Gebelik 1. Ay açlık şekerim 125 lütfen yardım!!!!

Pembehayaller88

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
81
16
18
Tuzla
Merhaba arkadaşlar...
Geçen yıl bir düşüğüm oldu ve kendimi toparlamam tam bir yılımı aldı derken Rabbim bir kez daha nasip etti ama bu sefer de açlık şekerim bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum. Dahiliyeye randevu aldım diyete de başladım ama içim rahat değil. Aranızda benim gibi durumu olan ya da yaşayan varsa lütfen bana tecrübesini anlatsın.

Benim doktorum şekeri, meyveyi, ekmeği, hamurlu şeyleri hep kesti benimde insülin direncim vardı. Oyüzden hiç sıkıntı yaşamadım. Dikkat ettikten sonra korkulacak bir şey yok

Merhaba
Bu durumu ben yaşamadım ama yakın arkadaşım yaşadı. Daha ilk ay kontrol muayenesinde yapılan tetkiklerle şekeri yüksek çıktı
Dahiliyeye yönlendirdiler şeker yüklemesi yapıldı gebelik şekeri olduğu kesinleşince hemen bir spor ve diyet programına başlatıldı
Sürekli şekerini takip ediyordu evde de parmaktan ölçüm yapan cihazla
20. Haftaya kadar falan sporla diyetle geldi sonrasında bunlara rağmen yine şekeri yükselmeye başladı o noktadan sonra insülin takviyesi yapmaya başladılar dahiliye ve kadın doğum ortak kararıyla
Bir süre de o şekilde devam etti. 37. Haftadasında da sezaryenle dünyaya getirdi oğlunu çok sağlıklı bir şekilde
Merak etmeyin doktorlara güvenin ne diyorlarsa yapın biraz zorluyor belki diyet falan ama geçiyor siz dikkat ettiğiniz sürece doktorlara kulak verdiğiniz sürece bebeğinize de size de bir şey olmaz Allah’ın izniyle yeter ki doktorların sözünden çıkmayın

Çok teşekkür ederim. Şeker hastası gebeler de var biliyorum ama sadece açlık şekerim beni korkutmaya yetti. İnsanın gerçekten deneyim yaşayanları dinlemesi gerekiyor. İnşallah dediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…