Bat neBenimde ayni bata 6 gün var
Beklenen adet tarihi canımBat ne
Adet agrısıyla aynı mı oluyo yoksa batma gibi mi benimkini der agrısı gibi oldu dün geçtiOlablir cünkü aynı oluyo ozelik kasık ağrisi bel agirisi flan bi kan verin cikar zaten
Benim 3 gün gecikti evde test yaptım negatiftiBat ne
Evet batma boyle sıcaklık sızlama gibi arada olur hep olmzAdet agrısıyla aynı mı oluyo yoksa batma gibi mi benimkini der agrısı gibi oldu dün geçti
Bende aynı durumdayim 2 gün geciktim. Göğsümde hareket yok normalde olurdu. Sancimda geldi gitti ama ben adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.Normalde adet olmadan önce göğüslerim dolgunlaşır hassasiyet oluşur karnım agrırdı ama bu ay hiç bi belirtim olmadı. Adetim 3 gün gecikti adet agrım gibi agrım oldu sonra kesildi gebelik olabilir mi böyle yaşayan var mı ?
2 gün sonra tekrar yapın erken oldugu için çıkmadı belki yada kanda çıkar kesin sanırımBende aynı durumdayim 2 gün geciktim. Göğsümde hareket yok normalde olurdu. Sancimda geldi gitti ama ben adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.
Benim batma değildi tam adet agrısı gibiydi belki de normal gecikmedir o zamanEvet batma boyle sıcaklık sızlama gibi arada olur hep olmz
Benim batma değildi tam adet agrısı gibiydi belki de normal gecikmedir o zaman
Keşke hemen belli olsa bekleyemiyorum benBi kac gün bekleyin sonra kan verin inşallah gebesiniz :)
Şüphen varsa test yaptır canım adetin de geçmişNormalde adet olmadan önce göğüslerim dolgunlaşır hassasiyet oluşur karnım agrırdı ama bu ay hiç bi belirtim olmadı. Adetim 3 gün gecikti adet agrım gibi agrım oldu sonra kesildi gebelik olabilir mi böyle yaşayan var mı ?
Evde yaptım negatif çıktı hastaneye de sıra alamadım iş vs kaldı bikaç güne olmazsam gidicemŞüphen varsa test yaptır canım adetin de geçmiş
Aynen bakalım umarım erken diye çıkmamıştır.2 gün sonra tekrar yapın erken oldugu için çıkmadı belki yada kanda çıkar kesin sanırım
Hayırlısı bakalmAynen bakalım umarım erken diye çıkmamıştır.
Acile gidin beta hcg ölcümü yaptrcm deyinKeşke hemen belli olsa bekleyemiyorum ben
Olabilir en kısa sürede gidicemA
Acile gidin beta hcg ölcümü yaptrcm deyin
Kesinlikle gciktirmeyin keşke hiç korunmasaydim...Hayırlısı bakalmben seneye düşünüyordum ama gene de meraklanıyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?