Gebeliğinizde eşinizin tavrı nasıl?

İlk gebeliğim tüp bebek ve ikiz gebelikti 6 aylıkken kaybettik 2,5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim testi yaptığımda şoka girdim konuşamadım eşimi aradım söyledim inanamadı 1 hafta uyuyamadı onu da anlamak lazım önceki gebeliğimde çok büyük sıkıntılar çektik rabbim bunda o sıkıntıları vermesin kolaylıkla geçmesini nasip etsin inşallah şimdi de üstüme çok düşüyor şöyle yapma şuraya gitme şunu ye şunu yeme bazen sıkılmıyo değilim ama hoşuma da gidiyor

ben eşimin umursamaz davranışlarına kızacağım zaman aklıma şunu getiriyorum. ben içgüdüsel olarak annelik duygusunu tadıyorum. o ise babalığı öğreniyor şuanda. o zaman bütün sinirim geçiyor :) çok şükür bana da dikkat ediyor. henüz göbeğim çıkmamış olmasına rağmen gece eli göbeğimde uyumasına bayılıyorum.

hayat birine kızmak için, trip yapmak için çok kısa kızlar. onun yerine, kızmak trip yapmak yerine direk ne istediğinizi söyleyin. onlar erkekler düz yaratıklar.

Benim eşim herzaman ki gibi 2.gebeliğim 1.dede böyleydi çocuğa birşey olacak die yaklaşmaz sakindir ama korkarda biryandan

Çokk şükür o kadar ilgili ki eşim beni mutlu rahat ettirmek için herşeyi yapıyo hergün araştırıyo bendeki değişiklikleri bebeğimizdeki değişiklikleri neler olacağıyla ilgileniyo

Hiçbi değişiklik yok. Eskiden de ilgiliydi şimdi de öyle :)
Tek sorun bebeği kıskanıyor. O doğunca bana ilgi göstermeyeceksin diyor.

Benim eşim zaten çok istiyordu bebişimizi. Hamile kaldıktan sonra da çok dikkat ediyor bana ev işlerine de yardımcı oluyo ;) ama ne olursa olsun değişen hormonlarımızdan beklentilerimiz hep yüksek oluyor kızlar.düşünün normalde 3yılda üretilen östeojen hamilelikte 1 günde üretiliyomuş.Daha ne olsun yani :) bi de şu gerçek var tabi biz hamile kaldığımızı öğrendiğimiz ilk andan beri annelik olayına giriyoruz içimizde hissediyoruz ama erkeklerinki kolay olmuyor. Artık onlar hem eşi hem bebeği düşünüyorlar onlara da çok yüklenmeyelim ;)

Umduğumdan daha fedakar çıktı vallahi. Öğrendikten sonra kanamalrım oldu. Resmen elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadım. İlişki de yasak halen. Ama full anlayış full ilgi. Nazar değmesin daha 6 ayım var. İnşallah böyle devam eder.

Bende eşim konusunda çok şanslıyım. Ev işi mutfak işi yaptırmaz.zararı olmadığı halde bebeğe birşey olur diye birlikte olmak istemez,erkek nefsinin bunu yapabilmesi zor bence

Oyy yorumlaarin bi cogunu okudumda cok sansli insanlardaniz sanirim bi cogumuz. Benm esimde cok degisti yemek yemek icin baski yapmasi haricinde ben cok memnunum. Keske hp boyle gitse :) bise olcak diye yaklasmiyo bile bana. Surekli vitamini bol seyleri arastiriyo intrrntten aksam gelrken onu aliyo hamilelikte iyi oluyoms diye:)

merhabalar günaydınn :) ilk zamanlar anlamayamıyordu bnm eşim birşey gerçi bnde öyleydim.. ama 14 haftadayız daha bilinçli oldu. Anlamaya basşladı. ağlamalarımı ciddiye alıyor artık :) bn tam sulugöz oldum kızlar :) Bizde haliyle az değiliz naz yapıyoruz :) Ama ilgisiz değil allaha şükür. yemek yapma konusunda hiç yormuo beni.Zaten anca anca düzeldim. Hiç koku çekemiyordum. kendisi bişeyler hazırlıyordu. yürüyüş yapmayı anca kafasına soktum.cinsel anlamda hiç sorun yok allahtan uzaklaşmadı hiç:KK22: şimdi hergün yürüyoruz beraber :) Umarım güzel bir hamilelik olur hepimiz için :) :D

benım eşim hamılelıkten oncede yemegımı hazırlayıp onume getırıyodu şimdide o konuda deısen bişey olmadı düşük tehlıkesı gecırdıgımde yataktan kalkmam yasaktı yattıgım yerden kusuyodum temızlıyodu sımdı sımdı bebegı gordukce anlıyo ne oldugunu tuhaf tuhaf şekıllere benzetıyo en sonkı halını kurbagaya benzetıyo :D aynı bende senın gıbı cok aglamaya basladım reklamlara bıle ıcınde mınıcık duygusallık olsun ben hemen baslıyorum aglamaya ben agladıkca eşm gulme krızıne gırıyo :D onla beraber bende başlıyorum bu hamılelık yaramadı bana deli gıbı bişey oldum :D

Back
X