Bu test hangi markaböyle çıkıyor
innovita markasıBu test hangi marka
Bir de gebeliğin hangi günü buböyle çıkıyor
Bazıları gebeliğe yakın pik görmüş de onun için sordum acaba herkeste öyle mi oluyor diyeTatlım ovülasyon testiyle gebelik öğrenilmez yumurtlama gününü bulur o sadece
bu testi yaptığımda reglime 4 gğn daha vardı. 3+4 haftalıktı bebekBir de gebeliğin hangi günü bu
Testime bakar mısınız? Pik olmuş mu şu son üç günü değerlendirdikbu testi yaptığımda reglime 4 gğn daha vardı. 3+4 haftalıktı bebek
olmamış henüzTestime bakar mısınız? Pik olmuş mu şu son üç günü değerlendirdik
Lütfen testime de bakar mısınız şimdi yaptım Prodoctorolmamış henüz
Var gibi ya net belli hatta gibi de değil varLütfen testime de bakar mısınız şimdi yaptım Prodoctor
5 gün oldu geçeli işteVar gibi ya net belli hatta gibi de değil varkaç gün gecikme oldu
Üstteki ikinci idrar alttaki çok idrarım yokken yaptım üçüncü idrar falan ilk idrarla yapmamıştım umudum olmadığı için.Var gibi ya net belli hatta gibi de değil varkaç gün gecikme oldu
Valla cnm var yani net belli çizgi inşallah vardır rabbim kısmet etsin herkese varsada hayırlı olsunÜstteki ikinci idrar alttaki çok idrarım yokken yaptım üçüncü idrar falan ilk idrarla yapmamıştım umudum olmadığı için.
Adetime daha 5 gün varÜstteki ikinci idrar alttaki çok idrarım yokken yaptım üçüncü idrar falan ilk idrarla yapmamıştım umudum olmadığı için.
Üstteki ikinci idrar alttaki çok idrarım yokken yaptım üçüncü idrar falan ilk idrarla yapmamıştım umudum olmadığı için.
Markası nedir testinAdetime daha 5 gün var
Markası nedir testi
Artimed markasıMarkası nedir testin
Yani çok umutlandırmak istemem burada çok hayal kırıklığına uğrayan var biri de benim, ama Prodoctor aynı şekilde bende çizgi gördümAdetime daha 5 gün var
Ar
Artimed markası
Artımedden ağzı yanan biri olarak söylüyorum adetinin geçmesini bekle canımAr
Artimed markası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?