Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla sevgililer gününde tartışma çıkardım, ben daha özel olacağını düşünmüştüm dedim. herşey olağan ilerliyor hiçbi sorun yok dedi. sen benim için hep çok kıymetliydin, doğurgan olmasaydın da bu böyle olacaktı, hamile kaldığında da bu böyle dedi.farklı bir psikolojiye girdim daha çok çalışıyorum falan dedi. hevesim çok kırıldı. bu mudur yani...
canım bunda üzülücek bişey yok bende 5 yıllık evliyim bir düşük ve dıs gebeliğim var suan hamileyim mayıs annesi olacağım benim eşimde ilk baslarda bebeğe alısmadı alısmakta değil onlar biizm gibi hissedemiyor biz onların hareketlerini hissediyoruz taki 20 li haftaları gecip tekmeler dısarda hissedilip ultrasonda gercekten bebek görünümünü görüdklerinde değişiyor biz mesela 14 subatta sabah sadece öpüştük hediye felan cicek yok aksamada ananeme balık yemeye gittik normal bir gün gibi yani ayrıca böyle olması daha iyi esin sana daha farklı daha sevecen diyosunya yaklassa daha cok üzülürsün bu kez cünkü önceden neden diye bir soru olusucak kafanda demekki önemli olan sensin basta onun için böyle düşün allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin tadını cıkar hamileliğin herseyi kafana takmaboshayallersmile
kızlar benım esımde bana karsı ılgılı cok sukur hamıle olmadan onceden de oleydı sımdı dahada arttı ben cok memnunum bu durumdan işime gelıyo tabı sımdı dahada nazlanıyorum:)))) oh ohh sefaaam olsun ama onumuzdekı hafta doguma gırıceeeem!!!