K kaderks Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 86 24 3 25 23 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #1 Kızlar selam 20 haftalık gebeyim. Lakin daha hiç bebeğin bir hareketini his etmedim biraz da kiloluyum sizce sebep bu olabilir mi daha ilerleyen haftalarda his eden oldu mu.
Kızlar selam 20 haftalık gebeyim. Lakin daha hiç bebeğin bir hareketini his etmedim biraz da kiloluyum sizce sebep bu olabilir mi daha ilerleyen haftalarda his eden oldu mu.
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.062 10.575 218 29 23 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #2 evet olabilir. 24.haftaya kadar hissetmenizi bekliyor doktorlar. endişelenmeyin. birden oluyor zaten
K kaderks Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 86 24 3 25 23 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi kaderks #3 Lady Guinevere .!.: evet olabilir. 24.haftaya kadar hissetmenizi bekliyor doktorlar. endişelenmeyin. birden oluyor zaten Genişletmek için tıkla... Ay herkes nasıl hissetmiyorsun diyip tribe sokuyor bende kuruntu yapıyorum sanırım umarım yakında his ederim
Lady Guinevere .!.: evet olabilir. 24.haftaya kadar hissetmenizi bekliyor doktorlar. endişelenmeyin. birden oluyor zaten Genişletmek için tıkla... Ay herkes nasıl hissetmiyorsun diyip tribe sokuyor bende kuruntu yapıyorum sanırım umarım yakında his ederim