gebelik aşısı yaptıranlar

sağol canım doğuma var daha, ocakta Allahın izniyle, aşıyı araştırmışsındır yumurta toplama günü, dondurulmuşlarda da transferden 5 gün önce senden kan alınıyor 2 gün çeşitli işlemlerden geçiriliyor transferden 2 gün önce ya da doktorun belirlediği başka bir zamanda aynen transfer işlemi gibi kandan ayrıştırılan sıvı rahmine veriliyor. çok kolay bir işlem. ben bu seferki denemede transfere az sıkışık girdim ve transferden sonra tuvalete gitmedim ya da sürgü istemedim, transfer esnasında kendimi gevşek bıraktım hiç kasmadım, odaya geçince yatağın ayak ucunu yükselttirdim olacağına o kadar inandım ve o kadar huzurluydum ki tam bir buçuk saat hiç kalkmadım ve mışıl mışıl uyudum. inşallah sen de burada güzel haberlerini paylaşırsın, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

bu kaçıncı gebeliğiniz maşaallah.banada tüp bebek doktorum gebelik aşısı yapıcaz sanada dedi.inşaallah hayırlısıyla

İkinci gebeligim 3.çocuk inşallah. İlkinde ikizlerim oldu bu tedavisiz oldu. İnşallah senin de şifan olur gebelik aşısı.

Bende gebelik aşısı oldum şükür pozitifi gördüm...Allah herkesin kucağını doldursun

Kızlar mrb ..benmde ıkı taze ıkı donmus transferım oldu hepsınde de kalıtelıydı embrıyolar ama negatıf sonuclandı..gebelik aşısı düşünüyorum ama hangi doktorlar yapıyor tam bılmıyorum..bide gebelik serumu var oda bağısıklık sistemini düzenliyormuş..banada yardımcı olursnz cok sevınırım..

Kızlar mrb ..benmde ıkı taze ıkı donmus transferım oldu hepsınde de kalıtelıydı embrıyolar ama negatıf sonuclandı..gebelik aşısı düşünüyorum ama hangi doktorlar yapıyor tam bılmıyorum..bide gebelik serumu var oda bağısıklık sistemini düzenliyormuş..banada yardımcı olursnz cok sevınırım..
Can'ım face de tüp bebek mucizeme adım adım diye bir kapalı grup var Oray'a üye ol orda bir bayan hem gebelik aşısı hem gebelik serumu yaptırmış ordan net bilgi alırsın

Arkadaslar ben ilk denememde gebelik asisi oldum. Rahim kasilmasi var diye. Ama kan felan alinmadi. Muayeneye gittim. Kasilma var dedi asiyi yapti transfer gibiydi. Bu kadar ama nette okudugum kadari ile kan felan alinmasi gerekio. Bilgisi olan varmi. Zaten kimyasal gebelik oldu ama gene de bilgi almak istiyorum.

bu kaçıncı gebeliğiniz maşaallah.banada tüp bebek doktorum gebelik aşısı yapıcaz sanada dedi.inşaallah hayırlısıyla
MERHABA arkadaşım gebelik aşısını yaptırdınmı merak ettim ?
bana da doktorum bugün tavsiye etti yapabiliriz dedi ...
yaptırdı isen ne kadar ücret ödedin , sonuç ne oldu acaba?

ARKADAŞLAR GEBELİK AŞISI YAPTIRANLAR BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNABİLİR Mİ ?
KONU BİRAZ GERİ KALMIŞ

SONUÇLARI VE MALİYETİ HAKKINDA YAZABİLİRMİSİNİZ ?

Back
X