- 25 Mayıs 2020
- 1.004
- 1.722
- 83
- 30
Ben de bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum maalesef.. aynen 10 gün kala göğüs uçlarım sızlamaya başlamıştı regl tarihi yaklaşınca layboldu birden bire.Bende aynı durumdayim 2 gün geciktim. Göğsümde hareket yok normalde olurdu. Sancimda geldi gitti ama ben adete 3 gün kala test yaptım çıkmadı.
Belki benim de normal bi gecikmedir bu aradaki belirsizlik insanı sabırsızlandırıyorBen de bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum maalesef.. aynen 10 gün kala göğüs uçlarım sızlamaya başlamıştı regl tarihi yaklaşınca layboldu birden bire.
Tabi öyle oluyor benim yılda bir anca regl günüm şaşar hep günü gününe olurdum o yüzden insan kesin var bişeyler gibi bakıyor :)Belki benim de normal bi gecikmedir bu aradaki belirsizlik insanı sabırsızlandırıyor
Evet benimde düzenli oluyo o yüzdenTabi öyle oluyor benim yılda bir anca regl günüm şaşar hep günü gününe olurdum o yüzden insan kesin var bişeyler gibi bakıyor :)
Hayırlısı olsun be canım . Önümüzdeki aya odaklan bozma moralini. Ben şimdiden kendimi hazirladim öteki aya soğan suyu havuç suyu kürü yapicam adetin gelip gitmesini bekliyorumBen de bugün 2 gün gecikmeyle regl oldum maalesef.. aynen 10 gün kala göğüs uçlarım sızlamaya başlamıştı regl tarihi yaklaşınca layboldu birden bire.
Yok hiç bozmuyorum canım daha yokun başındayız zaten :)Hayırlısı olsun be canım . Önümüzdeki aya odaklan bozma moralini. Ben şimdiden kendimi hazirladim öteki aya soğan suyu havuç suyu kürü yapicam adetin gelip gitmesini bekliyorum
Sogan suyu adet söktürücü değil mi olursa düşüğe sebep olmasın dikkat edinHayırlısı olsun be canım . Önümüzdeki aya odaklan bozma moralini. Ben şimdiden kendimi hazirladim öteki aya soğan suyu havuç suyu kürü yapicam adetin gelip gitmesini bekliyorum
SüperYok hiç bozmuyorum canım daha yokun başındayız zaten :)
Smdi değil adetim başlayıp bitince yapicam.Sogan suyu adet söktürücü değil mi olursa düşüğe sebep olmasın dikkat edin
İyi olur canım benimEvde yaptım negatif çıktı hastaneye de sıra alamadım iş vs kaldı bikaç güne olmazsam gidicem
Adet oldumİyi olur canım benim
Benimde dun adet gunumdu bi haftadır göğsün agriyordu 3 gündür belime ağrı girmişti adet ağrısı gibi ama olmadim agri kesildi gogus agrisi gecti adet günü test yaptım ama negatif erken mi verdim acabaAdet oldum
Adet belirtisi de olabilir olmayadabilir 2-3 gün sokra tekrar yap olmazsanBenimde dun adet gunumdu bi haftadır göğsün agriyordu 3 gündür belime ağrı girmişti adet ağrısı gibi ama olmadim agri kesildi gogus agrisi gecti adet günü test yaptım ama negatif erken mi verdim acaba
Aynen 3 4 gün sonra bi daha yaparım yumurtladım da günüydü stresten gecikti belkide bakalmAdet belirtisi de olabilir olmayadabilir 2-3 gün sokra tekrar yap olmazsan
aaAdet oldum
Olsun canım benim en hayırlı zamanda olsun inşallahBen elendim kızlar adet oldumisteyenlere bi an önce nasip olur inşallah
Onunla ilgili pek bilgim yok Google amcaya sorabilirsinKızlar hamileyken rahim kalınlığı kaç olmalı doktor baktı rahim kalınlığı 20 mm olmuş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?