Gebeliğiniz boyunca kaç kilo aldınız

Evet canim dogumdan sonra tartildigimda sadece 4 kilosu gitmisti cok uzuldum ama 4 gun sonra 11 kilo, 7 gun sonrada 16 kilo gitti hemde hicbisey yapmamama ragmen gunde 3 litre su ictim normal yemek yedim.

Süper ya bayıldım inşallah bende böyle olurum bol su içicem

15+2 itibariyle 2 kilo aldım bu ara iştahım açıldı çok almam diye umuyorum bende :/

16.17.haftalara kadar 2-2.5 kilo almıştım.Suan 25+2 yim toplam 7 kilo aldım.Son 1 ayda 3 kilo rahat almisimdir.

42 kilo ile başladım şu an 23+5 im 51 kilo oldum
8
Sen de zayıf başlamışsın ben de 44 le başladım su an 51 kiloyum çok hızlı alıyorum gibi geliyor doktorun sana kaç kilo almanı söyledi biz zayıfların daha fazla kilo alması normal mi bi bilgin var mi canim.. Doktorum bu konuda pek bisey söylemedi merak ettim

57 ile hamile kaldım şuan 62,5 kiloyum beş buçuk kilo aldım yani , 20. Haftadayım. Bundan sonra ne kadar daha alırım kızlar fikriniz var mı

ben daha çok kilo almak istiyorum esasen :) ama doktorum şu anki kilon bile iyi daha rahat doğum yaparsın diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…