saçmalık. Sağlıklı beslenin fazla da kilo almazsınız.
1 ay boyunca şekeri, hamurişini ve ekmeği azalt.. meyveleri sütle birlikte tüket farkı göreceksin.. 24-28 haftalıkken 1 kilo bile almadım bu sayede.. tabi aldıklarıma sayıyorum :)))) 68le hamile kaldım 81 kiloyum şuan inşallah daha fazla almadan yada 2-3 kilo daha fazlamla serüvenimi tamamlarım :)
Katılıyorum söylediklerine. aşermeler olur tatlıya belki ama oda disiplin işi. Meyve ye daha iyi. Yok çocuğun canı istemiş yok acıkmış yapmayın böyle. Her zaman sağlıklı beslenin. Şimdiden hayırlı olsun cnmKatiliyorum doktorumda bana ayni seyi soylemisti 12-15 kg arasi normal daha fazlasi herseyi zorlastirir dogum, hareket tabiiki herseyfen yiyebilirsin ama iki kisilik yeme fikri cok sacma demisti. Benim karnim 40.haftaya gore kucuk mesela ama 13 kg aldim ve oglumda 3200 kg falan cok sukur son 1 hafta bebegin kafasini kanala sokmasini bekliyoruz en olmadi persembe belkide sezeryana alicak beni ama gorenler sen daha dogurmassin cok hareketlisin diyolar :) kilo alin yemek yiyin ama abartmayin benim fikrimce :) bol bol yuruyun hep bu oneriliyo. Hatali bisey yadiysam duzeltHavvacimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?