Gebelik başlangıcında adet gibi agrınız oldu mu?

Bende aynı durumdayim 2 gün geciktim. Göğsümde hareket yok normalde olurdu. Sancimda geldi gitti ama ben adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.
Ben de bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum maalesef.. aynen 10 gün kala göğüs uçlarım sızlamaya başlamıştı regl tarihi yaklaşınca layboldu birden bire.

Ben de bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum maalesef.. aynen 10 gün kala göğüs uçlarım sızlamaya başlamıştı regl tarihi yaklaşınca layboldu birden bire.
Belki benim de normal bi gecikmedir bu aradaki belirsizlik insanı sabırsızlandırıyor

Hayırlısı olsun be canım . Önümüzdeki aya odaklan bozma moralini. Ben şimdiden kendimi hazirladim öteki aya soğan suyu havuç suyu kürü yapicam adetin gelip gitmesini bekliyorum

Hayırlısı olsun be canım . Önümüzdeki aya odaklan bozma moralini. Ben şimdiden kendimi hazirladim öteki aya soğan suyu havuç suyu kürü yapicam adetin gelip gitmesini bekliyorum
Sogan suyu adet söktürücü değil mi olursa düşüğe sebep olmasın dikkat edin

Ben elendim kızlar adet oldum isteyenlere bi an önce nasip olur inşallah

Benimde dun adet gunumdu bi haftadır göğsün agriyordu 3 gündür belime ağrı girmişti adet ağrısı gibi ama olmadim agri kesildi gogus agrisi gecti adet günü test yaptım ama negatif erken mi verdim acaba
Adet belirtisi de olabilir olmayadabilir 2-3 gün sokra tekrar yap olmazsan

Kızlar hamileyken rahim kalınlığı kaç olmalı doktor baktı rahim kalınlığı 20 mm olmuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…