Tv izlemiştim cok yarari oluyor demislerdi kafam karıştı şimdi. Sizin çocuk var mi peki
Aşıyımı 2.5 sene once yaptrmstn cnm ama yenı bısey dıye duyduö ben?
Canım 2013 te Bahçeci fulya da yaptırmıştım. Bir bebeğim oldu. Benimle birlikte yaptıran başka bir arkadaşımın olmadı. Çok yoğun ve başarı oranı % 70 olan bir doktor. Kardeş için yine gittiğimde yapacakmiyiz diye sordum. Bu süreç içinde olumluyu bırak olumsuz bile etkilerini gördüm dedi. Şimdi sağlam transfer yapmak için acgh yapıyor. Düşüklere ve kromozom bozukluklarına karşı.peki ücreti nekadar biliyomusunuz.Benım birinci tüp denememdi pozıtıf gordum ama olmsuz ya dıs gebelık yada ektopik takıpdeyım suan![]()
Ben istanbul da yaşıyorum. Ilk tecrübesiz ve olumsuz denememden sonra 7-8 merkez ve doktor gezdim. Tedavi gören pek çok kişi ve tedavi hakkında bilgi aldım. Ilk söyleyeceğim aynı yere takılıp kalmayın. Doktorlara çok güvenmeyin. Sizde araştırın.
Düşük yaşayan arkadaş genetik bölümü olan bir hastanede ya da özelde pıhtılaşma testlerinizi yaptırın. Belki basit bi hapla Bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alırsınız. Bi arkadaşımın doktoru yap demiş. Bende ilk gittiğim yerdeki doktora pıhtılaşma testi yaptırayim mı demiştim. Kadın 2-3 düşükten sonra yaptiriyoruz dedi. Bekleyemem dedim. Ben yazsam doktor yaptırmaz dedi. Tabiki yaptırdım. Sonra da yeni doktor arayışı. Allah sizleri öncelikli bilgili ve vicdanli doktora denk getirsin. Bebeğiniz zaten size gelecektir.
Son düzenleme: